Merhaba 3. Dünya Savaşı!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------
     

    Hikayenin gerçeklik payı sıfır, Ortadoğu ve Türkiye yöneticileri zaten eğitilerek bu mevkilere getirildiler, zamanında Batı Erbakanı değil Erdoğanı ve Gül'ü muhatap almıştır ki Erdoğan o zaman devede kulak bile değildi. Koltukların sahibi orada oturanlar değildir, orada o kişilerin oturmasına müsade edenlerdir. ABD ömrünü doldurmak üzere üçe veya dörde ayrılması olasıdır fakat BOP gerçekleşmeden bunun olması imkansız; Fransa son on yıldır afrikayı zorluyor çünkü sanayisini güçlendirmesi gerekiyor, hammadde ihtiyacı var, Fransa sanıldığı kadar ortalama ve sıradan bir avrupa devleti değildir, silah sanayisi oldukça gelişmiştir. Toprak, Silah, Ekonomi, İnsan gücü bakımından incelendiğinde yarının tek süper gücü Rusya Federasyonu'dur. Nükleer Santral yapımının Rusyaya bırakılmasının arkasında sadece enerji ihtiyacı yok, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Federasyondan ayrılarak güç arzını kesmesiyle oluşacak enerji ihtiyacı yapılacak ikinci ve üçüncü Nükleer Santraller ile karşılanacak, Rusyanın isteği Gürcistanın tamamı, Kars ve Iğdır'ı topraklarına katmak, BOP'a sessiz kalması için bu bir sus payı gibi gösteriliyor fakat Rusların düşüncesi her zaman sıcak denizlere inmek olmuştur, Türk Kürt çatışmasının şiddeti, BM Barış Gücünün bölgede yetersiz kalması Van, Ağrı, Bitlis illerinde halkın referanduma zorlanarak bu üç ilin de Rusya kontrolüne geçmesine sebep olabilir. Rusların temel stratejisi savaşı kırılma noktalarında çıkarları doğrultusunda kullanmaktır. ABD'nin bölünmesi için İsrail, Fransa, İngiltere devletlerinin ABD'ye ihtiyacının kalmaması gerekir, İngilterenin İsrail ile koalisyon yapması tarihi sebeplerden zor görünüyor, Fransa pek gözle görünmese de Kanada ve Meksika ile çok iyi bağları olan bir devlet, İsrail, Fransa, Kanada, Meksika koalisyonunun BOP gerçekleşmeden dişe dokunur iş yapması pek mümkün değil, İngilterenin bu durumda Rusya ile Koalisyona girmesi de gündeme gelebilir, Her Durumda bu işten kârlı çıkacak devletler Rusya Federasyonu ve İsrail Devletidir. ABD'nin bölünmesinden sonra Avrupada ortaya çıkacak güç Almanya, Asyada ortaya çıkacak güç Güney Kore ve Japonya olacaktır. ABD etkisiz hale geldiğinde Japonya-Çin, Güney Kore-Kuzey Kore birbirine girecektir. Olaya Türkiye açısından bakacak olursak, Daha az toprak, daha renkli ve daha az bir nüfus, biraz daha dindar ve kültür seviyesi daha düşük ılımlı islama geçmiş bir halk ve tam manasıyla batı kontrollü bir devlet öngörebiliriz. 2021 yılı Türkiye nüfusu öngörüsü Ruslara göre yaklaşık kırk milyon, avrupalılara göre yaklaşık otuzbir milyondur. İç Savaşın 2005 yılında başlayacağını düşünürsek ve Irak'ı göz önüne alırsak ki bu ülkede yaklaşık iki milyon insan ölmüş ve beş milyon insan göç etmiştir, Türkiye için öngörülen değerler genç ve dinamik asker çağında nüfusu da tekrar düşünürsek gayet normal.


