Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım Vefat Etmiş Ve Bunu Yeni Öğrendim Sıkıntımı Paylaşmak İstedim!
-
Benim çok çok çok sevdiğim bir arkadaşım temmuzda vefat etmiş. ben yeni öğrendim, askere gitti biliyordum çünki askere gitmesine 2 gün vardı görüştüydüm telefonla.Daha bu gün örendim .Acaip oldum elim ayağım titremeye başladı inanasım gelmedei.Çocuk (AKIN) 20 yaşındaydı ve inanın bir insanın sahip olabileceği en iyi arkadaştı benim için.Denizde boğularak vefat etmiş.O kadar onunla denize giderdik hayatta suya girmezdi ve korkardı ecel onu suda götürdü.Şimdi nereye baksam o kardeşimi hatırlıyorum.ALLAH rahmet eylesin .Dualarım onunla olacak.Kusura bakmayın bunu bir şekilde paylaşmalıydım yoksa patlardım.
Ruhuna Fatiha
-
Cevap yazan herkezden Allah razı olsun.
-
oy dünya dünya fanisin dünya
geldik gidiyoruz
başın sağolsun kardeş..........
diyor ya şair
bir nefestir alacağın, o da boş.............................. -
mekanı cennet olur inşallah Allah rahmet eylesin
-
başın saolsun arkadaşım çok acı bi olay olsa gerek ...
-
Başın sağolsun...Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Hacı özürdileyerek sormak istedim bu mevsimde ne denizine girmiş arkadaşın ?
-
başın saolsun arkadaşım çok üzücü bi olay gerçekten.. ama hepimizin sonu aynı değil mi.. kendini üzmemeye çalış.. tekrar başın saolsun..
-
bilgisayar kurdu çocuk temmuzda ölmuş ama bana daha yeni haber verdiler.Çok aradım telini ama ulaşılamıyor diyodu telefon bu gün aklımdan geçiyordu ki beni ailesi aradı ve akın öldu dediler önce inanamadım inanmak istemedim belki şakadır falan dedim.Elim ayağım titredi.Hemen evinin adresini aldım ailesinin yanına gittim ve o anı anlatmıyım....
Ya bu kadar yakın sevdiğim bir insanın ölmesi acaip koydu yav sıkıntıdan patlıyacağım
-
kompütür abi temmuzda demiş bu mevsim de adam donar zaten
başın saolsun, ölüm kötü bişi ama hepimiz bir gün ....
ulem ikimiz de 9:25:00 da yazmışız var mı böle iyi zamanlama??
-
özür dilerim temmuzu görmemişim...
-
Ya bu kadar yakın sevdiğim bir insanın ölmesi acaip koydu yav sıkıntıdan patlıyacağım