Yerli Arama Motoru Test Yayınına Başladı
-
10milyonu yemişler , ulan 10milyon harciyonuz forumunuz hazır script , piyasa da free çalışan kişilere 200k-300k verseniz canavar gibi forum bile yapardı
Site biraz trafikte zaten çöktü :D
Kısacası ; 10yilda devleti de arkalarına alıp aha böyle saçma sapan bjr proje gösterip iyi yemişler
Bizde yemiş numarası yapalım :D
-
Sanırım dünya çapında çok yoğun ilgi olmuş arama motorumuza ondan olsa gerek açılmıyor. Bak kıytırık google kimse girmiyor diye kuyruk bile yok önünde bizim arama motoru öyle mi arama yapmak için saatlerce kuyrukta beklemen lazım. Sonuçta talep arz meselesi.. O değilde site harbi harbi açılmıyor :)
-
Eğer 10 milyon verdilersi heyay olsun. Sitenin açılmamasını nasıl başarmışlar tebrik etmek lazım.
-
tasarımı biraz daha geliştirmeliler bu olmamış:/
-
O e ticaret sitesinde Google analytics çerezler için politikasını bildirimle gönderiyor amk neyi yerli bunun
-
http://image.prntscr.com/image/a959134a4211442f9b914f52423f4d43.png şunu bile yapamamışlar amk. bu arada gerçekten 10 yıldır üzerinde çalışıyor olabilirler. çünkü 10 yıldır aynı muhabbeti yapıyor elemanlar linkedinden filan bakabilirsiniz. 2 kafadarlar :)
-
An itibairyle çalışıyoo
Bundan sonra tüm o ları çift kullanmak millidir millet :)
-
Forumları MyBB, arama sonuçlarındaki çıkan sonuçları Google gibi takip edemiyorlar direk link olarak veriyorlar, görsel araması çalışmıyor. Bunlar ilk gözüme çarpanlar.
-
tabi zaman gösterir ama ilk açılan siteden beklenti nedir. google ilk açıldığında nasıldı
-
gelsinler bana ulaşsınlar hayrıma logo yapıcam parada istemiyorum :) logo ne kadar itici arkadaş
adamlar haber siteside yapmışlar kendilerine
arama motoruna haberler yazıyorum :D kendi haber siteleri ilk sırada bile çıkmıyor bu motor bozuk beyler
DanqerLine tarafından 17/Oca/17 13:09 tarihinde düzenlenmiştir