    -----------------------------

     

    Hocam benimki yine inandırıcıda senin ki ne :)) diyorsun başbakanla cumhurbaşkanı avrupa adamı onlar yetiştirdi diyorsun nüfus düşecek :)) adam 3 çocuk yapın diyor. Adam bunları kestirebiliyorda söylüyor. Türkiye şu anda ortadoğuda güçlü bir devlet. Türkiye'nin de bir çok ürettiği birilerinin üstünde denemek istediği silah var hocam. İran, Rusya ve Türkiye bu bölgede geçilmez güçler. Diğerlerinde zaten iç savaştır odur budur yıktılar. Sen sanıyormusun Mısır da ki olaylarda Türkiye'Nin parmağı yok? yada Libya. Başbakan apaçık belirtti. Ya sen bırak ya ben geleceğim. Ve öylede oldu. Direk olarak gitmesede BM girdi. Artık bırak bu Türkiye'Yi ABD yönetiyor o yönetiyor bu yönetiyor. Türkiye hasta adam değil. Sağlıklı ve 25'inde bir devletiz şu anda. Hasta olan ise avrupa. Kozlar tersinde hocam. Bunu bütün içtenliğimle ve sağlam kaynaklarla söylüyorum. Türkiye tekrar Osmanlılaşıyor. Her zaman olduğu gibi. GÖktürklerden beri geldiği gibi. Başka devletler başka yöneticiler. Ama her devlet dünyada lider. Osmanlı gibi. Kurulduğunda küçüktü. En parlak döneminde ki sınırlarını biliyormusun. Türkiye belki sınır olarak değil ancak İsviçre kadar parası olan, İsrail ve Amerika kadar gücü olan ve her ülkeye vize sormadan aldıkları (aynı kendi toprağına girer gibi) bir ülke olacağına inanıyorum. 3. dünya savaşı 1 ay önce başladı hocam. Yakın zamanda taraflar belli olacak ve bakalım kim dayanacak gelmekte olan fırtınaya. Hasta avrupamı? iran rusya türkiye ve diğer müslüman ve türk ülkeler mi. Bu söylediklerime kulak ver. Türkiye ortadoğunun piyonu değil. Oynayanı. Mısır da ki arakdaşımın söylediği söz: İsyanı Türkler çıkarttır ve bütün ülkeye sıçradı. Mısır halkı memnundu durumdan. Ama türkiye mısırdan memnun değildi. Kaddafiden olduğu gibi. Buralarda dişe batacak güçler temizleniyor şu anda. Sonra büyükler kozlarını paylaşacak kardeş. Nükleer bir savaşa az kaldı.


    -----------------------------

    Adam bunları kestirse ne olacak, o koltuğa oturmak için gereken herşeyi yapan bir adamdan bahsediyoruz. Türkiye hareket kabiliyeti olmayan bi devlettir, varsa ispat et, Gürcistana girildi ne yaptı? Irak'a girildi ne yaptı? Rusya höt diyince altına yapan, ABD höst diyince özür dileyen bir ülkedir Türkiye. Türkiyenin ürettiği bir silah falan yok, MKE'nin ürettiği kopya piyade tüfekler dışında. ! Atış kontrol sistemi modernizasyonu silah üretimi değildir, ZPT modernizasyonu da; bunların tümü bakıma girer. Bakım nedir? Ordu malının çalışır durumda tutulması, çalışmayan ordu malının çalışır duruma getirilmesi. Çalışma kavramı da Askeri literatürde işe yararlılıktır; işe bu şekilde bakacaksın. Üretildi denilen şeylere bakalım; Ecevit döneminde başlayan projeler tamamlandı yeni ne var? hiç bir şey. Ecevit döneminde başlayıp bu dönemde biten projelere bakalım ne kadar üretildi? Eski envanter sayısı kadar üretimin altı yıl içinde tamamlanmasına karar verilmişti, 2003 yılında; 2010 yılında yeni tamamlanabildi, modernizasyonu bile beceremeyen bir ülkeden bahsediyorsun. Yazdıklarınızın tamamı romantik duygularınızın sonucunda ürettiğiniz temenniler. Türkiye Cumhuriyeti çok büyüttüğünüz şu dönemde kaç tane savaş uçağı üretti? Kaç tane Savaş helikopteri üretti? Kaç tane tank üretti? Osmanlı gazıyla ancak piknik tüpünde sucuk pişirirsiniz.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

