folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak

Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Dosya indirirken hepsinde olmasa da bazı dosyalarda hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum 

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

Yeni versiyonda şu hatayı almaktayım.

Error: Couldn't fetch token !

h0rtl4kk tarafından 10/Şub/16 21:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Sistemde aynı anda hem 2.7.x hem de 3.x sürümlü Python yüklü ise 2.7.x'i siliniz zira bende de 2.7 vardı ve sorun aldım sonra 2.7'yi kaldırdım tekrar denedim sorun kalmadı.

Onun dışında eğer eski versiyon üzerine direkt olarak upgrade ettiyseniz tavsiyem:

pip uninstall udemy-dl komutunu verin ve silin sonra Scripts klasörü içinde udemy-dl.py isimli dosyayı da silin tekrar yükleyin. Şahsen bunları yaptım bende çalıştı. Diğer müridin bazı videolarda verdiği hata hakkında maalesef bilgim yok, botu ben yazmadım arkadaşlar yani ben sadece yöntem gösterenim. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

https://github.com/nishad/udemy-dl-windows

sorun yaşayanlar bunu deneyebilir. Bende sorunsuz çalıştı.

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    dgncn
    dgncn's avatar
    Erkek

Öncelikle açıklamalar için teşekkür ederim.

Üstteki Token hatasıyla bende bugünden beri karşılaşıyorum. Daha dün akşam chrome eklentisi çalışıyordu. Şu an hiçbiri çalışmıyor bende

dgncn tarafından 11/Şub/16 18:19 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    dgncn
    dgncn's avatar
    Erkek

Token hatası vermesinin sebebi username alanına kullanıcı adı girmekten kaynaklanıyormuş. Username alanına mail girildiğinde sorunsuz çalışıyor.

-s parametresi ile sadece linkleri alıp istediğiniz ortamdan çekebilirsiniz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Bende çalışmıyor cannot download lecture hatası veriyor ne yapmam gerek?

Teşekkürer.

Edit : Üstte bir hocam güncel versiyonu atmış. Bendeki udemy-dl dosyasını silip onun yolladığının içindeki udemy-dl dosyasını C:\Python34\Scripts dizinine attım çalıştı.

NewwarrioR tarafından 14/Şub/16 20:43 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Failed to get course ID 

Bu hatayı alıyorum :/ arkadaşn dediği gibi Pyhton 3.5.1 indirdim fakat gene aldım hatayı. Sebebi var mı bunu çözmüş 1 mürit yada ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek

Hocam videodaki anlatım gibi yaptım ama bu hatayı alıyorum:

'pip' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    looades bunu yazdı

Hocam videodaki anlatım gibi yaptım ama bu hatayı alıyorum:

'pip' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

Yüklememişsin hocam Udemy-dl indirmen lazım birde yoluna dikkat et C:\users...... diye klasör yolunu göster 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 23101 Toplam Mesaj: 88
udemy download udemy-dl