Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak
-
Dosya indirirken hepsinde olmasa da bazı dosyalarda hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum
-
Yeni versiyonda şu hatayı almaktayım.
Error: Couldn't fetch token !
-
Sistemde aynı anda hem 2.7.x hem de 3.x sürümlü Python yüklü ise 2.7.x'i siliniz zira bende de 2.7 vardı ve sorun aldım sonra 2.7'yi kaldırdım tekrar denedim sorun kalmadı.
Onun dışında eğer eski versiyon üzerine direkt olarak upgrade ettiyseniz tavsiyem:
pip uninstall udemy-dl komutunu verin ve silin sonra Scripts klasörü içinde udemy-dl.py isimli dosyayı da silin tekrar yükleyin. Şahsen bunları yaptım bende çalıştı. Diğer müridin bazı videolarda verdiği hata hakkında maalesef bilgim yok, botu ben yazmadım arkadaşlar yani ben sadece yöntem gösterenim. :)
-
https://github.com/nishad/udemy-dl-windows
sorun yaşayanlar bunu deneyebilir. Bende sorunsuz çalıştı.
-
Öncelikle açıklamalar için teşekkür ederim.
Üstteki Token hatasıyla bende bugünden beri karşılaşıyorum. Daha dün akşam chrome eklentisi çalışıyordu. Şu an hiçbiri çalışmıyor bende
-
Token hatası vermesinin sebebi username alanına kullanıcı adı girmekten kaynaklanıyormuş. Username alanına mail girildiğinde sorunsuz çalışıyor.
-s parametresi ile sadece linkleri alıp istediğiniz ortamdan çekebilirsiniz.
-
Bende çalışmıyor cannot download lecture hatası veriyor ne yapmam gerek?
Teşekkürer.
Edit : Üstte bir hocam güncel versiyonu atmış. Bendeki udemy-dl dosyasını silip onun yolladığının içindeki udemy-dl dosyasını C:\Python34\Scripts dizinine attım çalıştı.
NewwarrioR tarafından 14/Şub/16 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Failed to get course ID
Bu hatayı alıyorum :/ arkadaşn dediği gibi Pyhton 3.5.1 indirdim fakat gene aldım hatayı. Sebebi var mı bunu çözmüş 1 mürit yada ?
-
Hocam videodaki anlatım gibi yaptım ama bu hatayı alıyorum:
'pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
-
looades bunu yazdı
Hocam videodaki anlatım gibi yaptım ama bu hatayı alıyorum:
'pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Yüklememişsin hocam Udemy-dl indirmen lazım birde yoluna dikkat et C:\users...... diye klasör yolunu göster