Windows 11 Iot Enterprise LTSC
-
Muridler bu versiyonu kullanan oldu mu? Acaba RAM kullanimi nasildir? Mydigitallife forumunda arka planda calisan uygulamalarla beraber neredeyse 4 GB RAM kullanimi oldugunu yazmis. Bunun icin lisans bulamayiz sanirim ama KMS ile hallolur diye dusunuyorum. Windows 11 Home 23H2 kullaniyorum ve memnun degilim.
Processor:i7-8550U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz
RAM:
16.0 GB
-
Hocam biraz daha bekle eylülde normal ltsc versiyon çıkacak.
Bu IOT versiyon bankamatik, kiosk gibi cihazlar için
-
Tamamdir hocam. Aslinda RAM tuketimi dusuk olan bir isletim sistemi istiyorum. Acaba fazla dusunmeden direkt Win 10 mu kursam acaba?
-
Windows 10 Enterprise kullanıyorum. Sadece Chrome açık kullanılan RAM 4.6GB-5GB arası son güncellemeler ile beraber artık aşağısı zor sanırım 16 GB Ram altında PC kullanmamak lazım
-
break bunu yazdı
Tamamdir hocam. Aslinda RAM tuketimi dusuk olan bir isletim sistemi istiyorum. Acaba fazla dusunmeden direkt Win 10 mu kursam acaba?
Hocam ram e çok takılma bence 16gb ideal zaten
ben şuan Win10 ltsc kullanıyorum eylülde çıkarsa win11 ltsc ona geçerim.
benim ltsc kullanma sebebim bloatware uygulamalar gelmiyor ve sürekli güncelleme almıyor
-
AtlasOS dene hocam, windows 11 ile de denedim tercihim Windows 10 ama yakın zamanda yine uyumluluk sorunları çıkar.
-
Lisans işini mas hallediyor. https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
VM'de denemeden pc'ye yüklemeyin bence. Bilgisayarınız Consumer sürümler (Home/Pro) için yeterli gözüküyor. Windows 11'in mevcut sürümlerinden telemetri servislerini kapatıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Düşük ram ve donanıma sahip pc'ler için LTSC tercih edilebilir. LTSC kullanmaya başladıktan bir süre sonra insanın gözü ister istemez mağaza uygulamalarını arıyor.
-
netWire bunu yazdı
LTSC kullanmaya başladıktan bir süre sonra insanın gözü ister istemez mağaza uygulamalarını arıyor.
cmd > wsreset -i
-
KAAMOS bunu yazdınetWire bunu yazdı
LTSC kullanmaya başladıktan bir süre sonra insanın gözü ister istemez mağaza uygulamalarını arıyor.
cmd > wsreset -i
ltsc de windows market yokmu
-
16gb Ram altı pcler cidden sıkıntı.
-
TncTR'de birisi paylasmis Win 11 IoT Enterprise LTSC surumunde RAM tuketimi 0,9 GB. Guvenebilsek keske...
https://www.tnctr.com/topic/1250832-windows-11-iot-ltsc-2024-24-h-2-261001000-performans-oyuncu/