Burun Tıkanıklığı Açma [Doğal %100 Etkili Çözüm]
-
Merhaba arkadaşlar işinize yarıyacak bi bilgi vermek istiyorum bu yöntemi tamamen kendim buldum :D bir çok kişide bilmiyordur. Tıkalı burunu açma. Genelde gripte falan burun tıkanır insanı deli eder. İşte yapıcaklarınız;
Tıkalı burun üste gelicek şekilde 2 - 3 dk. yatın.
Örneğin sağ delik tıkalı :D. Sağ delik üste gelicek şekilde 2 - 3 dk. yatın ama içinizi çekmeyin normal nefes alıp durun pıt ediyo sonra açılıyor. %100 çalışıyor bu olay :D Ama yatmanız gerekiyor bu düz yer olur yastık olur farketmez.
Hadi geçmiş olsun :)
-
yanmı yatcaz yoksa yüz üstümü tam detay alabilirmiyiz?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
yanmı yatcaz yoksa yüz üstümü tam detay alabilirmiyiz?
yan yatıcaz hocam o tıkalı delik üste gelicek açık olan delik alta gelicek -
waoewaoeoaweoa denemeli güzel bulş ama 1 yontem daha var kendmce buldum burnunuza peçete tıkayın agızdan nefes alın paaaowoadasldsalda die ses çıkıor açılıor hem burnunuzun tıkanık olduunuda hatrlamıosunuz bolece sarımsak da iyi gelior burun tıkanıklıına kokusu açıor tıkanıklıgı ;)
-
burnundaki mukozanın akıskanlıqına bağlı açılması. Açılmayabilirde. Tavsiyem eczanelerde satılan deniz suyu damlası.%100 açar burnunuzu
-
aLman bunu yazdı:
burnundaki mukozanın akıskanlıqına bağlı açılması. Açılmayabilirde. Tavsiyem eczanelerde satılan deniz suyu damlası.%100 açar burnunuzu
-----------------------------oda çok akıtıyo ama ya
-
yok hoca %100 açılıyor tüm dostlarıma söyledim daha açılmayan yok :D:D:D
-
benimki daha etkili :)
sağ delikmi tıkalı bir barmağınla sol deliği tıkayıp hızlıca nefes veriyosun sonuç ortada %100 etkilidir..!
-
açılması için kurallar.
1- burunda sümük olmucak
2- kıprasmadan 5 dakika ağzınızdan nefes alacaksınız.
3- pıt pıt edicek biraz daha bekleyinki öteki kapansın.
4- sonra aynı islemi ters tarafa uyguluyoz. gece böyle geçer. sabahleyin 0x0 elde var 0 şeklinde aynı burun yada tam tersi tıkanık olarak devam ediyorsunuz..
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------benimki daha etkili :)
sağ delikmi tıkalı bir barmağınla sol deliği tıkayıp hızlıca nefes veriyosun sonuç ortada %100 etkilidir..!
gripte çalışmıyo be hoca o yöntem :D:D -
JohnD bunu yazdı:
benimki daha etkili :)
-----------------------------büyüklerimiz kabızlıgada iyi geldigini söyler