folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burasi Turkiye...

Burasi Turkiye...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    oncelikle burasi turkiye demekten biktim.lanet olsun diyorum ve gidiyorum bu ulkeden diye seviniyorum..olay soyle gelisti.dedeme ait bir yayla arazisi vardi.2.5 donum kadar bir araziydi.tapusu olan.tapu almak icin para odedigimiz bir araziydi.devlet 2b yasasimidir nedir oyle bir yasa cikardi ve bizim para verip tapu aldigimiz arazi orman arazisi oldu.tapumuz iptal oldu...o kadar sacma ki biraz ilerideki komusnun sorunu yok.onun onundeki orman arazisi.karisik yani.neyse bizde dedik ki ya olurmu oyle sey tapumuz var madem ormandi neden tapu verdiniz diye mantikli olark dava actik.dava actigimiz icin birde 12milyar ceza kestiler.bir devlet tapuyu nasil iptal eder..sonrasi daha komik.eee simdi o araziyi devlet satiyor.metre basi su kadar.kardesim burasi orman arazisi degil mi..sonuc olarak tapulu malimi iptal ediyor sonra bana geri satiyor.90 milyara geliyor arazi.ayrica evde var.ev icinde para istiyorlar.yarin bir gun oturdugunuz ev bilmem ne oldu deyip sizden para isteyebilirler bu ulkede hazirlikli olun..lanet olsun diyorum artik gidecem ve geri gelmeyecem.simdi bana diyecekler ki e herkes kacarsa...ne b.k olursa olsun...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

oha a.k üzülecek bir durum..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hacı sizin avukat sizi dolandırmış olmasın.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İdare et hoja burası türkiye/Akp'nin ,)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

offf allah kahretsin haysiyetsiz herifler :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

yazık olmus.Ama eger tapusu varsa gıdın ustunde durun,ole sacma bısey olamaz :S

Tapusu olan mal kolay kolay ıptal dıye bısey yapılamaz.Avukatlarla gorusun,işin peşini bırakman!

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Hocam bi sakin ol, Bu işi devlet değil Tapu kadastro da Çalışan dangalak herifler yapıyor. bu arada tapu meselesinde Sorun sizde değil Eskilere dayanan sistemde aynı sorunu biz yaşadık yasa yenimi bilmiyorum ama zannetmiyorum biz on sene önce yaşamıştık koskoca tarla yı tapu kadastro geldi orman yaptı ve mahkemeyi kaybedeceğimiz kesin di çünkü eskielre bakınca devletin haklı olduğu bariz ortada.. neyse verdi dedem parayı yeri terar aldı tapulu.. ama ucuz bi fiyattan alınıyo öyle pahalı değil.. Rahmetli zamanında çok uğraştı... 3.5 sene önce de Babamın Köyüne Yakın Ağvaya tapu kadastro geldi her yeri çizdiler biçtiler itin biri geldi bunlara rakılı mezeli bi yemek verdi (kadastroculara) Adamlara ne dediyse Tapularda birçok yeri bunun diye geçirdiler. Hala mahkemeler sürüyor Biz yerimizi alabildik Ama Bu işle ilgilenen her çalışan imza atan her adama da mahkeme tarafından ceza verildi hapis i para cezasına çevirdi..  Anlatmak istediğim bunun devletle bi ilişkisi yok Tamamen tapu kadastronun işi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

böle uzun yazıları  hıc  okumam  ama  haklı oldugnu hıssettıgım ıcın  okudum ve haklı  cıktım :| kardesım

allah sabır versın  haklısın  ısyanında  ama  yınede  burası bızım

vatanımız bı gun hasretle  donup tasını topragını öpebılırsın 

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Hocam bi sakin ol, Bu işi devlet değil Tapu kadastro da Çalışan dangalak herifler yapıyor. bu arada tapu meselesinde Sorun sizde değil Eskilere dayanan sistemde aynı sorunu biz yaşadık yasa yenimi bilmiyorum ama zannetmiyorum biz on sene önce yaşamıştık koskoca tarla yı tapu kadastro geldi orman yaptı ve mahkemeyi kaybedeceğimiz kesin di çünkü eskielre bakınca devletin haklı olduğu bariz ortada.. neyse verdi dedem parayı yeri terar aldı tapulu.. ama ucuz bi fiyattan alınıyo öyle pahalı değil.. Rahmetli zamanında çok uğraştı... 3.5 sene önce de Babamın Köyüne Yakın Ağvaya tapu kadastro geldi her yeri çizdiler biçtiler itin biri geldi bunlara rakılı mezeli bi yemek verdi (kadastroculara) Adamlara ne dediyse Tapularda birçok yeri bunun diye geçirdiler. Hala mahkemeler sürüyor Biz yerimizi alabildik Ama Bu işle ilgilenen her çalışan imza atan her adama da mahkeme tarafından ceza verildi hapis i para cezasına çevirdi..  Anlatmak istediğim bunun devletle bi ilişkisi yok Tamamen tapu kadastronun işi..

iyide hoca tapu almak okadar kolay bir iş değil. ozaman ne güzel iş tapu kadastro da çalışanlar yalnışlık yapmış tapunuz iptaldır.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

iyide hoca tapu almak okadar kolay bir iş değil. ozaman ne güzel iş tapu kadastro da çalışanlar yalnışlık yapmış tapunuz iptaldır.

yok hocam yerlerde tapu var ama kadastro girmemiş olarak görülüyo. Kadastro bi geliyo Her yeri baştan çiziyo alan alan hesaplıyo Köyün en yaşlı kişilerini toplayıp soruyo bu yer kimin kimin falan bizim köyün en yaşlısı dedem di dediğim gibi adamlar dedemin dediklerinden farklı yerleri yazdılar ama davalık da oldular şu an bildiğim 3 tanesi cezaevinde kadastrocuların paçayı kurtaramadılar yani.. Benim babam 4 yıl hukuk okumuştu bu işin peşini bırakmadı bırakırsa dedem de ceza alacaktı Görevini kötüye kullanmaktan.. ama Mahkemede herşey anlaşıldı babam da peşini bırakmadı ve yerler halloldu gibi şu an hala devam eden birkaç dava var..

İlk dediğim tapulu yer e gelince o zaman küçüktüm ama olayı hatırlayabiliyorum dedem de devlete küfür ediyordu o ara babam ilk defa dedeme bağırmıştı bende onları izlediğim için aklımda kalmış.. Babam dedeme durumu bütüm olarak anlattı ve devlette bi suç olmadığını tamamen eski yerlerin yanlışlıkla farklı şekilde yazılması sonucunda olduğu anlaşıldı.. babam uğraştı ama mahkemeye atmadı bu meseleyi çünkü haksız çıkacaklarını biliyorlardı.. Ve gittiler Paşa Paşa 15 milyar parayı verip yeri tapuladılar... Rahmetli o yeri de uğraşlarından dolayı babama verdi :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Gözünüze toz kaçsa AKPden biliceksiniz . 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 8917 Toplam Mesaj: 82