Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım Vefat Etmiş Ve Bunu Yeni Öğrendim Sıkıntımı Paylaşmak İstedim!
-
Keşke şimdi sana ööle birşey söyleyebilsem de, senin şu an istediğini anlayabilsem ya da gerçekleştirebilsem... Anlamaktan kastım seni "gerçekten", aklından tam olarak geçenleri anlamak... Zor... Keşke, "keşke" sözcüğünü söylemek bukadar anlamsız olmasaydı.
Cem Yılmaz bi şovunda anlatmıştı, "Bi yakınımız, ölür cenazeye gideriz, orda lokum dağıtırlar, lokumu yiyince kafaya hoop glikoz çıkar ozaman anlarsın ölümü..." gibi birşeydi... Lokum yemedik ama sanırım şu an böyle bir durumdayız
"Ölüm..." garip bişey gibi gelio...
"Tabiat kanunu" denilip avunulcak bi durum değil malesef. Hayata isyan etmek sadece "tabiat kanun"larına uymak olacak. Bunun devamında 1-2 hafta üzülüp yavaş yavaş bu olayı ve arkadaşını unutmak takip edecek ki sanırım arkadaşının da en çok üzüleceği bu olacaktır. O yüzden sırf hayata ve onun zorluklarına inat, gülümseyip "Ulan ne güzel günlerdi" diyebilmek ve bu güzel anıları yaşatmak gerek diye düşünüyorum. Üzülmek mutlak, ama biyere kadar. Eminim arkadaşın da orlarda biyerde "Saçmalama olm, sen de gelcen bigün nasılsa, keyfine bak sen...." diyodur.
Geriye diğer sevdiklerinin değerini bilmek kalıyo sanırım. Sonradan "keşke şunu da yapabilseydik" demememek için dolu dolu geçirilmesi gereken ilişkiler... Hani bi söz vardı tam hatırlayamıyorum şu an ama sanırım her günü hayatın son günü gibi yaşamakla ilgilimiydi neydi... bi arkadaş yazarsa iyi olur...
Şimdi git yüzünü yıka ve onun yapmaya fırsatı olmadığı güzel şeyleri yapmak için kolları sıva... Onu ancak bu şekilde hayatta tutabilirsin... Dünyayı ancak sevgi kurtarır falan de... Senin üzgün olduğunu bildikçe o da üzülüyor...Hayata inat GÜLÜMSE!
-
Allah rahmet eylesin,başın sağ olsun kardeş
-
işte hayat bu bizlerde böle ölüp gidecegiz bizler böle sürekli bişiler ler ugrasıyoruz cablıyorz ve sonra .. anıdan bir bakıyoruz ölmüşüsz hayat bu :( aslında hiç dünyaya gelmek olmuyacakti mı desin insan ne desin. şükredelım halımıze... :
-
başınsaolsun kardeş allah yerini çenet eylesin zor bilirim 3 hafta önce amcamı kaybettim bende üzülme neticede aynı yere gidicez
-
başın saolsun kardeş ALLAH SABIR VERSİN
-
Benim de 2 hafta önce bir arkadaşım vefat etti.
Hem sınıf arkadaşım hem de komşumdu.
İnsan inanmak istemiyor ama "gerçek" bu değil mi zaten?
-
Başının saolsun kardeşim , allah kolaylık versin ....Geçmiş olsun .
.
-
Allah rahmet eylesin Başın sağolsun kardeş.
-
basın saolsun kardeeşşş
-
Başın SAğolsun