    Rusya, İran, Libya, Mısır gibi ülkeler birleşecek, batı cephesinde Türkiye olacak BM'den dolayı ancak Türkiye saf değiştircek. Türkiye'nin saf değiştirmesiyle birlikte Almanya'da ayaklanacak ve oradaki Türklerin çoğunluğuyla ayaklanmalar olacak ve zoraki almanyada savaşa türkiye ile birlikte girmiş olacak. Türkiye rusya ve iran ellerinde ki kendi üretimleri olan silahları batı üzerinde deneyecek. Rusya Gürcistana girecek ve Türkiye Yunan adalarına el koyacak. Akdeniz açık sularında bir ABD gemisi Türkiyeyi bombalayacak Kıbrısta ki Rum tarafı ayaklanacak ve Türk tarafına saldıracak. Askeri birliklere saldırılacak ve çok sayıda askerimiz ölecek. Sonra sınır kalkacak ve Türkiye Rum tarafına girecek. Bunu gören Yunanistan Türkiyeye saldıracak. Karadeniz açık sularında olan bir Rus fırkateyni Yunanistanın başkentini vuracak. Ekonomik zorluk çeken Yunanistan Türkiyeye açtığı savaşın ikinci gününde yenik sayılacak. Türkiye'de seferberlik ilan edilecek ve bütün yabancı kaynaklara el koyulacak. Ülke dışına para çıkışı yasaklanacak. Ülkenin zenginlerinin parlarının belli kısımlarına devlet el koyacak. Yabancı bankaların paralarına el koyacak. Zaten savaş durumunda oldukları ülkelerin bankalarını fesh edecek. Güney Kore Türkler için asker çıkartacak. Güney Kore Türkiye'nin sınır güvenliklerini korumaya yardımcı olacak. Elindeki bütün teknolojilerini Türkiye için diğer kuvvetlere karşı kullanacak. Böylelikle savaşa GÜney Kore de katılmış olacak. İzleyici konumunda ki İsrail Filistin'e en ağır askeri harekatı başlatacak. Buna karşılık olarak Azerbeycan ve bir çok Türk ülkesi Türkiye'den aldıkları direktifler sonucu Filistin'in yanında olacak ve İSrail için birlik olacaklar. İran avrupayı nükleer ile vuracak, Rusya nükleer deneyecek. Avrupa'da kaos hakim olacak ve Batı'nın ekonomisi zayıflayacak. ABD ile Rusya zaman zaman savaşta karşı karşıya gelecek ancak her iki tarafta bireysel savaşı göze alamayacak. Suudi Arabistan ve diğer arap ülkeleri ekonomik olarak Avrupaya yardım edecek ama iç kuvvetlerinde ayaklanmalar yönetimi istifaya davet edecek. Müslüman birliğinde ilk adımlar böylelikle atılacak, araplar U dönüşü ile Türkiye'Nin içinde olduğu tarafa petrol yardımında bulunacak. Türk İran ve Rus devlet adamları savaşı aynı noktadan birlikte yönetecekler. Avrupa en ağır darbesini alacak. BM, Nato gibi kuruluşlar Türkiye'yi saf dışı bırakmak için ellerinden geleni yapacaklar. Türkiye için Avrupa birliği tam üyelik gibi hediyelerle gelecek olan avrupa Türkiye'yi kendi taraflarına çekemeyecek. Fransa, İtalya, İngiltere ve diğer ülkeler çökecek. Almanya Avrupa'nın tek hakimi olacak. ORtadoğuda Türkiye İran ve Rusya üçlüsü Amerikaya bireysel savaş açacak. Rus topraklarına bir çok üs kurulacak. Japonya üslerini Rusya için açacak. ve amerikanın çöküşü...


    -----------------------------

    Amerika parmağını şaplatarak Türkiye' nin anasını beller hocam..

    Pkk'ya 10 adet füze vermesi doğunun felç olmasına yetecektir..

    Ermenileri kışkırttılar mı o aptallar zarar görelim diye kendi nükleer santrallerini bile patlatır.

    Türkiye'de ne kadar çok Türk insanı var desek de çok ulus var.. Dini kesimlerin de ayaklandığını düşün..

