Müzige Duyarlı Led Yapımı (Resimli)
-
hocalar powersluppy dağıttım :D ama tip31 bulamadım sanırım :( anladmadım.. Bakın bakalım hangisi işine yarar? yada işime yarayan var mı ?
-
üzerlerinde seri numaralar yazıyor.O numaraları google'a yaz ve tiplerine bak eger içlerinden biri npn tipiyse onu dene
-
metal müzikte nasıl olur bu ? :D
-
çizik
edit: transistörü nerden bulurum diyen arakdaşları İstanbul için sölüyorum Kadıköy'de yazıcı oğluna baskınlar olmadı karaköye bakıcaklar ama Kadıköy'de rahat rahat bulunur 1 2 tl falandır fiyatıda
-
Yapan yok mu yahu resim video filan koysa da görsek hiç anlamıyorum zaten.. :/
-
buldum sanırım çalışan bi tane :/
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar powersluppy dağıttım :D ama tip31 bulamadım sanırım :( anladmadım.. Bakın bakalım hangisi işine yarar? yada işime yarayan var mı ?
Bulabildinmi ? -
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------İlk fotodakine en çok 3.sü benziyor :) Onu dene denemediysen :D
-
hepsini denedim :D iki tanesinde orta telden elektirik alabildim ama çok az yandı ışıklar :S :S müzikle alakasızdı üstelik :/
-
o değilde videodaki müzikler çok güzel yapilmiş.
beni motabeatz le tanıştıran bu konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimiz arz ederim. :B