Ufak(!) Bir Kaza Yaptım Da, Şu Parçalar İçin Fiyat Arıyorum
-
Yan sanayi sifir almaktansa cikma almak daha mantikli, listeyi parcacilara gonderdim pazartesi gelir fiyat listesi.
-
kaskon yok mu ? kaçmayın dostum kaskodan bu kadar. vereceğin 2-3k para altı üstü şimdi 15k dan bahsediyorsun.
kusur oranlarınızı bilmiyorum ya da kaza ne şekilde oldu bilgim yok lakin; ustalar senden daha ucuza alır parçaları.
bulunduğun il bölge ye hakim değilim ama izmir 3. sanayi de bulunan parçacı da aradıklarını bulabilirsin
bir diğer yol ise; yunanistan gibi yerlerden aynı renk araçlar ucuz şekilde satın alıp parçalayıp ülkeye sokabilirsin. ben bu şekilde alfa romeo için kaput; ön pervaz; direksiyon ve cd çalar almıştım. diğer parçaları ise diğer ihtiyacı olan arkadaşlar almıştı. buraya göre bütün masrafları ile yarı yarıya gelmişti nakliyesi de dahil.
-
2012 grantour vardı bende de. Kaskolu iken önünü ufack bi çıtırdatmıştım. tampon ve 2 far serviste değişmişti 5k tutmuştu sene 2016 idi.
-
clio 3 parçası zor bulunan bi araç. Çıkmacılara git deli gibi para isterler. Yan sanayi al topla .