Zombi Efem
-
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinizin görüşleri benim için önemli. Bir aile olarak olumlu yada olumsuz herşeyi söyleyebilirsiniz. Zira her yorum benim daha iyi olmam için olduğu biliyorum. Sıra Sıra cevap vereyim.
Oyunun ismi: Birşeylere isim koyma konusunda kötü olduğumu biliyorum. Oyunun ismi aslında aksiyon sırasında radyodan müzik çalsın diyerek oyuna bir radyo eklememle başladı sonrasında radyonun açılış şarkısında sunucunun bir giriş sözleri ve şarkısı söylesin dedim bu şekilde gelişen olaylardan sonra o şarkı için yazdığım sözlerden oyunun ismi çıktı ve bu şarkıyı daha doğrusu radyoyu oyundan kaldırıp sadece fragman için kullandım. Belki daha güzel isimler bulunabilirdi kabul ediyorum. Fakat bu şekilde oldu kısmet buymuş :D Türkçe oyun ismi olması hoşuma gidiyor aslında Efem kelimesinide bilerek böyle yazdım Efelerimizi çağrıştırsın diye :D
Oyunun müzikleri: Oyunun içinde sadece 1 adet giriş müziği var fragmanda kullanılan müzik oyunun içinde yok. Açıkcası müzikler Türkçe olduğu için sanırım alışmamışız oyun müziklerine şuana kadar dinleyenlerden sevende oldu sevmeyende. Türkçe isim gibi Türkçe şarkıdanda pek kolay vazgeçemem sanırım :D
Oyunun Vuruş Hissi Mekanikleri: Burası temel olarak şuanda ilgilendiğim konu. Bunun çok farkındayım aslında birazda benden kaynaklı. öncelikle TPS modunda oyuna başladım sonra testler esnasınfa FPS modunuda eklemeye karar verdim. İşte orda baya bi s.çtm. İki modunda olması biraz zorladı. bu nedenle hissiyatın bazı silahlarda var bazı silahlarda neredeyse hiç yok (En azından FPS modunda ) gibi durumlar var. Bu durumu v0.2 de çözeceğim. Şuan asıl odaklandığım ana nokta burası tabi şöyle birşey var kalkıpta çok profesyonel biri değilim bu nedenle call ol duty gibi bişi ortaya çıkması neredeyse imkansız. Ilk updatede bu sorunun büyük ölcüde gideceğine emin olabilirsiniz.
Oyunun Çıkması ve Rafa Kalkması: Oyunun mekaniksek updateleri, bugların çözümü, dengelemeleri, harita vb düzeltmeler, karakterlere özel yetenek kiti, ve basit craft sistemi bu yılın sonuna kadar 3 update şeklinde gelicek. Planlamalarım bu şekilde. 2025 Yılında ise hikaye modu için çalışmalara başlayacağım. Oyunun rafa kalkması gibi bir durum söz konusu değil çünkü bunu ticari bir getiri sağlasın hayatımın en önemli projesi diye yola çıkmadım. Güzel bir hayatım var bu proje benim için bir hobi ve çocukluk isteği. Aksine bu projede oyunda söylediklerimi yapıp hemen ardından farklı bir konseptte oyun projesinin yapımına başlayacağım. Önemli olan bunu satıp satmamasından ziyade benim için bir sonraki oyunlarıma tecrübe katması ve az bile olsa bazı insanların eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak.
Oyunun Diğer Oyunlardan Farklı Olma Noktası: Oyunun aslında V0.3 Update i dahil olmak üzere bir çok oyuna benzerliği olacak. Craft sistemi, Karakter Yeteneği, Zombi vb. Oyunun asıl diğerlerinden farklı kılacak kısmı hikaye modundaki denemeyi düşündüğüm fikir olacak. Şuanda net bir şey söylemem mümkün değil fakat kafamdaki farklı bir deneyime odaklayacak.
-
Helal Olsun Çok Güzel Olmuş.. Desteklerim..
-
Tebrikler güzel olmuş
-
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İstek listesine ekleyenler içinde ayrıca teşekkürler
-
Arkadaşlara salladım 3 5 10 u da ekler whishlist e.
*Wish
-
Az önce steam den bildirim geldi, istek listenizdeki bir oyun indirime girdi diye. 7,79€ dan 4,67€'ya inmiş.
Akşam eve gelince indirip deneyeyim :)
-
basarilarinin devamini dilerim hocam, disaridan bir goz icin bizlere sunmussun guzel olmus. disket kutusu youtube kanali sahibi sinan akkol a da (@sinan_akkol x hesabi) gondermeni tavsiye ederim. https://gamedev.ist/ seklinde bir olusumlari var.
-
Hocam hayirli olsun basarilarin daim olsun
-
Satınaldım hocam,
Başarın daim olsun
-
Oyunu crackleyip Yandex'e attım hocalar buyrun buradan indirin boşa para vermeyin.