folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Kullanici Adi Ve Sifresi Bilinen Kisinin Msn Yazismalarinin Gecmisini Bulma Hakkinda !

Kullanici Adi Ve Sifresi Bilinen Kisinin Msn Yazismalarinin Gecmisini Bulma Hakkinda !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    telefon sapıklarını bile savcılığa bildiiyorsun bildirdiğin tarihten itibaren kayıt altına almaya başlıyorlar o tarihten sonra ararsa sapık yakalanıyor halbuki her konuşmalar kayıt altına alınır derler ama alınmıyor işte geçenlerde birolay oldu hatırlamıyorum ama msn yetkilisi açıklamayapmıştı asla kayıt altına alınmıyor

http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=168  bu habere dikkat  

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jedah
    Jedah's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    telefon sapıklarını bile savcılığa bildiiyorsun bildirdiğin tarihten itibaren kayıt altına almaya başlıyorlar o tarihten sonra ararsa sapık yakalanıyor halbuki her konuşmalar kayıt altına alınır derler ama alınmıyor işte geçenlerde birolay oldu hatırlamıyorum ama msn yetkilisi açıklamayapmıştı asla kayıt altına alınmıyor

http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=168  bu habere dikkat  

Bu durumda bu olay dogru degil. Peki bu adamlar nelerine guvenipte boyle bir iddada bulunabiliyorlar ve soylediklerini onaylayan insanlar da var .

'Evet benim konusmalarimi aynen getirdi onume koydu' diyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

çok saçma.. bulmaları imkansız çünkü bütün logları tutan bi server olduğunu düşünürsek dünyada msn kullanan milyarlarca insan var ve buna hangi server dayanır.

ve sürekli uptade yapması gerekli ki bu da bilgisayarımızda farkedeceğimiz bir durumdur..

kısacası sanmıyorum böyle bir şeyin olabileceğini..

mantık kuramadım. 

Messenger servisi üstünden bağlanıyorsun sonuçta onların kullandığı server üstünden geçiyor paketler. Yani senin bilgisyarindan fark edebileceiğin bir durumolduğunu sanmıyoru. p2p olsa neyse de.. Adamlar çok rahat bir şekilde sniff edip log tutar. Demişssin ki hangi server dayanir.. Aslında mantıklı ama küçük düşünmüssün. Tübitak bile 10.000 film kapasiteli DVD geliştirdi. Elinde böylesine büyük güç ve para olan Microsoft / USA ne yapmaz ki?

İpimle kuşağım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bana öyle geliyorki inandırmak istediği kişiye keylog filan yediriyor diye düşünüyorum bu şeye benzedi birde milletimizin abartma huyu vardır geçen tc kimlik nosunun sonu 4 ile biten annelere 400 tl bankalar para veriyor yalanı ortaya çıktı star haber gidiyorbu yalan içinne kadar insan toplanmış diye adamın biri tar haber muhabirinin gözüne bakarak dün star haberde izledimdiyor kadınınbiride çekenleri gördümdiyor :D buda bunun gibi birşey diye düşünüyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    media_center bunu yazdı:
    microsofta akrabaları vardır belki temizlikçi filan

:D:D:D:D: Senin A.q :D Sıçtım Altıma :D zuhleylahşkaşlfjakj xD: :D:D:D:D:D Yerlerdeyim amk :D

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    bende duydum böyle bir olayı hatta geçenlerde konu açtım ama kimse bilmiyordu inş bilen biri çıkarda bizede söyler banada demişlerdi msnde ki bütün kkonuşmalarını çıkartırız :S  bilen a rkadaş var ise paylaşsın bu bilgiyi bizimle

dün, bugün, iki gün önce ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jedah
    Jedah's avatar
    Erkek

zamansehri bunu yazdı:
    bende duydum böyle bir olayı hatta geçenlerde konu açtım ama kimse bilmiyordu inş bilen biri çıkarda bizede söyler banada demişlerdi msnde ki bütün kkonuşmalarını çıkartırız :S  bilen a rkadaş var ise paylaşsın bu bilgiyi bizimle

Bir arkadas daha duymus , demekki var birseyler . Tahribatta bilen cikmazsa nerde soracaz ki bunu baska :( ?

Serdar: 

Keylogger yedirme olayini ben saymiyorum adam bana bunu soyledikten sonra nasil 3-4 ay oncesinin kayitlarina ulasacak keylog dedigin o gunden baslar loglamaya. Ha diceksin ki o sureden yedirmis sana iyi de benim hangi bilgisayardan girdigim belli degilki laptopum var , 2 masaüstüm var, sirkette 2 bilgisayarim vardi. Arkadaslarimin bilgisayarlari var 2 tane de onlarin ki ( bu adamlar da bilisimci keylog yemeleri heleki ayni adamdan cok zor ) yani birine atti oburune atti alacagi log toplasan 2-3 gunluktur...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=86892&sayfa=2#911667    adamın parası varsa dedimi yapar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Nasıl olduğunu bilmiyorum, hatta bu soruyu ms de çalışan bi arkadasa sordum oda bilmiyor kaydedilip edilmeidğini. ASlında genel kanı kaydedildiği ama soranlara  kaydedilmiyor dendiği. Şu da var  ikili konuşmalar görüntülü sohbet harici ms serverlar üzerinden yapılıyor. Belki o arada bir zamazingo dalgalanabilir. Bilmiyorum. Bunu bilenlerinde böyle ulu orta söyleyeceğini sanmıyorum.  (ben dahil) :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar mantık aramayın,herşey olabilir.beni şok eden 1olayı anlatim.newyork polisi gecelri helikopterle 6km uzaktan 360 derecelik alanın görüntüsünü kaydedio.kim ne yapıo tek tek kayıt altında bunu belgeselde izledim şok oldum.hangi server dayanır diosunuz ama adamlar neler yapmışlar..

paramparça aşklar ve köpekler..
Toplam Hit: 24945 Toplam Mesaj: 46