Yeni Baş Belamız Kaldırılamayan "Easy Tab" Eklentisi.
-
Selam hocalar
Bir program yükleyim dedim internetten bu salak şey de yüklendi otomatik olarak.
Anasayfada www.portalsepeti.com diye değişti.(diğer tarayıcılarda değişiyor)
Sorun su ki portakal sepetinden kurtuluyorum ama bu uzantıyı chromeden kaldıramıyorum(ayrıca saat sekmesinin yanına da chrome simgesini atıyor orda da calısıyor) Chromeyi siliyorum tekrar kuruyorum bu eklenti de otomatik aktif oluyor
Netten araştırayım dedim yaklasık 10 gündür ortaya cıkan bir sorun bu çoğu kişinin basına gelmiş
Tavsiye edilen cozum yollarını denedim lakin işe yaramadı.
Yaptıklarım;
C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\Regeditten local machine/software/policies/google/chrome/extension yolundaki kayıtlarını sildim
Spyhunter,antimalware,adwcleaner,combofix programlarıyla pcyi tarattım.
İobit uninstaller programıyla chromu tamamen kaldırdım tekrar kurdum (fabrika ayarıda yaptım)
Format atmak istemıyorum daha yeni attım. Hırs da yaptım acıkcası altı üstü bir uzantı dedik ne lanet bir şeymiş
-
hacı bunlar hep next next işte :D
güvenli modda dene bir de. itneler öyle yapmışlar ki silsen bile kendilerini zilyon tane yere kopyalayıp tekrar başlatıyolar. sistem ney?
-
joe_black bunu yazdı
hacı bunlar hep next next işte :D
güvenli modda dene bir de. itneler öyle yapmışlar ki silsen bile kendilerini zilyon tane yere kopyalayıp tekrar başlatıyolar. sistem ney?
yok hocam nex nexti dikkatli yaparım aslında ya nerden geldi anlamadım :(
win7 ultimate
-
bende portalsepetinden kurtulamadım anasını avradını
-
hacı yeni daha önce kullanmadığın bi browser kurabilir misin?
denemediysen bi maxthon dener misin? o baya ayar yapmaya izin veriyor.
edit: o da tutmazsa google yaz anasayfam değiştiremiyorum filan diye. orda yazmışlardır şurdan indirdiğin programdan şu oldu diye. o programı indir sen de. çözümü bulunmuş olan virüsü kap sonra çözümlersin. belki işe yarar
joe_black tarafından 18/Kas/14 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Mustafa bunu yazdı
win 8,1 pro x64 de v9-eu diye gavur bi virüs yedim. ne yaptıysam silinmedi bu da dahil. diğer işletim sistemlerinde işe yarayan herşey 8,1 de yaramadı. Formatladım ben de :/
-
regeditten kaldırdınmı hocam portalsepeti ile ilgili uzntıları.
-
swordfish bunu yazdı
bende portalsepetinden kurtulamadım anasını avradını
sende sadece portal sepeti mi sorun :D
easy tab yok mu uzantılarda?
-
Mustafa bunu yazdı
o ve onun gibi kactane kurdum bana mısın demedı. :(
-
ruhii bunu yazdıMustafa bunu yazdı
win 8,1 pro x64 de v9-eu diye gavur bi virüs yedim. ne yaptıysam silinmedi bu da dahil. diğer işletim sistemlerinde işe yarayan herşey 8,1 de yaramadı. Formatladım ben de :/
inat ettim format atmayacagım