Vatandaşlıktan Çıkmak
-
Hocalar Vatandaşlıktan nasıl çıkılır? Ekstra vatandaşlık olmadan ciktigimizda nerde ne şekilde yaşarız? Tom Hanks' in oynadığı terminal filmi gibi mi olur? Nasıl olur?
Bir de en kısa sürede vatandaslik veren ulke hangisi?
-
hangi vatandaşlıktan çıkmak istiyorsun
-
swordfish bunu yazdı
Zeytun-i tarafından 20/Ağu/13 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
Simdilik oyle bi niyetim yok da hem zaten tek bi vatandasligim var suan.
-
vatandaşmıyız ki köleyiz ameka gidip yunanistana iltica edesim var .
-
http://www.sealandgov.org/
bu ülkenin vatandaşı olabilirsin..bi zaman önce bunun konusu açılmıştı tbt de ülke yanıyo diye foto vardı yarıldıydım.. bu ülkeyi araştır
edit: hatta şeyh başvuru yapmıştı orda yaşamadığı için kabul etmediler demişti vs..
yunusdogan tarafından 20/Ağu/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
-
http://ekonomi.milliyet.com.tr/dev-ortaklik-sona-eriyor/ekonomi/detay/1752441/default.htm
-
Sealanda vatandaşlık başvurusu yaptım hatta toprak satin alim dedim ama vermedi şerefsizler, sealand kraliyet ailesinden referans fln gerekiormuş.
Onun dışında cumhuriyet ilan edilince yurtdışına sığınan osmanlı hanedanları ve onların torunlarının çoğu vatansız. Biz osmanlıyız diyorlar ve yaşadıkları ülkenin vatandaşı olmayı kabul etmiorlar. Fakat onların özel bi pasaportu var istedikleri ülkede yaşamalarını sağlayan. Kaldıkları hiçbir ülkede sağlık güvencesi, sigorta, emeklilik vs gibi hakları olmuyor.
-
Güney Afrika benim bildiğim vatansızlar ülkesidir.Yani aslında hepimiz Güney Afrikalıyız :D
Orada beyazların olmasıda bundandır diye zamanında böyle bişeyler bildiğimi düşünüyorum... -
HolyOne bunu yazdı
Sealanda vatandaşlık başvurusu yaptım hatta toprak satin alim dedim ama vermedi şerefsizler, sealand kraliyet ailesinden referans fln gerekiormuş.
Onun dışında cumhuriyet ilan edilince yurtdışına sığınan osmanlı hanedanları ve onların torunlarının çoğu vatansız. Biz osmanlıyız diyorlar ve yaşadıkları ülkenin vatandaşı olmayı kabul etmiorlar. Fakat onların özel bi pasaportu var istedikleri ülkede yaşamalarını sağlayan. Kaldıkları hiçbir ülkede sağlık güvencesi, sigorta, emeklilik vs gibi hakları olmuyor.
Sealanda ben de yerlesemem anlasilan. Peki bu adamlar vatandaş değilken nasıl pasaport alabiliyorlar? Bu gibi durumlar için özel yerler mi var?