folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Türk Olarak Kürtlere Soruyorum...

Bir Türk Olarak Kürtlere Soruyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azadi
    azadi's avatar
    Erkek

-----------------------------

Varan-1: Kendi Benlik, kendi gelenek ve göreneklerini rahatça yaşayabilme;

Varan-2: Gelenek ve göreneklerini yaşayabilmek için devlet kurma düşüncesi;

Varan-3: Muhatap alınmak için devlet olunması;

Varan-4: Pkk'ı destekleme girişimleri tamamen muhatap alınma istekleri;

Varan-5: Ülkesi olmayan en kalabalık toplummuş;

Varan-6: Güneydoğu farklı bir ülkeymiş;

GÜNEYDOĞU NERDEN FARKLI BİR ÜLKE LAN DALLAMA, BENDE GÜNEYDOĞULUYUM, URFAYIDA BİLİRİM, ELAZIĞIDA, MALATYAYIDA, VANIDA,

SEN KİME NE KANITLAMA PEŞİNDESİN. 

1 : KENDİ GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ YAŞAYAMIYORUZ DİYE KIÇINI YIRTANLAR, BİZİ SALAKMI SANIYORSUNUZ, GÖRÜYORUZ, DUYUYORUZ, BİLİYORUZ

2 : KENDİ GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ YAŞAYABİLMEK İÇİN O ZAMAN BİZ ANTEPLİLERDE ÜLKE KURALIM ( ANTEP GELENEK VE GÖRENEKLERİ ÇOK FARKLI, KENDİNE HAS ANTEP DİLİ VAR )

3 : MUHATAP ALINMAK İÇİN KAHBELİK YAPMAK SİZİN SEÇİMİNİZ, KAHBELİK YAPMANIN BAHANESİ OLMAZ. KAHBELİK KAHBELİKDİR

4 : SANKİ DÜNYADA 100 MİLYON KÜRT VAR. A.Ğ. 20 MİLYON KÜRDÜN DEĞİŞİK TOPRAKLARA DAĞILIMI VAR.

5 : GÜNEYDOĞUYU SOKACAM BİR TARAFINIZA. NEDİR LAN BU G.DOĞUYU FARKLI GÖSTERME ÇABALARI. 

YA SEVİN YADA ..................

+

SAYIN YÖNETİCİLER BU DALLAMA AÇIK AÇIK PKK PROPAGANDASI YAPMAKTADIR. LÜTFEN HASSASİYETMİZİ GÖZ ÖNÜNE ALINIZ

kardesım kımsın bılmmıyorum ama senın kadar terbıyesız olamayacagım sen bana soverken neden ben altan almak zorundayım daa neden ben bı cevap werıncee kahramn ası kesılıyorsun basımaa.sen nerelıysen umurumda degıl orayı burayı bılıyorum dıosun ama bı bok bıldıgın yok ben mardınden kocaelıye unıversıteye geldım turkce konusamıyordum konusurken zorlanıyordum farklı bı ulke dememın neden bu  sımdı sen bana ahkam kesmeyı bırak taaa adam gıbı tartısmayı ogren.ben suandaa nee dersem dıyeyım bu benım gorusurum, senın gorusun benım umrumda degıl sadece kendı dusuncemı dıle getırme ıhtıyacı duyuyorum senınle dusuncelerımız aynı olmayabılır ama  düzgün konus sımdıye kadarr hep kufrettınız de nolduu duzgun bı tartısma yasadın mıı fıkırlerını ogrendınmı bı gıt yaa sokarım bolee tartısma mantıgına

Hızlı koşan atın pohu seyrek olur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

azadi bunu yazdı:

Varan-1: Kendi Benlik, kendi gelenek ve göreneklerini rahatça yaşayabilme;

Varan-2: Gelenek ve göreneklerini yaşayabilmek için devlet kurma düşüncesi;

Varan-3: Muhatap alınmak için devlet olunması;

Varan-4: Pkk'ı destekleme girişimleri tamamen muhatap alınma istekleri;

Varan-5: Ülkesi olmayan en kalabalık toplummuş;

Varan-6: Güneydoğu farklı bir ülkeymiş;

GÜNEYDOĞU NERDEN FARKLI BİR ÜLKE LAN DALLAMA, BENDE GÜNEYDOĞULUYUM, URFAYIDA BİLİRİM, ELAZIĞIDA, MALATYAYIDA, VANIDA,

SEN KİME NE KANITLAMA PEŞİNDESİN. 

