folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

argent bunu yazdı:
    -----------------------------

deprem olur asker yuzunden patlama olur asker yüzünden ne askermıs bea kardesım !! bunları anlayamıcak kadar ya kördür bi insan ya da mal!! körü körüne yaşamak bu olsa gerek !! muhabırın yaptıgı ortalığı karıstrmaktan ve de cahıl ınsanların aklını çelmekten baska bısey deıl !! bu ınsanlarda aaa harbıden dogru soyluyo allahım sen bizi koru bu askerden dıcek kadarda salaktırlar!!

Körü körüne yaşamanın ne demek olduğunu kısaca anlatayım.

Askerin ırağa girmesini istersiniz.

Hükümet buna karşıdır.

Ancak baskılarınıza dayanamaz (başörtüsünden vazgeçtiği gibi).

Askeri Irak'a gönderir.

Bir sürü şehit geri gelir.

Bu şehitlerin sorumlusu hükümet olur. Şimdi düşün bakalım cahil insan askerin ölüm sebebini hükümete bağlayan mı yoksa hükümete baskı yapanlara mı?

Netice olarak siyaseti asker ve şehit üzerinden yaparsınız.

Yazmak istemiyorum aslında eleştiriliyorum ama çok saçma konuşuyorsunuz yazmak zorunda kalıyorum artık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Hükümet buna karşıdır.

Askeri Irak'a gönderir.

Bu şehitlerin sorumlusu hükümet olur. Şimdi düşün bakalım cahil insan askerin ölüm sebebini hükümete bağlayan mı yoksa hükümete baskı yapanlara mı?

Yazmak istemiyorum aslında eleştiriliyorum ama çok saçma konuşuyorsunuz yazmak zorunda kalıyorum artık.

tekel işçisi bağırır, emekli bağırır, eczane sahibi bağırı, esnaf kan ağlar, herkes birşeylerin olmasını ister,

Ne hikmetse hükümek zamları, vergilerin düşürülmesini değilde başörtü ve ırak'a asker göndermeyi mi dinliyor ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

HAYVAN bu hükümetin de bizim baskılarımıza kulak astığını ilk defa senden duydum :)

klasik ak parti sempatizanı, iyi şeyleri akp kendisi yapar, kötü şeyleri halkın baskısıyla yapmış olur :D

sen de o kadar saçma konuşuyosun ki siyasi bi konuya bile yorum yazdırıyosun bana :D

akp faşist bir partidir, faşist olduğu kadar da, en başından sonuna kadar yobazdır. 

sana bakıyorum da her yerden kıvırıyosun. akp'ye toz kondurmuyosun. bu akplilerin alayı böyle. bağnaz ve ayrıca mee ee e :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tekel işçisi bağırır, emekli bağırır, eczane sahibi bağırı, esnaf kan ağlar, herkes birşeylerin olmasını ister,

Ne hikmetse hükümek zamları, vergilerin düşürülmesini değilde başörtü ve ırak'a asker göndermeyi mi dinliyor ? 

İnsanlar bu durumda ve demin okuduğum konuda bu yurdun insanları bir maç biletine 300 lira verebilecek seviyede...

Bağırmanın ne demek olduğunu geçmişe dönüp görebilirsiniz. Geçmişten daha iyiyiz diye avunmuyorum. Çünkü gelişmekteyiz.

Ülkemiz gelişmiş ülke değildir; gelişmekte olan bir ülkedir. Ve gelişmekte olan ülkeler içinde en iyi yere sahiptir. Bunu inkar edemezsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

İnsanlar bu durumda ve demin okuduğum konuda bu yurdun insanları bir maç biletine 300 lira verebilecek seviyede...

Bağırmanın ne demek olduğunu geçmişe dönüp görebilirsiniz. Geçmişten daha iyiyiz diye avunmuyorum. Çünkü gelişmekteyiz.

Ülkemiz gelişmiş ülke değildir; gelişmekte olan bir ülkedir. Ve gelişmekte olan ülkeler içinde en iyi yere sahiptir. Bunu inkar edemezsiniz.

china

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Çin halk cumhuriyetinin vatandaşları senin yerinde olmak için can verir emin ol.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Çin halk cumhuriyetinin vatandaşları senin yerinde olmak için can verir emin ol.

vermezler demedim ama birinci sirada onlar ve sonrasinda brezilya geliyor

o oenmli degilde cidden, cok dengesiz konusyorsun bir dedigini birdahaki mesajda savunamiyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

vermezler demedim ama birinci sirada onlar ve sonrasinda brezilya geliyor

o oenmli degilde cidden, cok dengesiz konusyorsun bir dedigini birdahaki mesajda savunamiyorsun

Asıl saçmalayan sizsiniz.

Bu ülkenin ekonomisini açız diye göstermeye çalışıyorsunuz. Millet boykot ediyor diyorsunuz yemek alamıyoruz diyorsunuz.

Bende size bir çinliden daha iyi maaş yiyecek alabilecek seviyede olduğunu hatırlatınca saçmalıyorum.

Ekonomik zengiliği (gelir/nüfus) ile oranla.

Eğer dengenin ekonomik sıralama olduğunu düşünüyorsan avrupadaki bir çok ülkeden daha zengin olduğumuzu söyleyebilirim. Türkiye ekonomik boyut olarak dünya sıralamasında 18. sırada dile kolay.

İşinize gelen dengeli işinize gelmeyen dengesiz. Bravo.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben sacmaliyorsunda demedim dengesiz konusuyorsun digerlerine laf yetistirmeden arda kalmiyim diye ne soyledigini unutup baska yerlere cekiyorsun oda olmazsa baska bir yere olda olmadi baskasina sonundada biz anlamiyoruz cunku akp karsitiyiz oluyor

hep ayni terane

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

argent bunu yazdı:

deprem olur asker yuzunden patlama olur asker yüzünden ne askermıs bea kardesım !! bunları anlayamıcak kadar ya kördür bi insan ya da mal!! körü körüne yaşamak bu olsa gerek !! muhabırın yaptıgı ortalığı karıstrmaktan ve de cahıl ınsanların aklını çelmekten baska bısey deıl !! bu ınsanlarda aaa harbıden dogru soyluyo allahım sen bizi koru bu askerden dıcek kadarda salaktırlar!!

Hükümet buna karşıdır.

Askeri Irak'a gönderir.

Iraka amerikan askerleriyle birlikte türk askerinin gitmesini isteyen tezkereyi meclise sunan ve askerlerimiz kirli bir savaşa girsin diye 40 takla atan ama sonra başaramayan hangi hükümetti hayvan ?

.
Toplam Hit: 13667 Toplam Mesaj: 130