Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun
-
sakalımda küçük bi alanda sakal çıkmıyordu. 4-5 gündür aynı ilaçtan biraz o bölgeye sürdüm bugün baktım 6-7 tel minnacık sakal çıkmış.
-
FOXXLY bunu yazdı
sakalımda küçük bi alanda sakal çıkmıyordu. 4-5 gündür aynı ilaçtan biraz o bölgeye sürdüm bugün baktım 6-7 tel minnacık sakal çıkmış.
hayırlısı bendede çıkmayan bir bölge vardı sakallarda o nedenle kreyziden aldım göndermiş sağlam elemandır sorun çıkmaz
-
FOXXLY bunu yazdı
Bildiğin istediğin bölgeden kıl çıkartabiliyon yani ?
Hocam mesajın bulunsun, kafa da C harfi oluştu yuvarlak biçimde 1 ay içinde alabilirim kolay gelsin.
-
yani her bölgede çıkarmı bilmiyorum ama 6-7 yıldır sakal mevcut bunca senedir çıkmayan bi noktadan çıktı yani.
saç kıran gibi bişey diyordum hep. çok kullanmadım 4-5 gün filan sürdüm bugün baktım 6-7 tel çıkmış.
-
fox kaç kuruştu bu hap sanıyordumda krem gibi losyonmu ney bu ucuzsa alalım :D
-
Peroksit bunu yazdı
su gibi bişey. içinde damlalığı var. onla saç diplerine damlatıp parmaklarınla sürüyosun.
40 liraydı kutusu + kargo kreyzi satıyor. ben kullanıcısıyım :D
-
FOXXLY bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
su gibi bişey. içinde damlalığı var. onla saç diplerine damlatıp parmaklarınla sürüyosun.
40 liraydı kutusu + kargo kreyzi satıyor. ben kullanıcısıyım :D
Lan hani 25 liraydı :D bunun formülünü araştırayım kendim yapayım hacı :D
-
la bide iran malı varmış
pak darou
diye 10 lira felan demişler bakayım bi :D
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showpost.php?p=176185&postcount=3122
herife bakın lan tüysüzken saddam olmuş :D
-
Para tuzağı arkadaşım yaklaşık bir yıldır MİNOXIL kullandı değişen hiç bir şey yok ,,saç dökülmesi genetik bir olay belki ileride bir çözüm üretilebilir,,,bakşanıza geçmişin ünlü liderleri başta olmak üzere şu anki bizim bakanlar kurulu dahil çoğu kel..:))
-
perize bunu yazdı
Para tuzağı arkadaşım yaklaşık bir yıldır MİNOXIL kullandı değişen hiç bir şey yok ,,saç dökülmesi genetik bir olay belki ileride bir çözüm üretilebilir,,,bakşanıza geçmişin ünlü liderleri başta olmak üzere şu anki bizim bakanlar kurulu dahil çoğu kel..:))
bu ilacı kullanana kadar bende aynı fikirdeydim bu benim bizzat deneyip tecrübe ettiğim bir olay.burda bi karım, amacım yok. tabi yinede isteyen alır isteyen almaz. ben sadece tecrübemi paylaşıyorum.
senin dediğin minoxil i bende kullandım bende faydasını görmedim. lakin bu minoxidil . içerik bakımından farkını bilmiyorum ama 10 günde etkisini gördüm.edit. dermotoloğa gittim. doktor test, tahlil vs yaptı. genetik dedi çıktı işin içinden.
doktora, sülalede kel adam yok amk ne genetiği diyemedim ya la :)
FOXXLY tarafından 27/Ağu/12 17:48 tarihinde düzenlenmiştir