1 : KENDİ GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ YAŞAYAMIYORUZ DİYE KIÇINI YIRTANLAR, BİZİ SALAKMI SANIYORSUNUZ, GÖRÜYORUZ, DUYUYORUZ, BİLİYORUZ

2 : KENDİ GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ YAŞAYABİLMEK İÇİN O ZAMAN BİZ ANTEPLİLERDE ÜLKE KURALIM ( ANTEP GELENEK VE GÖRENEKLERİ ÇOK FARKLI, KENDİNE HAS ANTEP DİLİ VAR )

3 : MUHATAP ALINMAK İÇİN KAHBELİK YAPMAK SİZİN SEÇİMİNİZ, KAHBELİK YAPMANIN BAHANESİ OLMAZ. KAHBELİK KAHBELİKDİR

4 : SANKİ DÜNYADA 100 MİLYON KÜRT VAR. A.Ğ. 20 MİLYON KÜRDÜN DEĞİŞİK TOPRAKLARA DAĞILIMI VAR.

5 : GÜNEYDOĞUYU SOKACAM BİR TARAFINIZA. NEDİR LAN BU G.DOĞUYU FARKLI GÖSTERME ÇABALARI. 

YA SEVİN YADA ..................

+

SAYIN YÖNETİCİLER BU DALLAMA AÇIK AÇIK PKK PROPAGANDASI YAPMAKTADIR. LÜTFEN HASSASİYETMİZİ GÖZ ÖNÜNE ALINIZ

kardesım kımsın bılmmıyorum ama senın kadar terbıyesız olamayacagım sen bana soverken neden ben altan almak zorundayım daa neden ben bı cevap werıncee kahramn ası kesılıyorsun basımaa.sen nerelıysen umurumda degıl orayı burayı bılıyorum dıosun ama bı bok bıldıgın yok ben mardınden kocaelıye unıversıteye geldım turkce konusamıyordum konusurken zorlanıyordum farklı bı ulke dememın neden bu  sımdı sen bana ahkam kesmeyı bırak taaa adam gıbı tartısmayı ogren.ben suandaa nee dersem dıyeyım bu benım gorusurum, senın gorusun benım umrumda degıl sadece kendı dusuncemı dıle getırme ıhtıyacı duyuyorum senınle dusuncelerımız aynı olmayabılır ama  düzgün konus sımdıye kadarr hep kufrettınız de nolduu duzgun bı tartısma yasadın mıı fıkırlerını ogrendınmı bı gıt yaa sokarım bolee tartısma mantıgına

Ya hala konuşuyorsun. Burda kalkıp pkk propagandası yapacaksın, sonra türkçe bilmediğin için güneydoğuyu farklı göreceksin.

Güneydoğu farklı ülke diyeceksin, güneydoğu gerçeğini anlatıcam, nerde olduğun beni ilgilendirmez diyeceksin. 

Yani, SİYASİ VE SOSYAL FAHİŞE LEYLA ZANA gibi KIVIRACAKSIN.

Bölücülerin ve pkk yandaşlarının saygı ve savgiyi hakettiklerini düşünecek kladar acizsin.

Bu ülkede yaşamayı biliyorsun, aç karnını bu ülkede doyurmayı biliyorsun, bu ülkede barınmayı biliyorsun, üniv. okumak için mardinden kalkıp kocaeliye gelmeyi biliyorsun ama türkçe öğrenmeyti bilmiyorsun.