    Türkiye tarafsız kalsın 2. Dünya Savaşı gibi.. Sonlara doğru kazanan tarafında yer alsın böylece savaş tazminatı vs. onlardan da yararlanırız beleşten savaş kazanırız. En karlı yol budur.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Son bir şey daha, Rusya hiç bir zaman Arap ülkelerinin yada Türkiyenin müttefiki olmayacaktır, Rusya bu ülkeleri sadece çıkarları doğrultusunda kullanır, kullanmaktadır; Sömürge imparatorluğu yapısı olarak bakıldığında ABD'den pek de farkı yoktur. Rusya Natoyu tek başına karşısına alabilecek ve savaşabilecek bir devlettir. Silahını kendisi üretir, insan gücü yeterlidir, hazır asker sayısı yüksektir, üretimi seferberlik halinde kapitalizme ihtiyaç duymaz. Bir savaş durumunda ekonomik bağımlılığı en düşük devlettir. Kısacası sakattır ve oyun oynanacak ülke değildir. Nükleer Santral işi bu açıdan çok bok bir durum, benzer teknoloji İrana da satılmış kısa sürede onlarca problem çıkmış, Rus Mühendisler daimi olarak santrale yerleştirilmiştir, yani şu anda İrandaki Nükleer Santral kontrolü kimin elinde bir düşünün. Sürekli soğutma problemi olan bir santrale sahipler ve durumu kontrol altında tutan Rus Mühendisler. Ülkeler arasında dostluk ilişkileri yoktur, çıkar ilişkileri vardır. Ülkelerin yönetim kademelerine kendi yetiştirdiği insanları yerleştirmek en verimli uzaktan yönetim şeklidir ve yüzyıllardır uygulanmaktadır, böylece makam sahipleri ve yakın çevreleriyle kurulacak çıkar ilişkileriyle ülke yönetimine ortak olunur.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2010
    Erkek

     Free_Mans bunu yazdı:

    -----------------------------

    Rusya, İran, Libya, Mısır gibi ülkeler birleşecek, batı cephesinde Türkiye olacak BM'den dolayı ancak Türkiye saf değiştircek. Türkiye'nin saf değiştirmesiyle birlikte Almanya'da ayaklanacak ve oradaki Türklerin çoğunluğuyla ayaklanmalar olacak ve zoraki almanyada savaşa türkiye ile birlikte girmiş olacak. Türkiye rusya ve iran ellerinde ki kendi üretimleri olan silahları batı üzerinde deneyecek. Rusya Gürcistana girecek ve Türkiye Yunan adalarına el koyacak. Akdeniz açık sularında bir ABD gemisi Türkiyeyi bombalayacak Kıbrısta ki Rum tarafı ayaklanacak ve Türk tarafına saldıracak. Askeri birliklere saldırılacak ve çok sayıda askerimiz ölecek. Sonra sınır kalkacak ve Türkiye Rum tarafına girecek. Bunu gören Yunanistan Türkiyeye saldıracak. Karadeniz açık sularında olan bir Rus fırkateyni Yunanistanın başkentini vuracak. Ekonomik zorluk çeken Yunanistan Türkiyeye açtığı savaşın ikinci gününde yenik sayılacak. Türkiye'de seferberlik ilan edilecek ve bütün yabancı kaynaklara el koyulacak. Ülke dışına para çıkışı yasaklanacak. Ülkenin zenginlerinin parlarının belli kısımlarına devlet el koyacak. Yabancı bankaların paralarına el koyacak. Zaten savaş durumunda oldukları ülkelerin bankalarını fesh edecek. Güney Kore Türkler için asker çıkartacak. Güney Kore Türkiye'nin sınır güvenliklerini korumaya yardımcı olacak. Elindeki bütün teknolojilerini Türkiye için diğer kuvvetlere karşı kullanacak. Böylelikle savaşa GÜney Kore de katılmış olacak. İzleyici konumunda ki İsrail Filistin'e en ağır askeri harekatı başlatacak. Buna karşılık olarak Azerbeycan ve bir çok Türk ülkesi Türkiye'den aldıkları direktifler sonucu Filistin'in yanında olacak ve İSrail için birlik olacaklar. İran avrupayı nükleer ile vuracak, Rusya nükleer deneyecek. Avrupa'da kaos hakim olacak ve Batı'nın ekonomisi zayıflayacak. ABD ile Rusya zaman zaman savaşta karşı karşıya gelecek ancak her iki tarafta bireysel savaşı göze alamayacak. Suudi Arabistan ve diğer arap ülkeleri ekonomik olarak Avrupaya yardım edecek ama iç kuvvetlerinde ayaklanmalar yönetimi istifaya davet edecek. Müslüman birliğinde ilk adımlar böylelikle atılacak, araplar U dönüşü ile Türkiye'Nin içinde olduğu tarafa petrol yardımında bulunacak. Türk İran ve Rus devlet adamları savaşı aynı noktadan birlikte yönetecekler. Avrupa en ağır darbesini alacak. BM, Nato gibi kuruluşlar Türkiye'yi saf dışı bırakmak için ellerinden geleni yapacaklar. Türkiye için Avrupa birliği tam üyelik gibi hediyelerle gelecek olan avrupa Türkiye'yi kendi taraflarına çekemeyecek. Fransa, İtalya, İngiltere ve diğer ülkeler çökecek. Almanya Avrupa'nın tek hakimi olacak. ORtadoğuda Türkiye İran ve Rusya üçlüsü Amerikaya bireysel savaş açacak. Rus topraklarına bir çok üs kurulacak. Japonya üslerini Rusya için açacak. ve amerikanın çöküşü...

