Üniversite Tercihi - [Tıp] Mı [Bilgisayar Mühendisliği] Mi?
-
Farkli bir bakis acisi getireyim. Avukat ogretmenlik Doktorluk gibi bolumler ulke bazlidir. Iki gun sonra baska bir ulkede is yapayim desen bin tane sikinti kagit izin vs.
Muhendisliklerin ise hepsi evrenseldir. Gemi muhendisligi icin singapurdada suyun kaldirma kuvveti var ve gemi isi ayni. Japonyadada makina muhendisligi icinde gelelim Bilgisayar muhendisligine.
Udemy in kurucusu malatyada defalarca deneyip iflas etmis projesini tutturamamis fakat kendisi malatyada iden californiadaki bir firmada calisiyordu. Sonra amerikaya gitti.
Bilgisayar muhendisligi oyle guzel bir bolumki evrensel cagimizin doktorlugu tip bolumu gibi. Hemde yaratici is oldugundan dolayi zevkli doktorlukta bir deney test yapacak olsan bin tane alet edavat bisiler gerek muhendislikte ozellik bilgisayar muhendisligi . en basiti isten cikarilsan bile freelanc is yaparsin kafami dinlicem desen isi birakir kendine yetecek kadar calisirsin. Vs vs vs vs artilari bitmez.
Suandaki durumda iki sey okunur iki sektorde is yapilir bir digital dunya ikincisi finans .
-
Ne yaptı bu murit?
-
kofcu bunu yazdı
Ne yaptı bu murit?
Beni soruyorsan tıp yazmıştım tutmuş.
Her yorumu değerlendirdim mantıklı olanı yaptığımı düşünüyorum.
-
Fatih54 bunu yazdıkofcu bunu yazdı
Ne yaptı bu murit?
Beni soruyorsan tıp yazmıştım tutmuş.
Her yorumu değerlendirdim mantıklı olanı yaptığımı düşünüyorum.
Hayırlı olsun kardesım bi rapor lazım nasıl hallederiz :)))) şaka tabikide hakkında hayırlısı olsun.
-
bu soruyu sormadığını varsayıyorum kardeşim. bu soruyu babana annene bile sorma. o derece.
kendin ver kararını. hangisinin ne ile uğraştığını biliyorsun. hani Elt. Eelktronik Müh mi Makina müh. mü diye sorarsın belki ama.
bunlar çok farklı kulvarda dostum. ;) herşey para,nam,şöhret değil. sevdiğin işi seç. -
Bu adam tıbbı bırakıp mühendis olur. Yaz bunu
-
CnkGn bunu yazdı
Bu adam tıbbı bırakıp mühendis olur. Yaz bunu
Olabilir. Örneğini gördüm. Bir değişik versiyonu da tatil ve sömestr mühendisi... :)
tıp bilgisayar mühendisliği mühendislik tıp mı mühendislik mi tıp okunur mu mühendislik okunur mu 2016 lys