Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun
-
burası dursun bi kenarda. üni açılınca alayım düzenli kullanabilirim orada.
-
glaurung bunu yazdı
bioksine gerek yok, minoksidil tek başına deli gibi saç çıkartır, 3 paket 105 lraya almıştım indirimden, 1.paket bitti açıklar kapandı, sonra sürmedim şimdi yine açılıyor, 2.paketi açtım 3e vurdum saçı sürmeye başladım, uzun saçta işe az yarar dibe inmiyor, bi de sabah surun aksam yıkanın yastıkta kalıp yanagına ilac gelince kıllanan arkadaslar var, sarmısak da minoxidille aynı işlevi görür, ekonomik durumu olmayan dostlar veya kokusundan rahatsız olmayan gamsızlar için sarmısağı öneririm, o da damarları açmak ve kan dolaşımını hızlandırmak suretiyle tedavi eder.
hocam yedircen onu saça ama. masaj yapar gibi diplere yedircen öle damlatıp bırakırsan zaten aşağı akıyor.birde uzun saçlar çok etki etmez. çünkü içindeki uzun çubuklu pompa ile saç dibine damlatabiliyosun. sprey olsa dediğin gibi dibe inmezdide ben dibine damlatıyorum yani problem olmuyor.
@Prometheus bende aynı şekilde hacı. denemediğim ürün kalmadı. doktora bile gittim bişey bulamadı.
sabundan seruma kadar denedim tırt hiç birinin faydası olmadı ama minoxidil ile 10 günde etkisini gördüm.
-
bende saç dökülmesi problemi yokta, bu saçı sağlıklı yada sağlıksız nasıl çok hızlı uzatabilirim? yani var mıdır öyle bi ilacın kreyzi?
foxx çörekli sabun nasıl oluyor yahu :D
-
SweetyVolty bunu yazdı
bende saç dökülmesi problemi yokta, bu saçı sağlıklı yada sağlıksız nasıl çok hızlı uzatabilirim? yani var mıdır öyle bi ilacın kreyzi?
foxx çörekli sabun nasıl oluyor yahu :D
hergün ovarak yıkayınca normalden hızlı uzuyormuş. birkaç arkadaşım söyledi, gür ve uzun saçları vardı. erkek tabi bunlar. kadınların zaten öyle böyle uzar.
-
Takipteyim,az kaldı kelliğe.
-
burayı çiziyorum...
-
Hava alanı kurulmadan diyeydiniz ya..
-
sırdayım alacağım sanırım
-
nolanded bunu yazdı
minoxil önce saçları döker sonra saç çıkışı ve koruması sağlar ama bağımlı kalman gerekiyor, bıraktığın anda çıkanlar dökülür, kullandığın sürece koruduğun saçların da zaten döküleceği için onlar da dökülür ve büyük bir psikolojik travma yaşarsın, sürekli minoxil kullanacaksan başla, saç dökülmesini durdurmak istiyorsan da altta tavsiye edeceğim 2 haptan 1'ini tercih edebilirsin etkisi büyük oluyo.
medobiocomplex-e
ya da
shen min man
ilaçların fiyatı ne kreyzi kardeşim önerin nedir.?
-
@sividivoldi
hocu hızlı uzatan birşey yokta aslında millet sürekli yıkar der ama yanlıştır temiz saç geç uzar yağlı ve kirli saç daha hızlı uzar :F
@almayı düşünen müridler :F
bu akşama kadar iletişime geçerseniz sevinirim yarın sabahtan gidip minoxidil alacam kargoları verecem şu an 3 kişi ile anlaştık ona göre karışıklık olmasın isteyenler söylesin bi kerede çıkarayım aradan
@yasamak
abi 40 lira + kargo oluyor işlem
tavsiyeleri ilk sayfaya karaladım epey yüzde yüz çıkar demiyorum ama faydasını görürsün bi şekilde
zararı olmayacağı kesin :)