     

    Hocam benimki yine inandırıcıda senin ki ne :)) diyorsun başbakanla cumhurbaşkanı avrupa adamı onlar yetiştirdi diyorsun nüfus düşecek :)) adam 3 çocuk yapın diyor. Adam bunları kestirebiliyorda söylüyor. Türkiye şu anda ortadoğuda güçlü bir devlet. Türkiye'nin de bir çok ürettiği birilerinin üstünde denemek istediği silah var hocam. İran, Rusya ve Türkiye bu bölgede geçilmez güçler.


    -----------------------------

     

    Kendini kandırıyorsun. Savaş o kadar kolay bişey değildir. Okulda osmanlıyla 10 dakikada avrupanın yarısını fethedebilirsin. Ama gerçekte bir ulusu yenmek 2 günden fazla sürer. Bilgisayar oyunu oynamıyoruz, dünyanın geleceğinden bahsediyoruz. Hayalperestlik iyidir ama sadece realizmle harmanlanınca.

    War is sweet to those who have never experienced it - Pindar

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

    Rusya, İran, Libya, Mısır gibi ülkeler birleşecek, batı cephesinde Türkiye olacak BM'den dolayı ancak Türkiye saf değiştircek. Türkiye'nin saf değiştirmesiyle birlikte Almanya'da ayaklanacak ve oradaki Türklerin çoğunluğuyla ayaklanmalar olacak ve zoraki almanyada savaşa türkiye ile birlikte girmiş olacak. Türkiye rusya ve iran ellerinde ki kendi üretimleri olan silahları batı üzerinde deneyecek. Rusya Gürcistana girecek ve Türkiye Yunan adalarına el koyacak. Akdeniz açık sularında bir ABD gemisi Türkiyeyi bombalayacak Kıbrısta ki Rum tarafı ayaklanacak ve Türk tarafına saldıracak. Askeri birliklere saldırılacak ve çok sayıda askerimiz ölecek. Sonra sınır kalkacak ve Türkiye Rum tarafına girecek. Bunu gören Yunanistan Türkiyeye saldıracak. Karadeniz açık sularında olan bir Rus fırkateyni Yunanistanın başkentini vuracak. Ekonomik zorluk çeken Yunanistan Türkiyeye açtığı savaşın ikinci gününde yenik sayılacak. Türkiye'de seferberlik ilan edilecek ve bütün yabancı kaynaklara el koyulacak. Ülke dışına para çıkışı yasaklanacak. Ülkenin zenginlerinin parlarının belli kısımlarına devlet el koyacak. Yabancı bankaların paralarına el koyacak. Zaten savaş durumunda oldukları ülkelerin bankalarını fesh edecek. Güney Kore Türkler için asker çıkartacak. Güney Kore Türkiye'nin sınır güvenliklerini korumaya yardımcı olacak. Elindeki bütün teknolojilerini Türkiye için diğer kuvvetlere karşı kullanacak. Böylelikle savaşa GÜney Kore de katılmış olacak. İzleyici konumunda ki İsrail Filistin'e en ağır askeri harekatı başlatacak. Buna karşılık olarak Azerbeycan ve bir çok Türk ülkesi Türkiye'den aldıkları direktifler sonucu Filistin'in yanında olacak ve İSrail için birlik olacaklar. İran avrupayı nükleer ile vuracak, Rusya nükleer deneyecek. Avrupa'da kaos hakim olacak ve Batı'nın ekonomisi zayıflayacak. ABD ile Rusya zaman zaman savaşta karşı karşıya gelecek ancak her iki tarafta bireysel savaşı göze alamayacak. Suudi Arabistan ve diğer arap ülkeleri ekonomik olarak Avrupaya yardım edecek ama iç kuvvetlerinde ayaklanmalar yönetimi istifaya davet edecek. Müslüman birliğinde ilk adımlar böylelikle atılacak, araplar U dönüşü ile Türkiye'Nin içinde olduğu tarafa petrol yardımında bulunacak. Türk İran ve Rus devlet adamları savaşı aynı noktadan birlikte yönetecekler. Avrupa en ağır darbesini alacak. BM, Nato gibi kuruluşlar Türkiye'yi saf dışı bırakmak için ellerinden geleni yapacaklar. Türkiye için Avrupa birliği tam üyelik gibi hediyelerle gelecek olan avrupa Türkiye'yi kendi taraflarına çekemeyecek. Fransa, İtalya, İngiltere ve diğer ülkeler çökecek. Almanya Avrupa'nın tek hakimi olacak. ORtadoğuda Türkiye İran ve Rusya üçlüsü Amerikaya bireysel savaş açacak. Rus topraklarına bir çok üs kurulacak. Japonya üslerini Rusya için açacak. ve amerikanın çöküşü...


