folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hayvan kardeş, ideallerini harcıyorsun. Ateşli bi taraftarsın ama yanlış safdasın :)

sana bidaha cevap mahiyetinde bişi yazmak istemiyorum, açtığım konularda 2 defa düşünerek yorum yaz!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ne pişkin ya  hepsi aynı fabrika üretimi

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Artık bu stvciler ergenekon yüzünden kafayı sıyırıp akıl hastanesine girecekler. Şaka gibi televizyon. Yaptıkları komplo teorileri de biraz mantıklı olsa içim yanmayacak. Bu Kurtlar Vadisi gibi diziler yüzünden herkes komplo teorisi üretmeye başladı. Herkes zekası kadar konuşsa güzel olacak.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Artık bu stvciler ergenekon yüzünden kafayı sıyırıp akıl hastanesine girecekler. Şaka gibi televizyon. Yaptıkları komplo teorileri de biraz mantıklı olsa içim yanmayacak. Bu Kurtlar Vadisi gibi diziler yüzünden herkes komplo teorisi üretmeye başladı. Herkes zekası kadar konuşsa güzel olacak.

bknz : akışlama efekti . |

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

iyi de bu ölüler üzerinden siyaset yapmak değil ki.haberi yapanlara bak :D

komplo teorisini herkes yapabilir.piyasada milyonlarca komplo teorisi geziyor.

17 ağustos depremi hakkında da komplo teorileri havada uçuyor onu neden siyasi rant diye haber yapmıyorlar ? ayrıca depremi israilin çıkardığını söylemek çok büyük bir siyasi rant sağlar.

böyle olaylarla sağa sola saldırmak yerine her türlü şüpheyi sorgulamak lazım.

muhsin yazıcıoğlunun öldüğü kaza da komplo teorilerine konu oldu.onu kullansalar daha iyi siyasi rant olurdu.

hürriyetin ucuz haberciliği..diyecek bişiy yok.

adam açık açık diyor ki, geçen gün konu buydu şimdi konu bu! üzücü vahim olaymış. üzüldükleriyle alakası yok, gündem değişti diye ağlayacaklar nerdeyse.

ya bırakın millet görmüyor sanki, daldan dala atlayarak gündem değiştirilsin kendilerinin tekerine çomak sokulunca ver yaygarayı.

komplo teorini git muhalefetin üzerinden kur, insanların hayatlarını kaybettiği acı olaylar üzerinden değil!

İşte olayları yüzeysel değerlendirenler hep bu noktada tıkanıyorlar.Hayatını kaybeden her vatandaşımıza Allah rahmet eylesin.

Bahsettiğim gibi komplo teorisi olan birçok konu var.Spiker bunu da öyle yorumlamış bunda olağanüstü bir durum yok.Eğer bağlantıları ben de kurmuş olsam ben de aynı şeyi söylerdim.Bunu dile getirmek ölüler üzerinden rant sağlamak değildir.Rant olarak kullanılması olayın gerçeklik boyutunu etkilemez.

2+2=4 olduğunda birilerine rant sağlıyor diye 4 yerine 3 ya da 5 mi demek lazım...

Her yönüyle araştırılması lazım.Hatta yabancı gizli servislerin parmağı da olabilir kuşkusunu da araştırmak lazım.

Bunların dışında takdiri ilahi de olabilir.İhmallerin araştırılması gereklidir..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

iyi de bu ölüler üzerinden siyaset yapmak değil ki.haberi yapanlara bak :D

komplo teorisini herkes yapabilir.piyasada milyonlarca komplo teorisi geziyor.

17 ağustos depremi hakkında da komplo teorileri havada uçuyor onu neden siyasi rant diye haber yapmıyorlar ? ayrıca depremi israilin çıkardığını söylemek çok büyük bir siyasi rant sağlar.

böyle olaylarla sağa sola saldırmak yerine her türlü şüpheyi sorgulamak lazım.

muhsin yazıcıoğlunun öldüğü kaza da komplo teorilerine konu oldu.onu kullansalar daha iyi siyasi rant olurdu.

hürriyetin ucuz haberciliği..diyecek bişiy yok.

adam açık açık diyor ki, geçen gün konu buydu şimdi konu bu! üzücü vahim olaymış. üzüldükleriyle alakası yok, gündem değişti diye ağlayacaklar nerdeyse.

ya bırakın millet görmüyor sanki, daldan dala atlayarak gündem değiştirilsin kendilerinin tekerine çomak sokulunca ver yaygarayı.

komplo teorini git muhalefetin üzerinden kur, insanların hayatlarını kaybettiği acı olaylar üzerinden değil!