Vay anasını sayın seyirciler...

Oldu bundan sonra bütün kürt kökenlilerin kapısına asker koysun devlet, hepinizi okula götürüp getirsin, beslenme çantanızı taşısın vs.vs.

+

Aklıma takıldı türkçe konuşamadan nasıl kazandın sen üniversiteyi :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azadi
    azadi's avatar
    Erkek

senın gıbı olmayıp kendı mılıyetcı duygularımı bastırıp calısarak azmederek..sen turk mılıyetcısısın ben kurt yanı mılıyetcılıkten kastım ben kurtlerı sevıyorum ne pkk nee apo ne de zana umrumda degıller benkendı geleneklerımı goreneklerımı vee benı ben yapan tum degerlere yargılarına saygı gosterıyorum vee sevıyorum o yuzden kendımı mıllıyetcı olarak tanımlıyorum ama senın mıllıyetcılık dusuncen sana karsı olan tum dusuncelerı tanımaksızın dusunmeksızın yerle bır etmek.sen bana kufredıyorsun ondan sonrakı msj da hala konusuyormusun dıyosun...

ben her sekılde sana saygı gosterıyorum amaa dusuncen bana gore dogru degıl ben bunu savunuyorum laf yapmıyorum seyırcıyee oynamıyorum...vee senı ıkna etmee gıbı bı cabada sarf etmıyorum sen benı ıkna etmek ıcın baya bı zorlanıosun ama bu amacından vazgec tartısma konusundaa ıkımızdee tam zıt dusunuyoruz ne ben sen senı ne sen benı ıkna edemezsın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

azadi bunu yazdı:

senın gıbı olmayıp kendı mılıyetcı duygularımı bastırıp calısarak azmederek..sen turk mılıyetcısısın ben kurt yanı mılıyetcılıkten kastım ben kurtlerı sevıyorum ne pkk nee apo ne de zana umrumda degıller benkendı geleneklerımı goreneklerımı vee benı ben yapan tum degerlere yargılarına saygı gosterıyorum vee sevıyorum o yuzden kendımı mıllıyetcı olarak tanımlıyorum ama senın mıllıyetcılık dusuncen sana karsı olan tum dusuncelerı tanımaksızın dusunmeksızın yerle bır etmek.sen bana kufredıyorsun ondan sonrakı msj da hala konusuyormusun dıyosun...

ben her sekılde sana saygı gosterıyorum amaa dusuncen bana gore dogru degıl ben bunu savunuyorum laf yapmıyorum seyırcıyee oynamıyorum...vee senı ıkna etmee gıbı bı cabada sarf etmıyorum sen benı ıkna etmek ıcın baya bı zorlanıosun ama bu amacından vazgec tartısma konusundaa ıkımızdee tam zıt dusunuyoruz ne ben sen senı ne sen benı ıkna edemezsın..

Tribünlere oynayan senin gibi olsun.

Hala anlamadım ben  türkçe bilmeden üniversite kazanmanı :)

Arkadaşım hala kıvırıyorsun. Kalkıpda bir kısım kürtlerin pkk'yı savunma amaçlarını yazarak pkk'yı haklı bir köşeye oturtmuşsun.

Sonra kalkıp apo, zana beni ilgilendirmez diyorsun.

Azıcık delikanlı olun, azıcık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    azadi bunu yazdı:
    rappermcs bunu yazdı:

shockman hajım zaten ortada düsmanlık diyebirşey yok olamaz da(!). Türkiye karşısında kendilerini bir tehdit olarak gören "kürt kökenli Türkler" (Ve şuan dan itibaren daynamayıp girdiğim şu siyasi tartışmalarda bu şekilde kullancağım zoruna giden bölücüler varsa ortaya çıkar zaten) bir laz dan bir çerkex den farksızdır bu devletin bu ülkenin muadili veya karşıtı olma gibi bir lüksleri yok. Asıl anlaşılması gerekn budur.

