Yeni Baş Belamız Kaldırılamayan "Easy Tab" Eklentisi.
-
oldu valla oldu mkoydum onun :D
yaptıklarıma ek olarak;
sytem32 klasorundeki gizli klasor olan GroupPolicy/Machine içinde registry.pol dosyasını sildim
sonra chromeyi kapatıp C:\Documents and Settings\[KullanıcıAdınız]\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\ yolundaki DEFAULT klasorunu sildim
pc kapatıp actım ve düzeldi. oh bee yenemedin lan beni EASY Tab :D
sağolun hocalar tavsiyeler için
-
çözümü basit aslında
aslında chrome u açtığınız zaman chrome'u açmıyorsunuz portalsepetinin kısayolunu açmış oluyorsunuz.
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe dosyasını çalıştırın portalsepeti veya diğer ana sayfalar gelmeyecek
-
RhiFaT bunu yazdı
çözümü basit aslında
aslında chrome u açtığınız zaman chrome'u açmıyorsunuz portalsepetinin kısayolunu açmış oluyorsunuz.
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe dosyasını çalıştırın portalsepeti veya diğer ana sayfalar gelmeyecek
hocam benım asıl sorunum uzantı sorunuydu ;) portal sepetini ek olarak yazdım onu cozmustum zaten :)
-
ruhii bunu yazdınights_judge bunu yazdıruhii bunu yazdıMustafa bunu yazdı
win 8,1 pro x64 de v9-eu diye gavur bi virüs yedim. ne yaptıysam silinmedi bu da dahil. diğer işletim sistemlerinde işe yarayan herşey 8,1 de yaramadı. Formatladım ben de :/
inat ettim format atmayacagım
1 ya da 2 aydır bende inat etmiştim. artık arkadaşlarımın baskısına dalga geçmesine dayanamadım ve formatladım :))
bak dün gece sorun oldu şimdi cozüldü. işi bilecen :P
-
Şuradaki yöntemle çözmüştüm http://uzmanim.net/soru/portalsepeti-tarayici-korsani-nasil-temizlenir/5395
-
arşivde dursun .
hangi programı yüklemiştin nerden ?
-
samaccc bunu yazdı
arşivde dursun .
hangi programı yüklemiştin nerden ?
gezginler miydi tamindirmiydi acaba aklımdada kalmadı ki sinirden hocam ya.
-
geçen banada gelmişti 3 saatte temizlemiştim o kadar şuursuz ve sinirli bi şekilde temizlemiştim ki hatırlamıyorum nasıl yaptığımı
-
Sharp bunu yazdı
geçen banada gelmişti 3 saatte temizlemiştim o kadar şuursuz ve sinirli bi şekilde temizlemiştim ki hatırlamıyorum nasıl yaptığımı
gece de beni kanser etti. hatta bir ara windows ön yüklemesi silinmiş nasıl olduysa sistem gidiyordu :D allahtan günlerce ugrasmadan çozuldu
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Şuradaki yöntemle çözmüştüm http://uzmanim.net/soru/portalsepeti-tarayici-korsani-nasil-temizlenir/5395
Daha iki gün önce bu yöntemle bende çözdüm.