Yerli Arama Motoru Test Yayınına Başladı
-
O değil Türk arama motoru demişler ama sayfalama daki ileri ve geri yazıları ingilizce analamıyocki işin gerçek tarafı google da bile Türkçe amk. Adamlar onu bile yapmamışlar. Sanki xp de explorer kullanıyorum.
10 milyon iyi para ama o paraya daha güzelleri yapılabilir.
-
Bu projenin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile hiçbir alakası yok. Evet, bakanlık ve BTK tarafından geçtiğimiz günlerde "Yerli arama motoru"ndan bahsedilmişti, ancak o bahsi geçen proje bu değildir. Geliyoo isimli sözde arama motoru iki girişimcinin 1 saatte yapılabilecek bir siteyi 10 yılda 10 Milyon TL ile yaptık diyerek sunduğu, BTK ve bakanlık açıklamasının üzerine sunarak rant sağlama isteğinden ibarettir.
-
Google varken bu sistemi kullanmam icin beni cezbeden bir neden bulamadim. Haa eger ileride birsey olur da google ulkede yasaklanirsa insanlari bu siteyi kullanmak icin yonlendirebilirler.
-
forumu bile hazır script aq xD mybb
manhyak tarafından 17/Oca/17 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
forumu bile hazır script aq xD mybb
motor da hazır script. Kodlar bu : https://algoprog.com/google-search-script
-
Forum + arama motoru yakında hacklenir :)
-
CISSP bunu yazdı
Forum + arama motoru yakında hacklenir :)
İndexi atarlar :) sirf protesto icin.
-
Forum kurmuşlar :)
-
isim berbat : "geliyoo" ne ? ne geliyo kim geliyo :)
logo özenti ve çok basit birşey
içerik tuhaf, donuyor. mektubun anlamı ne ? tayyibe mektup :)) yapmışlar
BIZDAN DEĞİLSİN :) 3 hayırla uğurluyoruz
-
Övülecek hiçbir yanı yok şu işin. Zaten niyet varmış. Yerli ve milli dalgasını reklam olarak kullanabilir miyiz diye düşünüp bir kurnazlık yapmışlar. Hadi bu adamların saçmalaması normal. Adam iyi kötü çıkarının peşinde. Basına ne oluyor? Hiç mi teknolojiden anlayan editör yok? facetter.com domainini alıp yerli ve milli sosyal medya desek haberini mi yapacaklar? İnternet çöplüğünde yerini alacak bir başka site.