Diyarbakırda Anıtın Önünde Ki İlluminati Gerçeği ?
-
Hocam artık şarkılarda filmlerde çizgi filmlerde sıkça kullanılmasının sebebi bu konunun çok ilgi çekici olması olabiilir. adam illüminatici (artık her neyse) olmasa bile sırf dikkat çekmek amaçlı bu tür figürlere yer veriyor olabilir.
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam artık şarkılarda filmlerde çizgi filmlerde sıkça kullanılmasının sebebi bu konunun çok ilgi çekici olması olabiilir. adam illüminatici (artık her neyse) olmasa bile sırf dikkat çekmek amaçlı bu tür figürlere yer veriyor olabilir.
-----------------------------olayın tamamen ne olduğunu ispatlamak imkansız sırf ün şan için de yapılıyor olabilir.
yorumuna katılıyorum.
Bir klip yap orasına burasına SEX yaz sonra bunu youtubeye deşifre oldu de kafalar bulansın akıllara yer etsin. cebi dolsun başka bir şey değil.
banada böyle geliyor.
-
Kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir
-
michaelsikkofield.blogspot.com severim bu adamı iyi yazıyor. takip edilesi.
-
illuminaticiler gelip bizide alıp götürse mason localarına ne vardı ki...
adamlar kral gibi yaşıyorlar... :D -
hocalar Manisa dada bir anıt var ahanda böyle sizlerin dediği gibi piramite benzer.Bundan 2 sene evveli arkadaşla geçerken taşta yazan tarih dikkatimi çekmişti.Bilinen bir tarih değildi çünkü yani manisa nın kurtuluşuyla alakalı değil üstte 8 Eylül 1922 yazıyor tamam .ama altta tam hatırlayamıyorum resimdende okunmuyor 1935-1953 heralde öyle bişeydi yazıyor.arkadaş bana masonlarla alakalı birşeyler anlatmıştı pek iplememiştim ama şimdi kıllandım bak.
-
-
asıl illumineyt tehlikesi burada
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------asıl illumineyt tehlikesi burada
-----------------------------:))) en çok ajdardan şüpelendiydim zati
-
bide bi ara tutturmuşlar zaman sayıyorlardı :D site vardı fln :D halen yaşıyoruz lan :O