folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    bansa ban aq.Siz akepeli ler kadar karaktersizi yok.adam mısınız siz ya?biraz örnek alın adamlıktan.pkkyı affetti diye yerene baksana.adamlar pkklı içişleri bakanı yaparlar,talabaniyle barzaniyle görüşürler,askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye söylerler sonra A.N.Sezer pkk lıydı demeye getirirler.Tayyibin götünü yalamak için ne kadar alıyorsunuz söyleyin?sattınız lan bu vatanı.hainler

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

cep_telefonu bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu beyefendi deilmiydi 9 pkk mensubu teröre af çıkaran yada bu beyefendi değilmiydi

Hayatım Af yasalarını Cumhurba$kanı mı çıkarıyor?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Uzun zamandır banlanmıyorum suna ana avrat kayımda banlanim dicektim ki süper bi yazı olmus.Ahmet Necdet SEZER harbiden cok baba adam.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cep_telefonu
    cep_telefonu's avatar
    Erkek

RedKit bunu yazdı:
    bansa ban aq.Siz akepeli ler kadar karaktersizi yok.adam mısınız siz ya?biraz örnek alın adamlıktan.pkkyı affetti diye yerene baksana.adamlar pkklı içişleri bakanı yaparlar,talabaniyle barzaniyle görüşürler,askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye söylerler sonra A.N.Sezer pkk lıydı demeye getirirler.Tayyibin götünü yalamak için ne kadar alıyorsunuz söyleyin?sattınız lan bu vatanı.hainler

hahahahahaha çok para aldım :P lan bi yerlerimle gülüyorum size varya anca yazıyorsunuz başka bişey yok...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    sende anca yalıyorsun.siz birer piyonsunuz.zamanla sizde eriyip gideceksiniz.kullanıldınız ve hala kullanılıyorsunuz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    "ABDullah Lalenin" çıkmasıyla ülke tam irana dönecek, Aslına bakarsanız iran kendi halkı çıkarlarında hareket ediyor, pkk güçlendimi vuruyor, bizim deve dudaklı laleler ise dinci geçinip amerikada yaşıyor, Sezeri masonlukla suçlayanlar, Tayyibin seçilmeden önce SAMİ OFERle yaptığı görüşmeleri, Abd ile imzalanan anlaşmaları bilmezlikten geliyor...
    Ama elbet bununda bir sonu olacak bu evrimi bir devrim kesecek, gerekirse kanlı darbelerle gerekirse halkın uyanmasıyla, ama birşekilde bu halk bu türkiye uyanacak, o zaman ister lale devri olsun isterse, gül..... Sonunuz yakındır.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cep_telefonu
    cep_telefonu's avatar
    Erkek

RedKit bunu yazdı:
    sende anca yalıyorsun.siz birer piyonsunuz.zamanla sizde eriyip gideceksiniz.kullanıldınız ve hala kullanılıyorsunuz.

hacı çok film izliyon galiba piyon miyon.. hatta ben cia ajanıyım bilionmu bide yahudiyim israilliyim sizi izliom burdan =) ohoooo dünyadan haberiniz yok uyuyun siz :D hadi sen git daltonları kovala bırak bu işleri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    cep_telefonu bunu yazdı:

RedKit bunu yazdı:

hacı çok film izliyon galiba piyon miyon.. hatta ben cia ajanıyım bilionmu bide yahudiyim israilliyim sizi izliom burdan =) ohoooo dünyadan haberiniz yok uyuyun siz :D hadi sen git daltonları kovala bırak bu işleri

piyon lafını ya anlayamayacak kadar gerisin yada sıkıştığın için işi makaraya sarmaya başladın.Neyse herkes birbirini biliyor.ama bilinki bu vatanı sattırmayacağız.son mesajımdır.istediğin kadar atıp tutabilirsin artık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    cep hoa tipi bi malsın.
    teröristleri falan affetmedi sezer,yasaları çıkaran da akplilerdir.eve dönüş şu bu.af gibi niyeti olsaydı bu yasaları geri çevirmezdi idiot seni.masonlarla görüşüş gizli görüşmeymiş :)  sitir git ak,b at izi alsın  ,seçilerden önce akpyi desteliyoruz diyen masonları ne çabu unuttun?o adama dil uzatma,sen aranı dönmüş tecavüzden sevk almaya çalışırken o abd yanlısı yasaları veto ediyo adam ol.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cep_telefonu
    cep_telefonu's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    cep hoa tipi bi malsın.
    teröristleri falan affetmedi sezer,yasaları çıkaran da akplilerdir.eve dönüş şu bu.af gibi niyeti olsaydı bu yasaları geri çevirmezdi idiot seni.masonlarla görüşüş gizli görüşmeymiş :)  sitir git ak,b at izi alsın  ,seçilerden önce akpyi desteliyoruz diyen masonları ne çabu unuttun?o adama dil uzatma,sen aranı dönmüş tecavüzden sevk almaya çalışırken o abd yanlısı yasaları veto ediyo adam ol.

wayyy 16 yaşında prof olmuş =) abi sen ne zekisin ya herşeyi biliosun oy verdinmi sen kime oy werdin bide :D he ben malım sen akıllısın aman öldüm gülmekten çok komiksiniz ya harbiden karnım ağrıyor bu siteye girince :D

Toplam Hit: 8291 Toplam Mesaj: 70