Diyarbakırda Anıtın Önünde Ki İlluminati Gerçeği ?
-
michaelsikkofield okuyyun anlarsınız :W
-
biz de gidip emperyal ülkelere osmanlı tuğrası çizelim
ona göre :))
-
Yemin ediyorum illuminati benim olsa çoktan adını değiştirmiştim.Logosunu filan değiştirirdim yani.Deşifre olduk abi.not:Dalga geçmiyorum olabilir,olmayadabilir yani.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------ne illuminatiymiş sıçtımız bokda bile arıycak hale gelmişsiz amk size bir zarari var mı bu bok yiyenlerin ?yok götünüzü yırtmaya gerek yok ozman
-----------------------------adamlar ülkeyi yönetiyor başa geçenleri belirliyor dış siyaseti belirliyor
ekonomiyi belirliyor bi fikir çıksa anında engelleniyor gelişimin önü kapatılıyor
yok bize zarar vermiyor :|
-----------------------------bana bi zarari yok farketmiyorda rahatım özgürüm =) yemişim illuminatisini.
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------ne illuminatiymiş sıçtımız bokda bile arıycak hale gelmişsiz amk size bir zarari var mı bu bok yiyenlerin ?yok götünüzü yırtmaya gerek yok ozman
-----------------------------adamlar ülkeyi yönetiyor başa geçenleri belirliyor dış siyaseti belirliyor
ekonomiyi belirliyor bi fikir çıksa anında engelleniyor gelişimin önü kapatılıyor
yok bize zarar vermiyor :|
-----------------------------bana bi zarari yok farketmiyorda rahatım özgürüm =) yemişim illuminatisini.
-----------------------------ah şu zıpır gençlik :W hep panxer'in sucu bu
-
gitsin biri şu gözü murçla kırsın allasen bu gundi kendini reklam yapmış
-
www.youtube.com/watch?v=vxLnorfIHUo&feature=related
Ben şunu istiyorum.
BİRİ ÇIKSIN VE DESİN Kİ EVET BEN BİR GRAFİKERİM VE MASONUM BEN SUBLİMİNAL YAPTIM ETTİM DESİNDE RAHATLAYALIM. YAPIYORLAR KİMSE İTİRAF ETMİYOR KARDEŞİM.
www.youtube.com/watch?v=rY842OkBtUw&feature=related
kimse bana illuminati yok demesin artık olaya bak...
ANLAMADIĞIM TEK ŞEY VAR.
SERTAP ERENER İLLUMİNATİYİ KABUL ETMEZ YADA BU FİGÜRÜ YAPAN DA ETMEZ VARMI EVET BEN SUBLİMİNSAL İÇİN YAPTIM BUNU DİYEN BİR İTİRAFÇI
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------www.youtube.com/watch?v=vxLnorfIHUo&feature=related
Ben şunu istiyorum.
BİRİ ÇIKSIN VE DESİN Kİ EVET BEN BİR GRAFİKERİM VE MASONUM BEN SUBLİMİNAL YAPTIM ETTİM DESİNDE RAHATLAYALIM. YAPIYORLAR KİMSE İTİRAF ETMİYOR KARDEŞİM.
ANLAMADIĞIM TEK ŞEY VAR.
SERTAP ERENER İLLUMİNATİYİ KABUL ETMEZ YADA BU FİGÜRÜ YAPAN DA ETMEZ VARMI EVET BEN SUBLİMİNSAL İÇİN YAPTIM BUNU DİYEN BİR İTİRAFÇI
-----------------------------Hocam sen ermişin bildiğin.
-
-----------------------------
-----------------------------ben sana nolucak çok iyi biliyorum.
-
-----------------------------www.youtube.com/watch?v=vxLnorfIHUo&feature=related
Ben şunu istiyorum.
ANLAMADIĞIM TEK ŞEY VAR.
-----------------------------hacı bu illuminati sadece sevişmemizi mi istiyo niye sadece tek mesaj sex? şu an ki durum saçma sapan bi paranoyadan ve komplo teorilerinden ibaret. Bu bahsettiğiniz herifler bu kadar basit mi ki sadece sex mesajı verip ayrılsın? herifler Rönesans ve Reform Döneminde vatikanın dogmatik düşünceye karşı akılcı bi savaş vermek için kuruldular onları alt ettilerde bize mi deşifre oldular? hemde sadece SEX mesajını sübliminal olarak vererek hocam bunlar sapık değil, sadece sex kavramını vereceklerini sanmıyorum.