Başımdan Geçen Bi Olay
-
chp iktidara gelmeden "denedik de ne oldu" diyenlere hastayım
akp kötüymüş ama daha iyisi de yokmuş, ezik akılların son savunması bu oluyor.
sen kime şans verdin başka?
en son dsp bile koalisyonla gelebildi onun da yanına iki sağ partiyi verdin onların da ne olduğu belliydi zaten
chpyi iktidara getir eğer dediğin gibi çıkarsa bi daha 100 yıl akpye oy ver ben de vericem
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
"Millet" "vekilleri" neden orada olduklarını bilmeliler. Ailelerini, yabancı sermayeleri veya şirketlerini zengin etmek için değil vekillik için oradalar!!!
-----------------------------yarısından fazlası için dava dosyaları birikmiş vekillerden bahsediyoruz hocam
hırsızı alıp oraya gönderirsen ne beklersin ki? tabi çalacak işi o
diğer yandan chp milletvekilleri dokunulmazlıklar kalksın diye yırtınıyor
hangi partinin vekili aihm'e gitmiş dokunulmazlıkalr kalksın diye chpden başka?
bu dokunulmazlıklar kalkmadıkça meclis temizlenmeye başlamaz
onu yapacak parti de kesinlikle akp değil
-
ExpirE bunu yazdı:
BEN NE AKEPE YE NE CHP YE NEDE MHP YE GÜVENİYORUM. Ulan 30 yıla bakıyorum özelleştirilmek üzere yabancılara satılan kurumları hepsindede olmuş bunlar. 30 yıldır ülkenin Auna goymuşlar ben nasıl bunlara oy vereyim?
Kime vereyim onada karar vermiş değilim. Allah sonumuzu hayır etsin. Bütün partiler BATI nın güdümünde.....
-----------------------------hocam 39 milyon dolarlık özelleştirme tarihinin 30 milyon doları akpye ait.Kaç senedir özelleştirilmeyen şeyle 7 yılda eritildi.Saden kızdığımız nokta bu.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=409425833148&ref=mf
bu adamında bu kadar sivrilmesinin sebebi doğruluğudur.
-
bu arada sol parti hiç tek başına iktidar olabildi mi ? sanırım hep koalisyondu.
-
zumsuk bunu yazdı:
bu arada sol parti hiç tek başına iktidar olabildi mi ? sanırım hep koalisyondu.
1938 ve 1950 yıllarıarasında hep tekbaşına i,ktidardı -
SeRDaR bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
1938 ve 1950 yıllarıarasında hep tekbaşına i,ktidardı
-----------------------------,o belirttiğin yıllar arasında tek başınadan ziyade yalnız başına iktidardaydı chp.
yani başka bi ihtimal yok. çok partili hayata geçtikten sonra herhangi bir sol parti tek başına iktidar olamadı...
-
Olayın basını okudum,sonradn sıyasete gırmıssınız arkadaslar,benım alakam yoktur aslında sıyasetle...Yapılmısa ve gecmıse bakarım ona gore ufak tefek kafamda yorum yapar gıderım oyumu atarım...
Ben sunu bılır soylerım.bundan once gelenler bu devletın anasını aglatmıs,sorcaksınız bu aglatmıyor mu dıye,onu bılemem ama adam gozle gorulur bıseyler yaptı sonucta...Su kesın ve gozle gorulur seyı artık anlamalısınız.. "Kotunun arasından iyisidir..."
su zamanda baska parti goremıyorum oy verılecek...kılıcdarogluymus,devlet bahcelıymıs felan fılan...bunlar bos fasa fiso...adamlar daha konusma konusamıyor ya Allah askına!!! kagıttan okurken bıle kekeleyen ınsnlar bunlar...bunlar kendını yonetemıyor koskosa TÜRKİYE'yi nasıl yonetecekler!
recep tayyip en azındn Türkiye'nin dunya capındakı yerını bellı ettı,kendımızı yanı bızımde bu dunyada oldugumuzu gosterdı tum dunyaya...
kotu olabılır elbette ama kotulugunu soylerken yapmıs oldugu ıyılıklerı gozardı etmemk lazım...
-
SeRDaR bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
1938 ve 1950 yıllarıarasında hep tekbaşına i,ktidardı
-----------------------------yok hocam, Atatürk ve ismet inönüden sonra.el değiştirip dsp falna geldiğinde koalisyondu sanırım.
-
ExpirE bunu yazdı:
BEN NE AKEPE YE NE CHP YE NEDE MHP YE GÜVENİYORUM. Ulan 30 yıla bakıyorum özelleştirilmek üzere yabancılara satılan kurumları hepsindede olmuş bunlar. 30 yıldır ülkenin Auna goymuşlar ben nasıl bunlara oy vereyim?
Kime vereyim onada karar vermiş değilim. Allah sonumuzu hayır etsin. Bütün partiler BATI nın güdümünde.....
-----------------------------yanlış düşünüyorsun kim neyi ne kadar özelleştirdi önce bi araştır sonra gel
-
geçmiş olsun