folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iki gun sonra yaptigi isler, kirdigi cevizler, yedigi naneli sekerler ortaya cikinca gorurup cep bataryasi tipindeki arkadaslari

tek soyleyecegi su olacak:

"yapsin canim, nasil olsan musluman bir cumhurbaskanimiz var" sanki oncekiler yahudi idi 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    darbe geliyorum der ......

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------
    simel bunu yazdı:

%46 oyu nasıl aldı sorusunun cevapları

1- ücra yerlerde oturan özellikle okumamış cahil vatandaşlarımıza din sömürüsü yaparak kandırdılar

2- her yerde yardım yaparak mesala köylere gidip hediye götürdüler tencereyi verdiler kapagı seçimden sonra dediler ayakkabının bir eşini verip diger eşi seçimden sonra dediler

3- rte gittigi her yerde çocuklara oyuncak falan dagıttı

4- kadınlar evlerde sohbet var diye kadınları toplayıp akp propogandası yaptı

5-o parti kazanamaz akp nasıl olsa kazanacak oyun bölünüp diger gavur partilere gitmesin akp ye oy ver (herkes kendi partisine oy versin görelim partiler nasıl barajı aşıyor)

6-şişirilmiş anketler v.s v.s şimdilik aklıma bunlar geldi

harbiden çok komik yazıymış simel bunu kesin maillerle dağıtılan yazılardan almışsındır bi bakalım :D

1. halk iki kes aynı oyunlara kanmaz ortada başka bi durum var
    2. "tencereyi verdik kapağınıda seçimden sonra vericez ipnelik etmeyin yoksa kapaksız kalırsınız söylemedi demeyin" demişlerdir kesin.
    3. hea oyuncak ayı,uzaktan kumandalı araba ve akp yazılı balonları dağıtıp küçük çocuklardan oy toplamıştır çok haklısın katılıyorum buna :D
    4."ayy kız şu akpnin makarnaları çok güzel biliyomusun" muhabbetleriyle oyları almıştır.
    5.idda mı oynuyosun sen? "abi o iki misli veriyo hadi ona oynayalım" :D:D
    6.ben hiç böyle bi haber görmedim:)
    harbiden şaka mı bu :D apo ballı adammış silip süpürür şimdi çankayayı :)

ne mailden alıntısı annemin bir yakını gelmişti tencere ve ayakkabı işi onların köyde olmuş o anlattı evlerde sohbet işi bizim karşıdaki hacının kızı kadnlar kolunda o evlerinde yapmış annemi çagırmış annem anlattı olanları oyuncak işini herkes biliyor haberlerden ve seçim için geldigi şehirlerde oyuncak dagıtırken balkonlardan izledik komik olan ben degil akp nin gerçekleri yada senin düşünce tarzın senin hayattan haberin yok sanırım demekki etrafında olanlara kayıtsız kalıyorsun

tencere ve ayakabı işi sivasın yıldızeli ilçesinin bazı köylerinde yapılmıştır

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    cep_telefonu bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    cep hoa tipi bi malsın.
    teröristleri falan affetmedi sezer,yasaları çıkaran da akplilerdir.eve dönüş şu bu.af gibi niyeti olsaydı bu yasaları geri çevirmezdi idiot seni.masonlarla görüşüş gizli görüşmeymiş :) sitir git ak,b at izi alsın ,seçilerden önce akpyi desteliyoruz diyen masonları ne çabu unuttun?o adama dil uzatma,sen aranı dönmüş tecavüzden sevk almaya çalışırken o abd yanlısı yasaları veto ediyo adam ol.

wayyy 16 yaşında prof olmuş =) abi sen ne zekisin ya herşeyi biliosun oy verdinmi sen kime oy werdin bide :D he ben malım sen akıllısın aman öldüm gülmekten çok komiksiniz ya harbiden karnım ağrıyor bu siteye girince :D

o 16 yasında prof olmus ama sen bu yasında daha yasa cıkarma yetkisinin kimde oldugunu bile ogrenememişsin. cumhurbaskanı yasa cıkardı diyebilen bir insana cevap veriyorumya basıma tas yagsa yeridir  

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorkan
    zorkan's avatar
    Erkek

Bu  kadar düşüncelisiniz de  anlamadığım konu internet le ne alakası var ..

bazı kesimler dini inancını kendine göre yorumlar olmuş...

bu bazı kesimlerin içinde olanlar kendilerini  bişi bilior sanıor..

