folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burasi Turkiye...

Burasi Turkiye...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    avukat dolandirmasi degil ki bu olay.yaylanin tamami dava acti ve kybetti.akp ye gelince yasayi tapu cikartmiyr.adam gibi yasa cikrt.dedem 85 yasinda.yaylayi 69 da aldi.yaslilik hesabi olsa biz yirtrdik sanirim.gitti bizim arsa.almayacaz zaten...madem bilmem ne arazisi ne diye veriyorsun ki tapu.olmsi gereken hiii buralarin tapusu var olmz bu is denmesi lazim.adaletli olan bu zaten.dedigim gibi bu ulkede garantiniz yok.bu gun ev alirsiniz yarin burasi bilmem ne deyip elinizden gidebilir..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@WALLACEs hocam bizim avukatla bir alakası yok... adana/tekirdeki çoğu yer bu alemde... bak şimdi sana şu şekilde anlatim otobana paralel iki yol düşün. otoban ile birinci yol arasında bizim 2,5 dönüm arazi var bizim hemen arkamızaki yol ile sınırlı alanda da başka evler var... neyse devlet önce benim arazimi orman arazisi diyerekten vermiş olduğu tapuyu iptal ediyor! sonrasında dönüyor sen burda oturuyordun burayı alma önceliği senindir 90 milyar ver + üstündekiler için para ver arazi senin olsun diyor! sende diyorsun ki ya arkadaş burası zaten benimdi! elimde tapum vardı siz ne ayaksınız? ben bu işi mahkemeye götürürüm! o zaman da devlet sana diyoruki pekiii madem mahkemeye veriyorsun o zaman sana 12 milyar ceza! sen kimsin ki devleti mahkemeye veriyorsun! hakkın ne hukukun ne diyor! şu zamana kadar aldın aldın almazsan arsanı başkasına satıyorum diyor... olay bundan ibaret...

@apokontek hocam üstteki yazıyı oku eğer okumadıysan söylemek istediğim herşey yazıyor...

@BosphorusPasha hocam tapu kadastro canı sıkıldı hadi şu tapu verdiğimiz yerleri ormana cevirelim sonra geri satalım mı dedi? ayrıca devlet denince senin aklına siyasiler mi geliyor? tapu kadastro da devlet e girmiyor mu? özel sektör de bizim mi haberimiz yok? hocam bak elinde tapulu bir arazi var bilmiyorum tapu gördün mü ama tapuda arazinin sınırlarını çizen kağıtlar vs. vardır yerin belirlidir. hatta 4-5 dönüm idi ama otobana gitti 2.5 dönüm kaldı... şimdi hangi akla hizmet orası orman arazisi olur? diyelimki orman arazisi arkamdaki ev nasıl orman arazisi olmaz?

@karatahta hocam işin içinde başka bişi yok eksik ya da yanlış da değil... mahkemeye verdiğimiz için ödediğimiz ceza tutarı 12 bin tl ne bir eksik ne bir fazla...

@tantum hadi ekerci uyuyor da bu işte süm sülale + avukatlar da mı uyuyor? ayrıca bu cezayı yiyen sadece biz değiliz bizim gibi mahkemeye veren herkesin başına gelen bu...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

sağlam bı dayın varsa arkanda bes kurus odemeden hersey hallolur ...

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:
    -----------------------------

haklısın hocam bizim içimize işlemiş amca dayı bulmak... ondan sonrada ülkenin düzelmesini beklicez :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu ne saçma iştir ya dava açıyorsun diye ceza mı kesiyorlar resmen diktatörlük gibi sözüme karşı gelme sesini çıkarma yemin ediyorum çok üzüldüm halinize. Şerefsiz herifler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

olayı salaklaştırmayalım basur olsanız akp diceksiniz

her belediye akpnin sanki

zerre bilgin olmadığı konularda susman senin hayrınadır.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

haklısın hocam bizim içimize işlemiş amca dayı bulmak... ondan sonrada ülkenin düzelmesini beklicez :)

hocam yanlışmıyım eger bır tanıdıgın yoksa bı suru şey sürerler ama tanıdığın varsa oooo yeğenim hemen halledelim yanlışsam söleyin hoca  herkeze aynı davransalar eşit kimse bu tur yollara başvurmaz...

THE BeYaZ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

hocam yanlışmıyım eger bır tanıdıgın yoksa bı suru şey sürerler ama tanıdığın varsa oooo yeğenim hemen halledelim yanlışsam söleyin hoca  herkeze aynı davransalar eşit kimse bu tur yollara başvurmaz...

hocam aksini iddaa etmedim zaten. türkiyede bu akla yerleşmiş bir işin mi var amca dayı bul... anlamadığım hakkım olanı almak için neden amca dayı bulmam gerektiği! sürmesini geç hocam vakti zamanında alınmış bu arsa ama şuanda onu ödeyecek durum olmadığından dolayı mal gidiyor... ondan sonrada bu ülke düzelecek iyi yerlere gelecek nidaları atılıyor kimse kusura bakmasın ama siktin ordan! bu ülkenin düzelmesi için önce halkın zihniyetinin gelişmesi lazım! bizim halkın zihniyetini geliştirmek mi :D daha fazla yazıp da banlanmayalım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

İdare et hoja burası türkiye/Akp'nin ,)

Gözünüze toz kaçsa AKPden biliceksiniz . 

Yasayı Kalkıpta Belediye Başkanı yada Muhtar Değiştirmiyor Önce Bunu Öğren Hocam Sonra Gel Yorum Yap ,)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

@crafty: bir gerçek ya da tüzel kişiyi, idareyi dava ettiniz diye ceza kesilmez, tekrarlıyorum.Cezanın sebebi başka birşeydir.

Mahkeme ilamına tekrar bakar mısın, ya da taratıp bana gönderebilir misin?

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 8900 Toplam Mesaj: 82