Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...
-
konunun başlığına bakınca a.q.p taraftarı bir adam açtı dedim , direk küfretmek için daldım içeriye...ama yazıyı okudum , çok beğendim.süper ötesi bir yazı olmuş , yazanın ellerine sağlık..
edit : compi süper açıklamış, nokta niteliğinde bir mesaj atmış konuya...
-
abi bende anlamıyodum sonra yavaş yavaş anlamaya başladım çıkıp karşı karşıya daldan dala sırçranamayan bi konu olunca bi suskunluk hali geliyo bunlara .Ama boş alanı buldumu %47 kendini hissettiriiyo ben ne zaman biriyle tartışsam alakasız yerlerde buluyorum kendimi seçimden önce biri sordu hangi partiye oyun diye tayyip haricinde herkes olabilir dedim ne parti nede başka bişi bi baktım komünizm de kızların çoğu fahişelik yapıyo venezulella gibi mi olalım ?karnımız doyuyo fln diyo :P ama adama deki sümer bankın sadece arazisinin %35 i satılan fiyattan fazla fiyata alınan kişi tarafından satılmış o zaman %47 den eser yok yada hiç cevap vermeden başka konuya atlayan bi %47.Neyse şimdi çıkıcak birisi bak konuşuyorum diyecek sümerbank zarar ediyodu fln yine cevap veremeyecek arsa satışı olayına fln sinirlenecem benden bu kadar........
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Kayip trilyon davasinin bas sanigi ,kemalizm oldu diyen dallama oturacak simdi o koltuga vay be su dunyanin isine bak :)
-----------------------------
Atam a küfredenler Atam'ın koltuğuna oturacak işte bunu sindiremiom :@ -
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------abü herkes karşı bu g.tler % 50 oyu nerden aldılar
kim verdi anlamıyom bi türlu amk
-----------------------------annemle babam vermiş :S:S:S:S:S ben hala şoktayım :|
-
Herkes gibi bende küfretmek için konuya girerken yazıyı görünce duraksadım :) Arkasından laf edecek kesim ve hali belli.Adam onurlu geldi onurlu gidecek.Dört dörtlük cumhurbaşkanıydı.Şimdi ise koltuğa kimler oturacak.Vay ülkenin haline.Köküne kadar sömürecekler cumhurbaşkanlığını.
-
artık önlerdinde bir sorun kalmıyor akp nin.. RTE gönderecek gül imzalıcak ( istedikleri gibi her yasayı koyabilecekler..Veto olma korkusu olmayacak ve sonunda.....TSK da darbe yapacak..
-
Hemen hemen halkın %50sinin o verip iktidara getirdigi ve parlementonunda buyuk cogunlugunu bu parti olusturuyosa kendi iclerinden bi Cumhur Baskani secmek istemese neden bu kadar tartisilir? Millet oy verirken bilmiyomuydu Abdullah Gül ün Cumhur Baskani Adayi olucagini. Demokrasi ve Cumhuriyet tanimini Buyuk Baslarin ve Medya Maymunlarinin yaptigi bi ülkede cokta sasilacak bi konu diil. Bu tanimlar bisey ifade etmese bile böyle söylemler halkın hakkını gasp etmeye calisilanlar bariz bir sekilde belli.
Bunlar benim kisisel fikirlerim AKP sempatizani falan diil AKP ne kadar iyi bi hukumet yada parti orasi tartisilir. Demek istedigim halkın hakkını gasp etmeye calisiliyor.Halkın iradesine saygi duyulmasi gerekir bence.
-
Arkadaşım kimsenin kimsenin hakkını gasp ettiği fln yok ortada bi gasp olsa bu iş böyle olmazdı kanımca .Gasp mevcut gücü kulanıp başkasının elindeki bişeyi almak demektir ki sanırım piyasadaki mevcut güç sömürme ve ikna gücüdür - halkın iradesinin birazda acizliğinin sömürüldüğünü düşünüyorum ben- bu gücünde bu yazıda olduğunu düşünen varsa birdaha düşünsün isterim...
-
Çok güzel bi yazı saol.
-
bu beyefendi deilmiydi 9 pkk mensubu teröre af çıkaran yada bu beyefendi değilmiydi 2001 yılında mason cemaatinin üstü düzey yöneticileriyle gizlice görüşen sonra bu görüşme mason dergisinde çıkınca örtbas ettirilmeye çalışan alın size cumhurbaşkanı küfür etmeye banlamaya girmişlermiş peah!!!