Serigrafi (İpek Baskı) Yöntemiyle Evde Tshirt Basın
-
Tek tshirt için baya masraflı ama defalarca kullanabileceğini düşünürsek mantıklı...
-
Çok renkli baskı sergirafide yapılabilir ama bunun için 4 ya da 6 kasnaklı aptapot denen makineler var. Onlar kullanılır. Değişik boyaları var. Her bir kalıbın renk ayarlarının doğru yapılması, doğru hizzalanması gerek...
Tabi 2-3-4 ayrı renk birbirinin üzerine gelmeyecekse işler daha kolaylaşıyor ama çok renkli baskıları için makine olsa iyi olur.
Bugünlerde seçim süslemelerine dikkat ediyorum. AKP nin de CHP nin de şu asılan flamaları sanırım Serigrafi baskı. Hepsinin ortak rengi beyaz, bu da demek oluyor ki beyaz kumaş kullanılmış.
-
Bu çok ilgimi çekti, eline sağlık hocam.
-
çok cici olmuş cidden ellerine sağlık hocam
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Çok renkli baskı sergirafide yapılabilir ama bunun için 4 ya da 6 kasnaklı aptapot denen makineler var. Onlar kullanılır. Değişik boyaları var. Her bir kalıbın renk ayarlarının doğru yapılması, doğru hizzalanması gerek...
Tabi 2-3-4 ayrı renk birbirinin üzerine gelmeyecekse işler daha kolaylaşıyor ama çok renkli baskıları için makine olsa iyi olur.
Bugünlerde seçim süslemelerine dikkat ediyorum. AKP nin de CHP nin de şu asılan flamaları sanırım Serigrafi baskı. Hepsinin ortak rengi beyaz, bu da demek oluyor ki beyaz kumaş kullanılmış.
-----------------------------Maximus'u da götürüyorsun hacı çayla, ağzının tadını biliyorsun hani; afiyet olsun: yarasınnn :))
-
iyi güzelde bu baskı silinir mi?
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------Silinmez.
-
RockZs bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------Silinmez.
-----------------------------hocam bızım baskıcılara gıdelım senınle bır gun dıyecegım sen zaten mtk dan almıssın herseyı gormussundur orada :)
-
Göz gezdirdim zahmetli ama bir o kadarda eğlenceliye benziyor sanırım emeğimizin sonucunu görünce seviniceğimiz birşey olucak en kısa sürede deniyiceğim.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
hocam bızım baskıcılara gıdelım senınle bır gun dıyecegım sen zaten mtk dan almıssın herseyı gormussundur orada :)
-----------------------------MTK dan biraz bişey gördüm Hipokondriyak. Çok büyük bi' yer orası, yürüyerek bi' ucundan diğer ucuna gitmiştim. Bizim baskıcılar derken?