Serigrafi (İpek Baskı) Yöntemiyle Evde Tshirt Basın
-
Aşağıdan, bu konuyla ilgili hazırladığım makaleyi indirebilirsiniz. destek'e de resimlerle birlikte bir eposta atacağım, belki dökümanlara eklemek isteyebilirler. Soracağınız soruları da bu konu altından cevaplayabilirim.
http://hotfile.com/dl/119193927/7d0fe65/Tahribat_Serigrafi_Tshirt.pdf.html
-
Güzel paylaşım hoca ilk fırsatta deneyeceğim ;)
-
Çok manyak bi dökümana benziyor :)
Edit: Çok zahmetlimiş yaa.. ama güzel döküman..
-
hocam dökümana bi göz attım cok iyi kaliteli olmuş ve cok acıklayıcı anlatmışsın . Bi ara mutlaka zevk için denemeyi düşünüyorum . çok faydalı paylaşım
-
PDF dosyasını okudum, gözüme fazlasıyla zahmetli göründü.
-
çok güzel anlatmışsın dostum :) bişi merak ettim bu kalıbı hazırladıktan sonra temizlemesek aynı desenden yine yapabilirmiyim mesela :) çünkü arkadaşa falanda yaparım belki aynı tshirtten :D
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------çok güzel anlatmışsın dostum :) bişi merak ettim bu kalıbı hazırladıktan sonra temizlemesek aynı desenden yine yapabilirmiyim mesela :) çünkü arkadaşa falanda yaparım belki aynı tshirtten :D
-----------------------------Tabii ki. Kalıplar uzun ömürlü. Baskıdan sonra temizlediğin takdirde defalarca (binlerce kez) kullanabilirsin.
ayrıca çalışan adres:
https://hotfile.com/dl/156329801/82af249/Tahribat_Serigrafi_Tshirt.pdf.html
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
ucenmi bunu yazdı:
çok güzel anlatmışsın dostum :) bişi merak ettim bu kalıbı hazırladıktan sonra temizlemesek aynı desenden yine yapabilirmiyim mesela :) çünkü arkadaşa falanda yaparım belki aynı tshirtten :D
-----------------------------Tabii ki. Kalıplar uzun ömürlü. Baskıdan sonra temizlediğin takdirde defalarca (binlerce kez) kullanabilirsin.
-----------------------------bu iyimiş artık seri üretime geçerim :D
-
Aynı yöntemle metallere, plastiklere, deriye, cama, kağıda... her türlü düz yüzeye uygun mürekkebi kullanarak baskı yapabilirsiniz.
-
eğlenceli gözüküyor ama açıkcası dökümandan çok anlayamadım aslında video olarak hazırlasan süper olur tabi süreç uzun ama bekleme sürelerini falan atlayarak 20-25 dakkaya sığdırabilirsin anladığım kadarı ile :)
-
Gzx bunu yazdı:
eğlenceli gözüküyor ama açıkcası dökümandan çok anlayamadım aslında video olarak hazırlasan süper olur tabi süreç uzun ama bekleme sürelerini falan atlayarak 20-25 dakkaya sığdırabilirsin anladığım kadarı ile :)
-----------------------------Anlayamadığın yerleri özel mesaj ile ya da buradan sorabilirsin. Bugün esti ve böyle birşey hazırladım. Video lu birşey de yapılabilir tabi ileride ama yine de okunduğu takdirde insanda fikir oluşmasını sağlayacak bir döküman olduğunu düşünüyorum.