Burun Tıkanıklığı Açma [Doğal %100 Etkili Çözüm]
-
eyw. hocam:D
-
ilk fırsatta deneyecem saol dostum
ben vicks kullanırım sonuç kesindir : )
-
şu anda feci hastayım ve dün bu hedeyi denedim; işe yaramıyor mına kii :|
saat 5 e sınavım var iyileşmiş olmam lazım o saate, hadi müridler bildiğiniz bütün koca karı taktiklerini bekliyorum =))
-
başlık şöle daha hoş olurdu burnunuz tıkalıyken en çok hangisinden nefes almak istiyorsanız o deliği açın :)
-
hocam şırıngaya su doldurulur iğnesi çıkarılır hangi burun tıkalı ise hızlı bir şekilde suyu burna tazik ettirilir tak burun açılır :D en kolayı bu hastahanelerdede kullanılıyor denedim oluyor :)
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
Nasacort®AQ adında bi spreyli ilaç var 4 gün düzenli olarak sabah ve akşam kullanıcaksınız gayet etkilidir diğer çözümler geçici bir süre tıkanıklığı kaldırır
burun kemiğinide çok güzel eritir :D onu söylemiyorlar bak işte. -
hasta olucagınızı anladıgınız an cakın ıkı tane lımonu kabuguyla beraber ertesı gune hıc bır seyınız kalmaz
-
BuZuL bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
Nasacort®AQ adında bi spreyli ilaç var 4 gün düzenli olarak sabah ve akşam kullanıcaksınız gayet etkilidir diğer çözümler geçici bir süre tıkanıklığı kaldırır
burun kemiğinide çok güzel eritir :D onu söylemiyorlar bak işte.
-----------------------------6-7 yıl oldu alalı
her bahar kullanırım alerji için
sabah akşam
hiç erime falan duymadım : /
belki daha uzun süredir kullanıyorumdur : /
-
Lostok bunu yazdı:
gripte en iyisi doktora gitmek veriyo ilacını 2 güne ayaktasın
-----------------------------gripte doktora gidersen 7 günde gitmezsen 1 haftada iyileşirsin derler
konuyla alakalı bkz. servet çetin
-
benm yöntemim daha canlı :P
2 adet Mint die tabir edilen naneli hap şekerlerden alınır
güzelce toz haline getirdikten sonra bir pipeta yada rotring kalemin boru kısmı ile buruna açık olan burundan çekilir
anında kapalı olan burun açılır çok canlı :D
-Tecrübeyle sabittir-