    -----------------------------

    EPIC FAIL!

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2011
    Erkek

    Türkiyeye Dalmalarına Gözleri almaz.Ayrıca cıkada bilir Kutsal kitabımız KURAN-I KERİM'de 3.dünya savaşı olacağı belirtilmiş fakat Bir zaman dilimi söylenmemiştir.
    Türkiye'ye dalsalarda tahribat olarak karşı çıkarız :)

    Türklerdeki vatan Sevgisini bildikleri için Götleri yemez afedersiniz.

    Çıksın Çıksın :)

     


    Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2009
    Erkek

    11.30- sıralarında Libya lideri Kaddafi'den açıklama: Hitler yenilgiye uğradığı gibi siz de yenileceksiniz. Bizi havadan vuranlar yere indiklerinde yenilgiye uğrayacaklar. Bütün halka silah dağıtıldı.

     

     


    ▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓ ▒▓▓▓▓▓▓░░░▓ ▒▓░░░░▓░░░░▓ ▓░░░░░░▓░▓░▓ ▓░░░░░░▓░░░▓ ▓░░▓░░░▓▓▓▓ ▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓ ▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▓
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    mortyr bunu yazdı
    -----------------------------

    Amerika parmağını şaplatarak Türkiye' nin anasını beller hocam..

    Pkk'ya 10 adet füze vermesi doğunun felç olmasına yetecektir..

    Ermenileri kışkırttılar mı o aptallar zarar görelim diye kendi nükleer santrallerini bile patlatır.

    Türkiye'de ne kadar çok Türk insanı var desek de çok ulus var.. Dini kesimlerin de ayaklandığını düşün..

    Türkiye tarafsız kalsın 2. Dünya Savaşı gibi.. Sonlara doğru kazanan tarafında yer alsın böylece savaş tazminatı vs. onlardan da yararlanırız beleşten savaş kazanırız. En karlı yol budur.


    -----------------------------

    İki gün önce Çanakkale zaferi anıldı. Dolayısı ile o dönemde askerimizin hali aklıma geldi;

    ayağına giyecek çarık yok, günlük kumanya 1 tas üzüm hoşafı ve kuru ekmek son günlere dogru o kuru ekmek ve hoşaf bile kalmamış ama inanç ve vatan sevgisi eksiksiz.

    Ölmeyi emreden komutanın arkasıdan bir an bile tereddüt etmeden giden evlatlar;

    YA ŞİMDİ ?


