Burun Tıkanıklığı Açma [Doğal %100 Etkili Çözüm]
-
Hocam benim dedemin daha iyi bir çözümü var. Küçüklüğümden beri uygularım onunda %100 garantisi var :D
Alıcaksın kolonyayı. Kapatıcaksın bir deliği öteki delikten cekiceksin kolonya kokusunu. Tıkalı burun açılıyor valla :D
-
ya en basidi alacaksın serçe parmağını tıkalı burun deliğinden ağız bölgesine kadar sokacaksın burnunuz yarım saat değişik bi şekil alır ama %200 çalışıyo bu yöntem
hadi bakalım
-
karabiber çekmeyi denemek lazım :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
karabiber çekmeyi denemek lazım :D
cayır cayır :D -
Tuzlu suda burnu açıyor ama grip olduğnda kimsenin burnunu açmakla uğraştını sanmıyorum sümüğü durdurmanın peşinde olur :)
Burundan nefes alamıyorsanız muhtemelen et olma ihtimali vardır. Doktorlarında önerdiği deniz suyu spreyidir. Ama o spreylerin bir sürü çeşidi var kafanıza göre kullanmamanızı öneririm.
Hıçkırık doğal yollardan gideriliyorda burun tıkanıklığı malesef geçici olsa bile doktora gözükmeden giderilmiyor :))
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------kasmaya gerek git ege ye yada akdeniz(tuz bakımından bol)
iskeleden bombalama(güllede derler) yada çivileme atla ama burnunu tıkama sakın
:D
-
gripte en iyisi doktora gitmek veriyo ilacını 2 güne ayaktasın
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------benimki daha etkili :)
sağ delikmi tıkalı bir barmağınla sol deliği tıkayıp hızlıca nefes veriyosun sonuç ortada %100 etkilidir..!
Walla süpersin hocam :D:D kefilim %100 etkili :D -
Hocam pubmed ' e yaz bunu bilim dünyası çalkalansın aq :D
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba arkadaşlar işinize yarıyacak bi bilgi vermek istiyorum bu yöntemi tamamen kendim buldum :D bir çok kişide bilmiyordur. Tıkalı burunu açma. Genelde gripte falan burun tıkanır insanı deli eder. İşte yapıcaklarınız;
Tıkalı burun üste gelicek şekilde 2 - 3 dk. yatın.
Örneğin sağ delik tıkalı :D. Sağ delik üste gelicek şekilde 2 - 3 dk. yatın ama içinizi çekmeyin normal nefes alıp durun pıt ediyo sonra açılıyor. %100 çalışıyor bu olay :D Ama yatmanız gerekiyor bu düz yer olur yastık olur farketmez.
Hadi geçmiş olsun :)
-----------------------------hocam hatta tam sümüklerin diğer burun deliğne aktğını hissetttiğin zaman hımsıracaksın :D acaip rahatlıosun:D gerçekten işe yarayan tek yöntem