İran"Da Son Model İdam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

"""Nisa Suresi 91 Diğer bazılarını da bulacaksınız ki, hem sizden emin olmak hem de kendi toplumlarından emin olmak isterler. Ama fitneyle yüz yüze getirildiklerinde başaşağı içine dalarlar. Bunlar sizden uzak durmazlar, sizinle barışa gitmezler ve ellerini sizden çekmezlerse onları yakalayın, tuttuğunuz yerde öldürün. İşte böylelerinin üstüne gitmeniz için size açık bir izin ve kuvvet verilmiştir."""

Ben bundan şunu anlıyorum;

Senin gibi düşünmeyeni önce senin gibi olmaya çağır, yok kendi değerlerinden vazgeçemeyip bir de sana oyun yapıyorsa kesip biçebilirsin izin veriyorum.

sadece bir farkla benim gibi düşünmeyebilirler bu hakları var ama bana oyun yapamazlar .yaparlarsa dediğinin gibi kesip biçebilirim.

şimdi asılan adamlar  pjaklı  .ve dine göre uymuyorlarsa yıkmayada çalışmasınlar...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olcayatay
    olcayatay's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bakara /178. Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın (öldürülür). Ancak her kimin cezası, kardeşi (öldürülenin velisi) tarafından bir miktar bağışlanırsa artık (taraflar) hakkaniyete uymalı ve (öldüren) ona (gereken diyeti) güzellikle ödemelidir. Bu söylenenler, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Her kim bundan sonra haddi aşarsa muhakkak onun için elem verici bir azap vardır.

Kargalar sürüyle, kartallar yanlız uçar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Kuranda bir de kolları bacakları çaprazlama kesmeli bir bölüm vardı :D Arada psikopata bağlamış Allah :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    pjak sa gayet güzel olmuş pezevenklere

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Video yokmu?

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    He amk video isterük :| Saddamın asılma videosu var arşivimde verim mi dayı :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

Suç topluma karşı yapılıyorsa bunun cezasınıda toplum vermelidir.Yapın bakalım bir halk oylaması,idam isteniyor mu istenmiyor mu diye.Adam kalkıcak tecavüz edicek,terörist olucak benim senin vergin ile içeride beslenicek.Adalet bu değildir.Ben şahsen sabah kalkıp işe giderken,kazanıcağım paranın bir bölümünün,yarın öbür gün karşıma bir suç olarak çıkmasını bilerek gitmek istemiyorum.Suçu,çalışarak beslemektir bu.Yani kanun,sırtını sıvazlayıp sana gülerek diyor ki ;

"Ha benim arslanım ha benim koçyiğidim,çalış,çalış hayvanlar gibi çalış da vergini alayım,vergini alayım ki yarın öbür gün karına kızana tecavüz etmesi için,masumlara tekrar takrar kuşun sıkması için,meydanlarda bomba patlatıp çoluk çocuk parçalaması için besleyeyim şu içerdekileri.Hadi gülüm hadi...Uzatma ama,insan hakları bu."

İran bugün hala bu geri zihniyete rağmen ayaktaysa,bunda ki en büyük faktör idamdır.Ben şahsen asılması taraftarı değilim kimsenin.Giyotini tercih ederim..Neymiş efendim,muasır medeniyetler için bıdı bıdı.İlerlemek için sağlıklı olmak gerek,sağlık içinse temizlemek gerek.Arada bir fark olur,biz sağda solda böyle hayvan gibi değil,inşaa edeceğimiz gözden ırak mezbahalarda yaparız infazlarımızı.

Tek Kelime Katılıyorum. Güzel Bir yazı yazmışsın. Vay be Hocam Son Zamanlar Beni Şaşırtıyorsun. Eskiden Senki İşkence Falan filan Derdin, Asılmanın bile İnsani olmadığını Giyotin Öneriyor olmanı Ayakta Alkışlıyorum. Tebrikler. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    He amk video isterük :| Saddamın asılma videosu var arşivimde verim mi dayı :|

Olum o zevki tatmak istiyorum.Tatmin oluyorum belki ala ala.

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    İdama karşıyım kesinlikle.. Ağırlaştırılmış hapis cezası daha uygundur. müebbet hapis cezası alıp sonradan suçsuz olduğu ortaya çıkan mahkumları düşününce özellikle idam saçma geliyor. bunun yerine 3-4 metre karelik hücre cezaları daha büyük bir cezadır idamdan bana göre.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    İdama karşıyım kesinlikle.. Ağırlaştırılmış hapis cezası daha uygundur.

Toplum Düşmanlarını, İçerde Rahat ettirmek içinmi, Sıcak Yemeğimizi Yesinler diyemi.? O Şerefsizler için Tecavüzcüler, Bombacılar, Teröristler, Yaptıklarının ne olduğunu bilmedenmi yapan Kişiler Sence.?

Bak Adam Mecbur kalmış, Çalmış, Hırsızlık yapmış, Yakalanmış Pişman olmuş bu kadarını anlayabilirim, Ama Halka Düşmanlık edeni Anlayamam.

Gariban Halkımın Kızlarını Kirleten, Sokakta Yada Bir Parkta Ailecek Otururken Bomba Patlatıp Katleden, Dağda Askerime Mermi Sıkanı Besleyecez Öylemi, Sencede Bu Mantıklımıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 9736 Toplam Mesaj: 68