Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun
-
bende belki hediyelik alırım :P
-
FOXXLY bunu yazdıperize bunu yazdı
Para tuzağı arkadaşım yaklaşık bir yıldır MİNOXIL kullandı değişen hiç bir şey yok ,,saç dökülmesi genetik bir olay belki ileride bir çözüm üretilebilir,,,bakşanıza geçmişin ünlü liderleri başta olmak üzere şu anki bizim bakanlar kurulu dahil çoğu kel..:))
bu ilacı kullanana kadar bende aynı fikirdeydim bu benim bizzat deneyip tecrübe ettiğim bir olay.burda bi karım, amacım yok. tabi yinede isteyen alır isteyen almaz. ben sadece tecrübemi paylaşıyorum.
senin dediğin minoxil i bende kullandım bende faydasını görmedim. lakin bu minoxidil . içerik bakımından farkını bilmiyorum ama 10 günde etkisini gördüm.edit. dermotoloğa gittim. doktor test, tahlil vs yaptı. genetik dedi çıktı işin içinden.
doktora, sülalede kel adam yok amk ne genetiği diyemedim ya la :)
kreyzi geldi sıkıntı mıkıntı gitti :F
-
kreyzi bu PAK-DAROU yu kaça ayarlıyorsun sen yada ayarlıyabilirmisin
-
benim saçlar da gür çıkıyo kıreyzi mürid .. var mı ki çözümü
-
Saclarda sakak kisinlari acildu hadi eyvallah dedik ama on sakak lar arasindaki kisimda seyreklesmeye basladi. Napmali muridler. Birde ne kadar sure gidiyor bunlar kullanim olarak?
-
hala satış varsa takip edelim alalım :}
-
kadolin kullanıyorum memnunum :D
-
bi süre satış yok beyler üni'deyim :F
dönünce haber ederim
-
yan etkılerıyle ılgılı durum nedır
-
hairman şampuan+serum aldım şimdilik saç derimdeki yağ nem oranını dengeledi ne kupkuru nede çok yağlı ama genede dökülüyor 3 ay sonra kesin etkisini gösterir, ben zamanında bioxinde kullandım minoxidilde hiçbi sikime yaramadı kişiden kişiye etkisi değişiyor.