Kimseye boyun eğ diye diretmiyoruz. o güneydoğudaki mazlum denilen kürt kökenli Türkler geçen ki "bir çocuk dövülür mü"  tartışmamızda da ortaya koyduğumuz gibi ülkenin karşısına sadece ülke; devlettin karşısına sadece devlet çıkar ki bu gibi durumlarda da diplomatik anlaşmalar yapılır olmadı belli yaptırımlar uygulanır o da olmadı kriz ortamı oluşur ve savaş çıkar. İşte süreç böyle işler ancak şu yaşanılanlarda ne laz ne çerkez ne kürt ne de türk, devletin karşısına çıkamaz!

abı sen daha kurt kımlıgını kabul edemıyorsun kurtlerın arada kalma hıssınden sonra agır basan dıger duygu kendı bıenlık vee kendı gelenek ve goreneklerını rahatlıkla yasaabılecegı bı ulkee kurma dusuncesıı..yukardaa muhatap alınmak ıcın bır devlet olması gerek bır devlet ancak bır devletlee anlasmaya gıder dıosun daa hem devlet kurmasına karsısınız hem kotuluyorsunuz hem karalıyorsunuz sonrada neden pkk yı desteklıyor neden sunu yapıyor dıyosunuz..pkk ya destek verme amacları muhatap alınabılır duruma gelme dusuncesıdır...

Bu aradaa cerkezdı rumdu suydu buydu dıosun ama kurtler dunyadaa devletı olmayan en kalabalık nufusa sahıp toplumdur...

fazla soze gerek yok guney doguya gelen bılıyor orası zaten farklı bı ulke gıdın bakın fazla cocuktu suydu buydu sebeplerını sız kendınız ogrenın burada ne denılırse densın yanlıs ve mantıuksız anlasılacaktır..

Şimdi yazacaklarımı okumadan önce imzama bir göz gezdir ve duyacaklarına hazırlıklı ol!

Yıllar boyunca yapmaya çalıştığınız bizleri galeyana getirip kaos ortamı yaratıp kendinize sözde kürdüstanı kurmak oldu. (Ki bilmediniz size öyle sınırları belli bir toprak verildiğinde a.koyacaklar)
    Ben bu sitede bölücü olan bir insanın varlığını itiraf etmesi ile 10 yıllık buradayım TBT benim göbek adım oldu CWdoktoray pisliklerinden tahrip.com muhabbetlerine kadar hepsinde buradaydım.. Ve bu kansız şerefsiz ya siteden atılır- yada kişinin özgürlüğüne düşüncesine laf attığım için ben banlanırım ve bir daha ömrü billah iptal ederim hesabımı girmem bir daha..

Özgürlük kürtlerin düşüncelerine saygı diye diye biz kendi içimizde birbirimizi banladık onların ekmeğine yağ sürdük. ve benim her zaman dediğim gibi bölücüler her ortamda olduğu gibi burada da pusudalar ve artık açık açık ülke istiyoruz sizin topraklarınızdan demeye başladılar..

Evet gerekirse modlar toplansı ve bu siyasi konuda bir tavır belirlensin ona göre kalan kalsın giden(gönderilen) gitsin yeter artık bıktım bu kansız ve şerefsizler le dalaşmaktan..

bizde barış dolu bir ortamda yaşamak istiyoruruz bizde laz-çerkez-kürt-türk kardeş olmalı diyoruz ancak bu orrrrrosssspu çocuğu kanını siktiminin piçine verilen tavize bakın toprak istiyormuş Güneydoğudaki tüm topraklar GÖTÜNE GİRSİN YAVLŞAK HERİF...:@

Bu andan sonra ya ben banlanıcam ve siteye bir daha hiç girmeyecem yada sana siktir çekilecek bölücü pezevenk. Ama bu postun altına yazdığın her yorum ana avrak küfür etmeyini siksinler... :@ bu kadar da doldurdunuz a.k.

