Zombi Efem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Güncelleme: Oyunun Erken Erişim Sürümü Steam yaz indirimlerinde satışa çıktı. 

Merhaba sevgili dostlar bugün hobi olarak geliştirdiğim ilk oyunumun erken erişimi steam üzerinde whislist'e çıktı sizlerden desteklerinizi, yorumlarınızı ve elinizden gelebilecek yardımları talep ediyorum. 

Not: Yayın yapan veya Youtube Kanalı olan müritler için steam key temin edebilirim özelden iletişime geçebilirsiniz. Kendi Telegram, Whatsapp grubu yada sitesi olan arkadaşlar içinde hediye etmek üzere steam key verebilirim.

Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=t73dErStj-k

Steam Link:

https://store.steampowered.com/app/3027310/Zombi_Efem/

Oyunun Konusu:

Şuanlık sadece 4 kişiye kadar co-op şekilde 3 Map üstünde FPS-TPS Görüntüde wave wave gelen zombilere karşı savaştığımız bir oyun. 

Tam Sürüm:

Tam sürümde oyunun temel animasyon, mekanik ve var olan buglarını düzelterek, Karakterlere özel yetenekler eklenecek. Bunların dışında basit anlamda craft sistemi ile tuzaklar ve barikatlar kurulabilecek. Son olarak ise bir hikaye modu gelicek.

Oyunu tek başıma geliştirdiğim için süreç yavaş ve zahmetli oluyor. Oyun hakkındaki sorularınızı cevaplayabilirim. Şimdididen whisliste ekleyenlere ve satın alıp oynayanlara teşekkür ederim.

furkiak tarafından 27/Haz/24 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gereksinimler yüksek değil mi hocam ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    x mkyb bunu yazdı

Gereksinimler yüksek değil mi hocam ? 

Full Epic ayarlarda gerçek görüntüye eş bir gölge ve ışıklandırma için minumum 120 fps gereken özellikler bunlar üstad ya çok fazla optimize etme şansım olmuyor. Düşürebildiğim kadar düşürmeye çalıştım fakat elimden gelmiyor profesyonel olmadığım için.  

Bu şu demek değil tabiki 1000 serisi 2000 serisi çok rahat oynatıyor sadece full epicte fps düşüşü oluyor.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

e hocam bu tam orc must die 3 

dediğin tüm özellikler var bu oyunda bundan esinlenerek mi geliştiriyorsun 

salla gitsin ölecez zaten :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    x blackhorror bunu yazdı

Daha önce oynamadım hocam ilk fırsatta bakacağım ama :D aslında temel  aldığım bir oyun yok temel olarak bir radyo sunucusunun gece yayın yaparken zombi istalasında kalmasına odaklanan bir hikaye yazdım(henüz kesin bir rota yok alternatifl hikayeler var)  bunun üzerine temel mekaniklerden başlayıp inşa etmeye başladım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    x furkiak bunu yazdı
    x blackhorror bunu yazdı

Daha önce oynamadım hocam ilk fırsatta bakacağım ama :D aslında temel  aldığım bir oyun yok temel olarak bir radyo sunucusunun gece yayın yaparken zombi istalasında kalmasına odaklanan bir hikaye yazdım(henüz kesin bir rota yok alternatifl hikayeler var)  bunun üzerine temel mekaniklerden başlayıp inşa etmeye başladım. 

hocam dediğim oyuna bi göz at eğer ordaki mekaniklere benzer bi mekanik verirsen oyuna bomba gibi olur bence 

orc must die mob kesmeye dayalı bi oyun her dalgada tuzaklar craftlayıp kompozisyon yapıyosun acayip saran bi oyun 

salla gitsin ölecez zaten :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Çoooooooook güzel abi, destekleyeceğim full

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

İsim bana garip geldi. Efe olan bir zombi avcısı mı diye düşündüm sonradan çaktım durumu. Şarkıcı EyPiO nun gerçek ismi APO olduğunda farkettiğim farkındalığı tekrar yaşadım. Zombi de zombie değil mesela :D Daha iyi bir isim seçilebilirdi sanki.

Nişan sistemini gözden geçirmen gerekebilir. Mobil oyunlardan hallice. Vuruş hissiyatı(Cherryson a selamlar) iyi değil gibi. Müzik AI tarafından yapılmış belli :F

Yazan olmuş önerilen sistem özellikleri çok yüksek. Bu oyunu oynamayı düşünen kitleyi olumsuz yönde etkiler. 

Tam sürüm oyun mekaniklerinide okuduğumda da 7 Days to Die oyunu geldi aklıma. Her zaman sorarım benzer bir oyun yapılıyorsa diğer oyundan bunun ne farkı var diye ? farklı ilgi çekici bir oyun mekaniği bulabilirsen ona odaklanabilirsin. Yoksa bu şu oyunun kopyası ismide çakma diye eleştirilir.

Hobi amaçlı güzel bir uğraş ama yolun başında olduğun için çok zaman ayırman gerekecek. Bir aşamadan sonra bu benim için iyi bir tecrübe oldu diye rafa kaldıracaksın ya da tamamiyle odaklanacaksın. İşin rast gelsin.

Konuyu okuduğumda şu konuda aklıma geldi. Baktım bu oyun çıkması gerekirken çıkmamış. 

https://www.tahribat.com/forum/yeni-co-op-korku-oyunumuz-steamde-sayfasi-acildi-257245

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Oyunu çok beğendim geliştirildiğinde çok daha güzel olacağına eminim. Geliştirmeye devam et hocam

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam silahların geri tepmesi olmadığından atış hissiyatı yok oyunda. Bence en önemlisi o.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Adama bak be adam oyun yapmış, helal olsun,bende az önce telefonda döğüştüm alacağım için, 

Şarkı kötü olmuş üstad hiç kullanmasan daha iyi olur bence,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2652 Toplam Mesaj: 22
zombi zombi efem