Ufak(!) Bir Kaza Yaptım Da, Şu Parçalar İçin Fiyat Arıyorum
-
Herkese merhaba, arabayla minnak bir kaza yaptık, ön taraf azıcık tamir istiyor, usta bir parça listesi çıkarttı, bende fiyat araştırıyorum. Buraya da yazayım daha uygununa bulurum diye düşündüm.
Yer : İstanbul
Araç 2013 model Clio GrandTour Clio3 diye geçiyormuş.
Parça listesi de aşağıdaki gibidir, Özelden dileyen iletişim numarası yada fiyat bilgisi yazarsa çok memnun olurum. Bugün içinde elinizde o parçalardan bir yada birkaç tanesi varsa, hemen gelip alırım (:
CLIO 3 ŞASE : VF1KR260A47344352 Ön tampon 2 teker davlumbaz Kaput Sağ Çamurluk Kaput Kilidi 2 Kaput Menteşesi Ön Panel 2 adet far Tampon Izgarası 2 Tampon Bandı Tampon İskeleti Ön Panjur 2 sis farı 1 sis yuvası Tampon Demiri ORJINAL Tampon Şok emici (iç) Şarj Dinamo Koruma Kapağı Klima Radyatörü Abartmayın canım, ufacık bir kaza (: (:
-
bu kazadan sorunsuz çıkmışsınızdır inşallah. ön taraf gitmiş baya
-
bugrahan45 bunu yazdı
bu kazadan sorunsuz çıkmışsınızdır inşallah. ön taraf gitmiş baya
Evet evet bizde herhangi bir sıkıntı yok Allaha şükür, ama 15k girdi :D
-
hocam geçmiş olsun.
airbag açmadımı arabanın yarısı yok.
git çıkmacılara atatürk oto sanayiye clionun ön tarafını kesip versinler sana daha uygun olur zannımca.
satınca da expertiz videolarında çıkar senin araba izleriz bizde, önü 2015 arkası 2016 deyu.
-
Gecmis olsun hocam
-
geçmiş olsun hacım
-
hocam sana yenileri pahalıya patlar. atatürk oto sanayiye gidip hepsinin çıkmasını alabilirsin temiz bir şekilde
ikitelli de
-
başakşehir bağcılar sanayide taklalı araçlardan sökülen parçaların satıldığı yerlere gidip daha uyguna alabilirisn.
-
pompaci bunu yazdı
hocam geçmiş olsun.
airbag açmadımı arabanın yarısı yok.
git çıkmacılara atatürk oto sanayiye clionun ön tarafını kesip versinler sana daha uygun olur zannımca.
satınca da expertiz videolarında çıkar senin araba izleriz bizde, önü 2015 arkası 2016 deyu.
airbaglerde birşey yok, kemerler patladı, onları da değiştirilebiliyormuş sanırım, yerli değil yabancı olduğu için, anlamadım pek :D
Bu araba bizim için en uygunu o yüzden kolay kolay satmaz, en son heralde perte çıkınca verir hurdaya peder bey :D
Birde peder bey diyor ki çıkma vs olmasın sıfır kullanılmamış ürün olsun ( sorgulamıyorum sebebini, parayı o verecek) :D
-
Kemerle airbagler beraber patlıyor normalde, senden önceki arkadaş airbagleri patlatıp yaptırmış olabilir bu yüzden airbag açmamıştır.
-
Geçmiş olsun hocam.
Birden fazla parçacıdan fiyat al ve en uygun fiyatı kim söylerse ondan alacağım diye belirt.
Çıkma parça ile hiç uğraşma çünkü işin acemisini şıp diye anlayıp genelde kazıklıyorlar.