Evet mod arkadaşlar toplanın ve şu ince çizgiyi çekin bana uzaklaştırma verebilirsiniz herşey kabulümdür ancak bu bölücüler artık gün yüzünde biraz daha dikaktli olun!!!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    azadi bunu yazdı:
    rappermcs bunu yazdı:

shockman hajım zaten ortada düsmanlık diyebirşey yok olamaz da(!). Türkiye karşısında kendilerini bir tehdit olarak gören "kürt kökenli Türkler" (Ve şuan dan itibaren daynamayıp girdiğim şu siyasi tartışmalarda bu şekilde kullancağım zoruna giden bölücüler varsa ortaya çıkar zaten) bir laz dan bir çerkex den farksızdır bu devletin bu ülkenin muadili veya karşıtı olma gibi bir lüksleri yok. Asıl anlaşılması gerekn budur.

Kimseye boyun eğ diye diretmiyoruz. o güneydoğudaki mazlum denilen kürt kökenli Türkler geçen ki "bir çocuk dövülür mü"  tartışmamızda da ortaya koyduğumuz gibi ülkenin karşısına sadece ülke; devlettin karşısına sadece devlet çıkar ki bu gibi durumlarda da diplomatik anlaşmalar yapılır olmadı belli yaptırımlar uygulanır o da olmadı kriz ortamı oluşur ve savaş çıkar. İşte süreç böyle işler ancak şu yaşanılanlarda ne laz ne çerkez ne kürt ne de türk, devletin karşısına çıkamaz!

abı sen daha kurt kımlıgını kabul edemıyorsun kurtlerın arada kalma hıssınden sonra agır basan dıger duygu kendı bıenlık vee kendı gelenek ve goreneklerını rahatlıkla yasaabılecegı bı ulkee kurma dusuncesıı..yukardaa muhatap alınmak ıcın bır devlet olması gerek bır devlet ancak bır devletlee anlasmaya gıder dıosun daa hem devlet kurmasına karsısınız hem kotuluyorsunuz hem karalıyorsunuz sonrada neden pkk yı desteklıyor neden sunu yapıyor dıyosunuz..pkk ya destek verme amacları muhatap alınabılır duruma gelme dusuncesıdır...

Bu aradaa cerkezdı rumdu suydu buydu dıosun ama kurtler dunyadaa devletı olmayan en kalabalık nufusa sahıp toplumdur...

fazla soze gerek yok guney doguya gelen bılıyor orası zaten farklı bı ulke gıdın bakın fazla cocuktu suydu buydu sebeplerını sız kendınız ogrenın burada ne denılırse densın yanlıs ve mantıuksız anlasılacaktır..

Şimdi yazacaklarımı okumadan önce imzama bir göz gezdir ve duyacaklarına hazırlıklı ol!

Yıllar boyunca yapmaya çalıştığınız bizleri galeyana getirip kaos ortamı yaratıp kendinize sözde kürdüstanı kurmak oldu. (Ki bilmediniz size öyle sınırları belli bir toprak verildiğinde a.koyacaklar)
    Ben bu sitede bölücü olan bir insanın varlığını itiraf etmesi ile 10 yıllık buradayım TBT benim göbek adım oldu CWdoktoray pisliklerinden tahrip.com muhabbetlerine kadar hepsinde buradaydım.. Ve bu kansız şerefsiz ya siteden atılır- yada kişinin özgürlüğüne düşüncesine laf attığım için ben banlanırım ve bir daha ömrü billah iptal edeceğim hesabımı.

Özgürlük kürtlerin düşüncelerine saygı diye diye biz kendi içimizde birbirimizi banladık onların ekmeğine yağ sürdük. ve benim her zaman dediğim gibi bölücüler her ortamda olduğu gibi burada da pusudalar ve artık açık açık ülke istiyoruz sizin topraklarınızdan demeye başladılar..

