Burasi Turkiye...
-
Ben kongo ya gideceğim. Geçen belgeselde gördüm tamtamını çalarken yüzünde öyle bir huzur vardı:) bulursa yiyor bulamazsa aç dolaşıyor ama mutlu:) sen gelmeyeceksen gideceğim ama...:))
-
@zeyrekli hocam tapumuz fln var elimizde ama devlet tapuyu tanımıyor olay bundan ibaret... avukatla alakalı bişi değil ayrıca sadece biz vermedik mahkemeye hadi bizimki kötüydü herkesinki mi kötü :s şu sistem meselesine gelince hocam biz nerde işe yaramayan şey var gidip onu almışız... avrupalı osmanlının ev sistemini almış biz de gidip onların eski ev sistemlerini almışız... tapu desen aynı keza...
@esconda hocam senin demek istediğini anlıyorum emin ol gidebilecek olsam bir dakka durmam ülkemi seviyorum o ayrı bir dava ama yönetim sıfır! halk neye layıksa o şekilde yönetilirmiş! bizim halkımız buna layık...
@konpicyus hocam sorun nerde? devlette! siyaset devletin neresinde? her yerinde! kadrolaşma vs. e haliyle iş birazda siyasete dokunuyor... ha millet ot gibi yaşamaya alıştıysa o onların bileceği iş! bir ben haksızlığa uğramadım evet ama diğerleri de sesini çıkarmıyor!
ha ayrıca adam gibi yaşama şansı vermiyorsa insan napsın bana söylermisin? elimdekini alıyo mu? alıyor! çalışma imkanı veriyor mu? vermiyor! sırf nefes almayla yaşayabiliyormusun? bak sana ufaktan bişi anlatim ii dinle! çevre mühendisliği son sınıf öğrencisiyim... gecen sene akp bir yasa cıkardı! bak sana olan biteni ne eksik ne de fazla anlatıyorum çevre mühendisini tanımıyorum! dedi... imza yetkisini elinden aldı! ha nereye verdi şimdi işin bombasını dinle herhangi bir fakültenin herhangi bir bölümünden (en az 4 yıllık olmak zorunda) mezun olan herkes kursa katılıp cevre görevlisi sertifikası alıp (3 ayda) çevre mühendisinden alınmış olan imza yetkisine sahip olabiliyor! çevre mühendisi de imza yetkisine sahip olabilmek için o kursa katılmak zorunda... şimdi sana soruyorum ben ne die 4 yıl okuyorum bu işi? 6 aylık kurs düzenlesinler beni de cevre mühendisi yapsınlar!
şimdi bu başıma gelenleri bir daha düşün ve harmanla öyle söyle sence normal bir haldemiyim?
-
Doğru söze ne gerek. Görmek istemediğimiz şeyler bunlar örtün üzerini:)
Tok açın halinden anlamaz dostum.
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Doğru söze ne gerek. Görmek istemediğimiz şeyler bunlar örtün üzerini:)
Tok açın halinden anlamaz dostum.
neden anlasınlar ki hocam :D at gözlüğü takılı hiçbişeyi görmek istemiyorlar akpye laf atmada naparsan yap... ülke zaten güllük gülistanlık herkesin evine ayda 3 milyardan aşşağı maaş girmiyo işsizlik desen hiç yok insan hakları eğitim adalet teknoloji desen ülkeler hızımıza yetişemiyor ne sorun olabilir ki... -
BeYaZZZ bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
BeYaZZZ bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
BeYaZZZ bunu yazdı:
sağlam bı dayın varsa arkanda bes kurus odemeden hersey hallolur ...
haklısın hocam bizim içimize işlemiş amca dayı bulmak... ondan sonrada ülkenin düzelmesini beklicez :)
hocam yanlışmıyım eger bır tanıdıgın yoksa bı suru şey sürerler ama tanıdığın varsa oooo yeğenim hemen halledelim yanlışsam söleyin hoca herkeze aynı davransalar eşit kimse bu tur yollara başvurmaz...
hocam aksini iddaa etmedim zaten. türkiyede bu akla yerleşmiş bir işin mi var amca dayı bul... anlamadığım hakkım olanı almak için neden amca dayı bulmam gerektiği! sürmesini geç hocam vakti zamanında alınmış bu arsa ama şuanda onu ödeyecek durum olmadığından dolayı mal gidiyor... ondan sonrada bu ülke düzelecek iyi yerlere gelecek nidaları atılıyor kimse kusura bakmasın ama siktin ordan! bu ülkenin düzelmesi için önce halkın zihniyetinin gelişmesi lazım! bizim halkın zihniyetini geliştirmek mi :D daha fazla yazıp da banlanmayalım...
yok hocam aksını ıddaa ettın manasında demedım haklısın davadada yapıcak baska care kalmıo
-----------------------------ulan 5 dakikada behiç pek karikatürüne dönmüşsünüz :D
-
zeyrekli bunu yazdı:
Ben kongo ya gideceğim. Geçen belgeselde gördüm tamtamını çalarken yüzünde öyle bir huzur vardı:) bulursa yiyor bulamazsa aç dolaşıyor ama mutlu:) sen gelmeyeceksen gideceğim ama...:))
-----------------------------sekis varmı :D
-
nidafilm bunu yazdı:
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
İdare et hoja burası türkiye/Akp'nin ,)
Gözünüze toz kaçsa AKPden biliceksiniz .
-----------------------------AQ akp nin. Hem onun adi akp degil AQp
-
Bütün şirketler araziler araçlar devletindir. Sadece kullanma hakkı vatandaşındır
-
konpicyus bunu yazdı:
Başımızda yeteri kadar saçma siyasetçi var.
-----------------------------bugune kadar yazdığın en mantıklı cümle:) tekbik edip madalyanı takıyorum:))
o zaman gitmeyelim başımızdaki saçma siyasetçileri indirelim
hadi konpiççyus sen de bize yardımcı oll
-
Tnrsk bunu yazdı:
akp nin değil devletin amınakoyayım
-----------------------------Devlet senin bilmem nerene korsa şaşırma, gerizekalı küfür ettiğin gittiği yere dikkat et,
Devleti oluşturan unsurlar senin anan, bacın, baban...