folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun

Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

burası dursun bi kenarda. üni açılınca alayım düzenli kullanabilirim orada.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

bioksine gerek yok, minoksidil tek başına deli gibi saç çıkartır, 3 paket 105 lraya almıştım indirimden, 1.paket bitti açıklar kapandı, sonra sürmedim şimdi yine açılıyor, 2.paketi açtım 3e vurdum saçı sürmeye başladım, uzun saçta işe az yarar dibe inmiyor, bi de sabah surun aksam yıkanın yastıkta kalıp yanagına ilac gelince kıllanan arkadaslar var, sarmısak da minoxidille aynı işlevi görür, ekonomik durumu olmayan dostlar veya kokusundan rahatsız olmayan gamsızlar için sarmısağı öneririm, o da damarları açmak ve kan dolaşımını hızlandırmak suretiyle tedavi eder.

hocam yedircen onu saça ama. masaj yapar gibi diplere yedircen öle damlatıp bırakırsan zaten aşağı akıyor.

birde uzun saçlar çok etki etmez. çünkü içindeki uzun çubuklu pompa ile saç dibine damlatabiliyosun. sprey olsa dediğin gibi dibe inmezdide ben dibine damlatıyorum yani problem olmuyor.

@Prometheus  bende aynı şekilde hacı. denemediğim ürün kalmadı. doktora bile gittim bişey bulamadı.

sabundan seruma kadar denedim tırt hiç birinin faydası olmadı ama minoxidil ile 10 günde etkisini gördüm.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

bende saç dökülmesi problemi yokta, bu saçı sağlıklı yada sağlıksız nasıl çok hızlı uzatabilirim? yani var mıdır öyle bi ilacın kreyzi? 

foxx çörekli sabun nasıl oluyor yahu :D 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    SweetyVolty bunu yazdı

bende saç dökülmesi problemi yokta, bu saçı sağlıklı yada sağlıksız nasıl çok hızlı uzatabilirim? yani var mıdır öyle bi ilacın kreyzi? 

foxx çörekli sabun nasıl oluyor yahu :D 

hergün ovarak yıkayınca normalden hızlı uzuyormuş. birkaç arkadaşım söyledi, gür ve uzun saçları vardı. erkek tabi bunlar. kadınların zaten öyle böyle uzar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Takipteyim,az kaldı kelliğe.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burayı çiziyorum...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hava alanı kurulmadan diyeydiniz ya..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

sırdayım alacağım sanırım

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

minoxil önce saçları döker sonra saç çıkışı ve koruması sağlar ama bağımlı kalman gerekiyor, bıraktığın anda çıkanlar dökülür, kullandığın sürece koruduğun saçların da zaten döküleceği için onlar da dökülür ve büyük bir psikolojik travma yaşarsın, sürekli minoxil kullanacaksan başla, saç dökülmesini durdurmak istiyorsan da altta tavsiye edeceğim 2 haptan 1'ini tercih edebilirsin etkisi büyük oluyo.

medobiocomplex-e

ya da

shen min man

ilaçların fiyatı ne kreyzi kardeşim önerin nedir.?

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

@sividivoldi

hocu hızlı uzatan birşey yokta aslında millet sürekli yıkar der ama yanlıştır temiz saç geç uzar yağlı ve kirli saç daha hızlı uzar :F

@almayı düşünen müridler :F

bu akşama kadar iletişime geçerseniz sevinirim yarın sabahtan gidip minoxidil alacam kargoları verecem şu an 3 kişi ile anlaştık ona göre karışıklık olmasın isteyenler söylesin bi kerede çıkarayım aradan

@yasamak

abi 40 lira + kargo oluyor işlem

tavsiyeleri ilk sayfaya karaladım epey yüzde yüz çıkar demiyorum ama faydasını görürsün bi şekilde 

zararı olmayacağı kesin :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 5607 Toplam Mesaj: 51