Evet gerekirse modlar toplansı ve bu siyasi konuda bir tavır belirlensin ona göre kalan kalsın giden(gönderilen) gitsin yeter artık bıktım bu kansız ve şerefsizler le dalaşmaktan..

bizde barış dolu bir ortamda yaşamak istiyoruruz bizde laz-çerkez-kürt-türk kardeş olmalı diyoruz ancak bu orrrrrosssspu çocuğu kanını siktiminin piçine verilen tavize bakın toprak istiyormuş Güneydoğudaki tüm topraklar GÖTÜNE GİRSİN YAVLŞAK HERİF...:@

Bu andan sonra ya ben banlanıcam ve siteye bir daha hiç girmeyecem yada sana siktir çekilecek bölücü pezevenk. Ama bu postun altına yazdığın her yorum ana avrak küfür etmeyini siksinler... :@ bu kadar da doldurdunuz a.k.

Evet mod arkadaşlar toplanın ve şu ince çizgiyi çekin bana uzaklaştırma verebilirsiniz herşey kabulümdür ancak bu bölücüler artık gün yüzünde biraz daha dikaktli olun!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    azadi bunu yazdı:

Tribünlere oynayan senin gibi olsun.

Hala anlamadım ben  türkçe bilmeden üniversite kazanmanı :)

Arkadaşım hala kıvırıyorsun. Kalkıpda bir kısım kürtlerin pkk'yı savunma amaçlarını yazarak pkk'yı haklı bir köşeye oturtmuşsun.

Sonra kalkıp apo, zana beni ilgilendirmez diyorsun.

Azıcık delikanlı olun, azıcık.

nasıl kazanacak pkklı militanların görevlilere silah zoruyla baskı yapıp soruların cevaplarını kendi belirledikleri adamlara verdiklerini bilmiyormuydunuz? böyle adamlarda minnet altında kalıp onları savunuyorlar işte..

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azadi
    azadi's avatar
    Erkek

benım amacım burdaa ortalıgı karıstırmak su bu yapmak degıl ben toprak ıstemıyorum ulke kurmak umrumda bıle degıl sadecee deger yargılarımı benı ben yapan degerlere saygı gosterılmesını umuyorum her ıkı tarafgtan da masum ınsanlar oluyor.

ben sadecee ınsan hayatının cok onemlı oldugunu hele kardes kardesı vurmasınaa karsıyım ılk mesajımın sert olus nedenı bu kufurlerınız bana deger yargılarıma kufredenı tnaımam ben..topraktı suydu buydu ıstemedıgımın altını cızıyorum ama rahat olmak sızın gıbı olmak dusuncelerımı soylemek ıstıyorum burda sız kufredıosunuz ama ben edemıyorum ben sadece kurtlerın dee az cekmedıgını dılee getırdım ama sız zaten bu konuda dolusunuz...haa dusuncelerımı dıle getırdıgım ıcın vee benı yanlıs anladııgınız ıcın banlınıcaksamm ne dıyebılırım kı:( trubunlere oynuyo gıbı gorundum ama:))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

kıvırma karaktersiz... Yukarıda yazdığın tüm cümleler ortada..

siktir git pezevenk herif her yerde olabilirsiniz bölücülüğünüzü propagandanızı heryerde yapabilirsiniz. Burada ağzının payını ben veririm başka bir yerde ben gibi başkası.

OLMAYAN SOYKIRIMI YAPTIRACAKSINIZ O OLACAK!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

azadi

Üye Olduğu Tarih :8 Haziran 2009 (Pazartesi) 02:20 
    Son giriş yaptığı Tarih :8 Haziran 2009 (Pazartesi) 12:08 

Yine ortalığı karıştırma çabaları sadece bu konuya yorum yazan bir kullanıcı. Neyse sakin olalım..

Toplam Hit: 23518 Toplam Mesaj: 167