folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

yalanlar ve ahlaksızlıklar şerefli insanlara dokunuyor

Kasti bir yalanımı yakala bakalım; o zaman şerefli olduğuna inanayım. Bulamazsan o zaman yine şerefli olduğuna inanırım korkma.

Seni ahlaksız olarak nitelendirecek kadar aşağılık bir insan değilim ben.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Budalalığın ilacı yoktur ki !

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

la hacılar siz şaka mısınız ?

medya grubuyla - haberi yapan siteyle işin ne alakası var!

kör müsünüz görmüyorsunuz - sağar mısınız duymuyor musunuz ?

Bu, bizzat stv anahaber bülteni sunucusunun kendi sunduğu bir haberin videosu!

dalkavukluğa gerek yok, sağa sola bok atarakda konuyu saptırma gayreti yapmayın!

Adam bağlantı var mıdır diyor?

Bunu sizin yorumunuza bırakıyorum diyor. Hürriyette bağlantıyı buluyor vardır diyor.. Hürrietin yapacağı haber işte.

Videoda herşey açıkça ortada adam direk grizu patlamasını ergenekonun yaptığını ima ediyor bunu göremiyorsan ya fazla safsın yada cemaatinin kanalına toz kondurmaya korkuyorsun.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

"tevafuk" senin gibi spikerinde yayın yaptıgın kanalında  ve bu kanalı izleyenlerinde ......

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hayvan niye üstüne alındın ki? yaran mı var?

hem kimsenin şerefi başkasının inanıp inanmamasına bağlı değildir özellikle benimki

yine de sağol

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bana söylediğini bildiğim için alındım.

Zaten bir insanın kendini şerefli olarak nitelendirme hakkı yoktur. Şerefli olup olmadığına çevresindeki insan olan insanlar karar verir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

hayvan allasen şimdi bu spikerin yorumundan rahatsızlık ne bilim adamın sizleri aptal yerine koydugunu anlayamıyor musun? yani canlı yayında bunu nasıl söyleyebilir bir spiker???

zaten yani adam evet kanıt olmadıgından ispatlayamıyor ama diyor "iddia ediyor" bu son 2,3 aydır duydugumuz cümle herhalde ondan böyle bir yorumlama geregi duydu??

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

hayvan allasen şimdi bu spikerin yorumundan rahatsızlık ne bilim adamın sizleri aptal yerine koydugunu anlayamıyor musun? yani canlı yayında bunu nasıl söyleyebilir bir spiker???

Daha önce hiç izlememiştim açıkçası. Valla ilk kez izledim. Bi kere de facebook'ta anlattığı bir hikayeyi izlemiştim. Adını falan da bilmiyorum.

Aptal yerine koymaktansa yorumu dinleyiciye bırakması dinleyiciye daha fazla saygı duyduğu anlamına geliyor bence. Siz nasıl yorumlarsınız bilmem.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

hükümeti amerikancılıkla suçlayanlar doğanın amerikayla can ciğer olduğunu neden görmezden geliyor ?

asla tek bir medya grubuna bağlanmayın.vaktiniz paranız varsa hepsini izleyin bütün gazeteleri alın.

dikkat ederseniz hükümetin yanındaki medya ve hükümetin karşısındaki medya bir savaş içinde.eğer biz bu savaşı farkedemezsek kutuplaştırmalar neticesinde "sen şucusun ben bucuyum" diyerek parçalara ayrılırız.bu kutuplaştırmaları kimlerin yaptığını zaten herkes biliyor..haberleri izlerken daha dikkatli,önyargıdan uzak,mantıklı olalım.

STV kötü Doğan grubu mükemmel diyen olmadı burada.Doğan grubuyla ilgili derdin varsa onla ilgili konu aç onuda tartışalım.Buradaki mevzu stv nin insanları gerizekalı yerine k < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> oymaya çalışması.

eğer amerikada yaşıyor olsak,bu site bir amerikan sitesi olsa ve biz 11 eylülün ardından 12 eylül günü ikiz kuleleri tartışıyor olsak ve bir haber kanalı da kulelere uçak saldırısının amerikan derin devletinin ortadoğu politikaları için yapıldığını söylese acaba sen yine o kanalı "insanları geri zekalı yerine koyuyor" diye suçlayabilir miydin ? herkesin bildiği üzere olayın akabinde siyasal islam marka örgütü el-kaide hedef gösterilmiş (siyasi rantı fazlasıyla sağlanmış) ve amerika harikalar diyarında serüvenleri başlamıştı...

o zaman tıpkı söylenilenler gibi amerikan kanallarında bunun komplo olduğunu söyleyenler geri zekalı ve art niyetli ilan edilmişti.benzerliğe bakalım.

tekrar belirtmekte fayda var.olayları asla önyargılarımızla hemen hüküm vererek üstünü örtmek gibi bir endişe içinde değiliz.

şüphe hayatından edebileceği gibi hayatta kurtarır..şahsi fikrim şüpheleri araştırmaktan yanadır.

takdiri ilahi olduğu kesinleşirse ihmalleri olanlar varsa onlar hakkında gerekenler zaten yapılır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

öte yandan orada ölen 13 tane masum işçiyi yoksaymak bir yana ordunun emekli subaylarına - henüz suçu kanıtlanmamış ya da ne ile suçlandığı belirsiz iken bu trajik ölümlerle bağlantı iddia etmek ?

akpnin ve fettoşçuların köpekleşmek ve zırvalamak konusunda bir üst limitlerinin olmadığı - yalakalıkta da ar edep bilmedikleri gibi  vicdan ya da namusun zerresini dahi taşımadıklarını gözler önüne seriyor. bir de üstüne üstlük yapılan namussuzluğu eleştirmeyi bile kabul edemeyip aman cemaate toz konacak diye abuksubuk yorum yapan mallarda var aramızda

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 13666 Toplam Mesaj: 130