Kullanici Adi Ve Sifresi Bilinen Kisinin Msn Yazismalarinin Gecmisini Bulma Hakkinda !
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl olduğunu bilmiyorum, hatta bu soruyu ms de çalışan bi arkadasa sordum oda bilmiyor kaydedilip edilmeidğini. ASlında genel kanı kaydedildiği ama soranlara kaydedilmiyor dendiği. Şu da var ikili konuşmalar görüntülü sohbet harici ms serverlar üzerinden yapılıyor. Belki o arada bir zamazingo dalgalanabilir. Bilmiyorum. Bunu bilenlerinde böyle ulu orta söyleyeceğini sanmıyorum. (ben dahil) :)
-----------------------------Bilenler en azindan ' Evet arkadasim boyle birsey mumkundur , ben yapabiliyorum ! ' yada ' Evet mumkundur, yapan insanlar gormuslugum, duymuslugum, hissetmisligim vardir ' desinler ki bizde ona gore adim atalim.
Sonucta bu kucuk bir olay degil falanca cms nin acigi degil, filanca ziyaretci defteri acigi degil yada sql acigi degil bu hemen hemen tum internet kullanicilarini basta da guvenlikcileri yada hackerlari ilgilendiren bir mevzu.
-
tabiki kayıt altına alınıyor. kim demiş alınmıyor diye?.. yalnız olay şu ki patron birşeyden anlamıyor ve id password ile 3-4 ay önceki kayıtlarını bulacakmış ? böyle birşey olamaz. belki piyasada yazılmış sayılı kişilerde olan benzer program vardır ne bilim ms un akrabaları değil ya o adam xD küçük birşeyine iddaya gir.
evet buluyor diyen adamlarda ayakçı flndır. evet bulunabilir ama hukuki yollarla. İlk defa duymuş gibi şaşırmayın :)
sen sen ol bilişim dünyasında büyük birşeyine iddaya girme.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------tabiki kayıt altına alınıyor. kim demiş alınmıyor diye?.. yalnız olay şu ki patron birşeyden anlamıyor ve id password ile 3-4 ay önceki kayıtlarını bulacakmış ? böyle birşey olamaz. belki piyasada yazılmış sayılı kişilerde olan benzer program vardır ne bilim ms un akrabaları değil ya o adam xD küçük birşeyine iddaya gir.
evet buluyor diyen adamlarda ayakçı flndır. evet bulunabilir ama hukuki yollarla. İlk defa duymuş gibi şaşırmayın :)
sen sen ol bilişim dünyasında büyük birşeyine iddaya girme.
-----------------------------Haklisin neyin ne olacagi belli olmaz , buyuk birseye girmemek lazim. Bende Ayni fikirdeyim bulamaz diyorum ama kayitlarin tutuldugundan da emin degildim yuzde 100 .
-
İyi guzel herkes bişeyler yazmışda benım kafama takılan bu birbiriyle alakasız kişiler neden gelip sana böyle böyle diyiyor
-
hotmaile mail at hallederler max 1 haftaya ( ingilzice tabii ki )
-
Allura bunu yazdı:
hotmaile mail at hallederler max 1 haftaya ( ingilzice tabii ki )
1. şifresini geri istemiyor ki2. Böyle bir yöntem varmı ingilizce mail atarsan 3-5 ay önceki konuşmalarını yolluyorlarmı sana
3.Denedin mi?
-
allura
ben türkçe yazdığım zaman ms serverleri benim yazdığımı ingilizceyemi çeviriyor...
-
bu adam(lar) yönetici falan diyosun mıcrosoft türkiyeden tanıdıkları falan var acaba dostu olur akrabası olur vs..
-
zputnik bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Messenger servisi üstünden bağlanıyorsun sonuçta onların kullandığı server üstünden geçiyor paketler. Yani senin bilgisyarindan fark edebileceiğin bir durumolduğunu sanmıyoru. p2p olsa neyse de.. Adamlar çok rahat bir şekilde sniff edip log tutar. Demişssin ki hangi server dayanir.. Aslında mantıklı ama küçük düşünmüssün. Tübitak bile 10.000 film kapasiteli DVD geliştirdi. Elinde böylesine büyük güç ve para olan Microsoft / USA ne yapmaz ki?
-----------------------------peki senin konuşmalarını tutup ne yapacak
-
Öyle bir olay kesinlikle yoktur. Aksini ispat edecek olanda varsa ispatlasın neti meti bırakırım saçma saçma şeylere takmayın kafayı.