Cumhurbaşkanının  yetkisi geniştir 

cumhurbaşkanı atama yapar..ya atama yaptığı insanlar?

sezer iyi olabilir veya siz öyle sanabilirsiniz ama  kimse hakkında kafanıza göre  kulaktan duyma ordan burdan eşitme sözlerle kimseyi aşşalıyıcı kelime kullanamassınız..

BU MİLLET  KİME OY VERECEĞİNİ BİLİR.....

Sadece   zoruna giden insanlar küfür kullanır..  Lütfen böyle kominist düşüncelerini forumlara yazmayınız..

at gözlüğünüzü çıkarın.... Ne olursa olsun  olaya genel olarak bakın... Bu milletin görüşüne saygı duyun..

Sen kendini ne sanıyorsun ki bu MİLLET ten daha iyi bişeyler bildiğini söylüyorsun ....!!!!!!

Ne olursa olsun   halk   en iyisini seçmeye çalışır  kendince....  AMA NE OLURSAN OL BAŞKASININ YERİNE KONUŞMA...

Fazla konuşanı  da zamanı gelince sustururlar...

Bir ata sözü vardır... '' DUYDUĞUNUN HİÇ BİRİNE GÖRDÜĞÜNÜN DE YARISINA İNAN ''

SİZİN BURDA YAPTIĞINIZ LAF SALATASI  BAŞKA BİŞİ DEİL...

bu ülkeyi 1 kişi yönetmior...  genel bakışınızı geliştirin sonra yazı yazın  ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    tarafsız Cumhurbaşka'nı istiyoruz. Ahmet Necdet SEZER gibi. abdullah gül gibi yalaka, laikliğe ve Cumhuriyet rejimine saygısı ve tahammülü olmayan bir dürzi istemiyoruz!

Çok mu tarafsız sayın Sezer. Tüm üniversite rektörlerine bak bakim bi kimin adamı. Kastamonu da 300 küsür oy alan adamı atamıyor onun yerine 1 oy alan bi adamı atıyor bu mu tarafsızlık söyle bana. Bide sürekli demokrasi demokrasi. laikliklik laiklik derler sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz.Bırakın bu işleri

NOT: Abdüllah Gül ü desteklemiyorum...

İyi orta gol getirir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Ulan az daha kalaylıcaktım.snradan çaktım.Ahmet necded sezeri başından beri severim.özü sözü bir insan keşke gene o olsa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    simel ben siyasi tartışmaları sevmem sadece komik geliyo söylediklerin:) bişeyden haberin yok diyosun bi de gelip ev muhabbetlerlerini anlatıosun. Bu söylediklerinin hiç bi kaynağı yok, adamlar sütten çıkmış ak kaşık değiller ama bu söylediklerin çok saçma merak etme böyle bişey olsaydı ilk benim haberim olurdu senden önce:D neysee..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Msn Smiley =

(Y)

ABDullah GüL ' le hoşgeLdin Şeriat :/ ..

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

sen vermedin ben vermedim hanginiz verdi lan ?

genelde akpye oy verenler internetten haberdar olmayan cahil kesim olduğu için kime sorsanız ben vermedim demesi kolaydır onlar ne anlar bilgisayar kullanmaktan falan doğal bişey yani.

ben verdim ak var mı?

alemin akıllısı sizsiniz zaten. sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi cahil di mi ?

iki üç parça hediye bırakmış diye allah yaptılar adamı ya. cumhurbaşkanlığı makamı üst bir makam değildir. halktan bu kadar kopuk, bu kadar elit başka bir cumhurbaşkanı görmedim ben. bir defa olsun şöyle halkın arasına karıştığını görmedim. zoraki katıldığı ziyaretlerde surat asmaktan başka hiç bir şey yapmadı. yarısından çoğu müslüman olan halkının önünde bir ramazan günü su içmekten utanmadı, nezaketen bir özür dilemeyi bile kendine yediremedi. bu adam temsil ediyosa benim halkımı eşi kapalı bir adam hayli hayli temsil eder. her şeyin doğrusunu biz biliyoruz sanıyorsunuz ve sizin gibi düşünmeyenlere hep yukarıdan bakıyorsunuz. %40 bilmem kaç olduğunuz için değil, işte bu zihniyetiniz yüzünden azınlıksınız. azgın azınlık..

bir imzam bile yok
Toplam Hit: 8290 Toplam Mesaj: 70