Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım Vefat Etmiş Ve Bunu Yeni Öğrendim Sıkıntımı Paylaşmak İstedim!
-
allah ailesine sabır versin ne diyelim.
-
basın sagolsun lakin anlamadıgım bısey var cok yakın arkadasım dıyoosun temmuzda oldu dıyosun vede sımdı ogrendım dıyosun ilginç
-
başın saolsun ALLAH RAHBETEYLESİN
-
Connection bunu yazdı:
basın sagolsun lakin anlamadıgım bısey var cok yakın arkadasım dıyoosun temmuzda oldu dıyosun vede sımdı ogrendım dıyosun ilginç
Dostum benim de çok değerli arkadaşlarım, vardır, mesela aydın, şu anda Bursada öğretmen, bense diyarbakırdayım ama işler felan pek görüşemiyoruz ama kalben sımsıkı bağlıyız birbirimize, sene 96 yılında diyarbakır söz tv de çalışıyordu, orayı PKK basmıştı, kanlı bir saldırı olmuştu ve o gece Ailem tutmasaydı Babam nerdeyse beni iple bağlıyordu, Söz tv ye Gecenin o saati gidecek olmuştum, Allahtan o saklanmıştı Binada uygun bir köşede, İnsan çok sevdiği bir Dostu için neler etmezki, Başın Sağolsun Kardeş, Allah Arkadaşınada Rahmet eylesin. Lillahi el Fatiha arkadaşlar.Elhamdulillahi Rabbil alemin, Errahmanirrahim maliki yevmuddün, iyyake Neabudu ve iyyake nestein, ihdina siratel müstekim, siratellezine en emte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim veleddallin Amiiiiin
-
ALLAH Rahmet Eylesin
-
ALLAH RAHMET EYLESINN
-
Başın sağolsun..
Hayat devam ediyor..
-
başiniz saolsun
-
Başın saolsun dostum allah mekanını cennet ettsin
-
by hack tr başın saolsun ne dielim bi arkadasım gider bi arkadasın gelir üzülme fazla kendini harab etme
Toplam Hit: 6655 Toplam Mesaj: 46