İşte olayları yüzeysel değerlendirenler hep bu noktada tıkanıyorlar.Hayatını kaybeden her vatandaşımıza Allah rahmet eylesin.

Bahsettiğim gibi komplo teorisi olan birçok konu var.Spiker bunu da öyle yorumlamış bunda olağanüstü bir durum yok.Eğer bağlantıları ben de kurmuş olsam ben de aynı şeyi söylerdim.Bunu dile getirmek ölüler üzerinden rant sağlamak değildir.Rant olarak kullanılması olayın gerçeklik boyutunu etkilemez.

2+2=4 olduğunda birilerine rant sağlıyor diye 4 yerine 3 ya da 5 mi demek lazım...

Her yönüyle araştırılması lazım.Hatta yabancı gizli servislerin parmağı da olabilir kuşkusunu da araştırmak lazım.

Bunların dışında takdiri ilahi de olabilir.İhmallerin araştırılması gereklidir..

işin felsefik boyutunu geçmedikden sonra, anca komplolara bilinçsiz destek olursun :)

reel dünyadayız, insanlar - insan ölülerinin - üzerinden siyasi rant sağlama peşinde!

farkında değil misin ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

hayvan denen zat tipik bir akp mahlukatı olup, davranış biçimi hemcinsleri ile aynıdır. şimdi biz burada A konusunu tartışmak istiyoruz ya ; o tamamen mevzu dışı B konusunu çarpık bir açıdan demogoji yaparak gündeme getirecektir ( chp &mhp şehitlerden para kazanıyor  diye mesela ) . Sonuçta ne A ne de B tartışılabilecek ne de konunun sonucundan bir netice çıkarılabilecek.

bu şekilde akp nin istediği olacak, ülke enerjisini boşa harcamış en ufak sorunun üzerine dahi kararlılıkla gidememiş olacak. arada böyle mide bulandıracaklar böyle zırvalayacaklar ki senin benim sinirim yerinden zıplasın böyle ana avrat sövelim , sövelim ki "aha işte kafirler dine peygambere saldırdı" diye veryasın etsinler yahu ne alaka deyinceye kadar da, demokrasi özgürlük vicdan zırvalarına başlasınlar hiç bi skim yapamazlarsa ağlayıp zırlasınlar biz küçükken evimizde yakacak odunumuz yoktu benzeri birşey sıçsınlar ortaya ...

ve bu hikaye böyle sürüp gitsin. Ne A konusu kalsın ne de B.

Bu hödüklerin tarafında olmayan aklı selim arkadaşlara önerim şu : bu hayvanları tamamen gözardı - gavurca ignore etmek - yani ne derse desin mevzunun dağıtılmasına demogoji ve sinirharbine dönüşmesine engel olmak. Madem ki onların yaptığı gibi yapıp karşıt tüm düşünceleri kökten banlamak taraftarı değil insanlar . Örneğin oturup düşünün akpforum.com da farklı görüş sahibi olup da barınmana izin verirlermiydi ?

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

A ve B konusu arasındaki bağlantı sebeplerini sayfalarca yazı yazarak dile getirebilirim.

Ama işine gelmeyen anlamaz; anlamak istemez. Ben ne yapayım o zaman?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

A ve B konusu arasındaki bağlantı sebeplerini sayfalarca yazı yazarak dile getirebilirim.

Ama işine gelmeyen anlamaz; anlamak istemez. Ben ne yapayım o zaman?

hasbinallaaaa !!! çığrından çıktın olm sen A ve B tamamen bağımsız konular olup aralarında en ufak bağlantı olmadığı gibi böyle bir konuda yoktur bunlar sadece örnekteki değişken isimleri

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bu haberi hala savunacak insanlar varsa onlara www.zaytung.com'u öneriyorum daha ciddi haberler var orda onları okusunlar.

.
Toplam Hit: 13691 Toplam Mesaj: 130