Diyarbakırda Anıtın Önünde Ki İlluminati Gerçeği ?
-
Baştan söyleyeyim bu işleri hiç sevmem hatta hep güler geçerdim konular beni bayar ne la bu der bakmazdım bile. Ancak şu videoyu izleyene kadar.
Şaştım kaldım doğrusu. Bu kadarını tahmin etmiyordum.
Video link: www.youtube.com/watch?v=PPRs4AKvSlE&feature=share
-
bu da mı tesadüf !!!1!
-
ou kardeş bende tam yaptığın gibi şeyler yapıyordum dalga geçesi geliyor insanın ama tırstım birde bir kitap okumuştum deccal tek gözlü olcak felan :D kıyamet mi geldi la :D
-
dalga g3çm3y3 d3vam mı 3d3lim n3 yapalım anlamadm
çok ciddi girdi sonra 3spri yapar gibi bişiy d3di b3n ciddiy3 aldım dalga g3çm3y3 d3vam 3diyorum
-
şeytan geldiğinde hac ters oluyodu
buradada üçgen ters şimdi bunlar anti illuminatimi :D
-
Ya çocuk ne kadar gocunmuş. Artık dalga geçmeyi bırakın beyler, kırıcıo oluyorsunuz.
-
@alberteinstein :) entry nick derler ya :D einstein dedected beyler..
-
cizgi filmlerde falan cocuklara hep gizli mesajlari veriyolormus ...
bi nevi beyin yikama sanirim.
bi kere denk geldim.
kayyu mu ne var. elinde baykus oyuncagi vardi. annesi diyo baykuslar herseyi gorur herseyi bilir.
bunun gibi cok sey var.
ekleme
cizgi filmi buldum
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------cizgi filmlerde falan cocuklara hep gizli mesajlari veriyolormus ...
bi nevi beyin yikama sanirim.
bi kere denk geldim.
kayyu mu ne var. elinde baykus oyuncagi vardi. annesi diyo baykuslar herseyi gorur herseyi bilir.
bunun gibi cok sey var.
ekleme
cizgi filmi buldum
http://www.youtube.com/watch?v=pcmbjQzILdA
-----------------------------
hoca birşey yok bunda :D -
ne illuminatiymiş sıçtımız bokda bile arıycak hale gelmişsiz amk size bir zarari var mı bu bok yiyenlerin ?yok götünüzü yırtmaya gerek yok ozman
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------ne illuminatiymiş sıçtımız bokda bile arıycak hale gelmişsiz amk size bir zarari var mı bu bok yiyenlerin ?yok götünüzü yırtmaya gerek yok ozman
-----------------------------adamlar ülkeyi yönetiyor başa geçenleri belirliyor dış siyaseti belirliyor
ekonomiyi belirliyor bi fikir çıksa anında engelleniyor gelişimin önü kapatılıyor
yok bize zarar vermiyor :|