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2007
    Erkek

    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    mortyr bunu yazdı
    -----------------------------

    Amerika parmağını şaplatarak Türkiye' nin anasını beller hocam..

    Pkk'ya 10 adet füze vermesi doğunun felç olmasına yetecektir..

    Ermenileri kışkırttılar mı o aptallar zarar görelim diye kendi nükleer santrallerini bile patlatır.

    Türkiye'de ne kadar çok Türk insanı var desek de çok ulus var.. Dini kesimlerin de ayaklandığını düşün..

    Türkiye tarafsız kalsın 2. Dünya Savaşı gibi.. Sonlara doğru kazanan tarafında yer alsın böylece savaş tazminatı vs. onlardan da yararlanırız beleşten savaş kazanırız. En karlı yol budur.


    -----------------------------

    İki gün önce Çanakkale zaferi anıldı. Dolayısı ile o dönemde askerimizin hali aklıma geldi;

    ayağına giyecek çarık yok, günlük kumanya 1 tas üzüm hoşafı ve kuru ekmek son günlere dogru o kuru ekmek ve hoşaf bile kalmamış ama inanç ve vatan sevgisi eksiksiz.

    Ölmeyi emreden komutanın arkasıdan bir an bile tereddüt etmeden giden evlatlar;

    YA ŞİMDİ ?


    -----------------------------

    şimdi savaş çıksa ve Türkiyeye savaş açsalar kimse savaşa katılmak istemez parası olan başka bir ülkeye kaçar. örnek bkz:

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=494151717551&oid=111675815829&comments&ref=mf

    bunun gibiler için yaşam çok önemli savaş çıksa bunun gibiler "ben ölmek istemiyorum, ölmek istemiyorum" diye çırpınırlar, savaşa girmek istemezler kaçmak için yol ararlar vatanımızı korumak yerine kaçmayı tercih ederler.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    GICIKCAN bunu yazdı:
    -----------------------------

    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    mortyr bunu yazdı
    -----------------------------

    Amerika parmağını şaplatarak Türkiye' nin anasını beller hocam..

    Pkk'ya 10 adet füze vermesi doğunun felç olmasına yetecektir..

    Ermenileri kışkırttılar mı o aptallar zarar görelim diye kendi nükleer santrallerini bile patlatır.

    Türkiye'de ne kadar çok Türk insanı var desek de çok ulus var.. Dini kesimlerin de ayaklandığını düşün..

    Türkiye tarafsız kalsın 2. Dünya Savaşı gibi.. Sonlara doğru kazanan tarafında yer alsın böylece savaş tazminatı vs. onlardan da yararlanırız beleşten savaş kazanırız. En karlı yol budur.


    -----------------------------

    İki gün önce Çanakkale zaferi anıldı. Dolayısı ile o dönemde askerimizin hali aklıma geldi;

    ayağına giyecek çarık yok, günlük kumanya 1 tas üzüm hoşafı ve kuru ekmek son günlere dogru o kuru ekmek ve hoşaf bile kalmamış ama inanç ve vatan sevgisi eksiksiz.

    Ölmeyi emreden komutanın arkasıdan bir an bile tereddüt etmeden giden evlatlar;

    YA ŞİMDİ ?


    -----------------------------

    şimdi savaş çıksa ve Türkiyeye savaş açsalar kimse savaşa katılmak istemez parası olan başka bir ülkeye kaçar. örnek bkz:

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=494151717551&oid=111675815829&comments&ref=mf

    bunun gibiler için yaşam çok önemli savaş çıksa bunun gibiler "ben ölmek istemiyorum, ölmek istemiyorum" diye çırpınırlar, savaşa girmek istemezler kaçmak için yol ararlar vatanımızı korumak yerine kaçmayı tercih ederler.


    -----------------------------

    Kaçanı tutmayalım zaten yarardan çok zarar verir;

    Ben bu yaşıma rağmen gerekirse yediğim ekmeğin, içtiğim suyun hakkını vermeye hazırım. İster birlikte isters tek başıma ama biliyorum ki ben yanlız olmayacağım en azından eşim ve oglum yanımda yer alacaktır...


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 10814 Toplam Mesaj: 81