Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
DevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdı
Aydın Adnen Menderes iibf
Hani Ankara'ya gidiyordun kanka? :D
hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D
Para elinin kiri yani kanka :D
ali ağaoğluyla kapışıyorum artık sen düşün kanka :D:D
-
Poet bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPoet bunu yazdı
Aydın Adnen Menderes iibf
Hani Ankara'ya gidiyordun kanka? :D
hayat şartları be kardeşim malesef olmadı :D ama hep buralardayız hep ankaradayız yani sıkıntı yok :D
Para elinin kiri yani kanka :D
ali ağaoğluyla kapışıyorum artık sen düşün kanka :D:D
Olabilir kanka :D Tony Montana kanka :D
-
vay ananı avradını bee dokuz eylül işletme 90 binde 96 bine gelmez dedik ne 96 bini 306 puana inmiş 328 e gelmez derken neler olmuş neelr..
Daü Hukuk oldu hayırlısı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA) HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK (%25 BURSLU) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 300110325 5 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı TM-2 364,77988 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi GAZİMAĞUSA KKTC -
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK Hayırlısı olsun çok sevindim :)
-
asiminnesli bunu yazdı
edit: buldum
GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ (ANKARA) ASKERİ TIP FAKÜLTESİ (SİVİL LİSE-ERKEK) hayırlı olsun da belliydi be hacı :D
beyler anladığım kadarıyla üst sıralarda büyük oynama olmamış, ama alt sıralarda malsef özellikle sözelde sıkıntı olmuş. yerleşemeyenlerin ek yerleştirmde şansı var. takip edin. ösym.gov.tr'den. ;)
yerleşen müridlere toptan tebrikler :)
kuytul tarafından 26/Tem/13 09:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Sakarya yokmu loo :D Mürid sayısında artış yaptık geçen sene bu sene fıss :D
-
beyler şimdi bu yeni sisteme göre tercih verilmezse bi dahaki seneye kaç puan kırılıyor ?
ayrıca yerleşmesi yeterli demi puanın kırılması için kayıt ile alakası yok ?
-
Kreyzi bunu yazdı
beyler şimdi bu yeni sisteme göre tercih verilmezse bi dahaki seneye kaç puan kırılıyor ?
ayrıca yerleşmesi yeterli demi puanın kırılması için kayıt ile alakası yok ?
yerleşmesi yeterli hocam
-
interfector bunu yazdı
Sakarya yokmu loo :D Mürid sayısında artış yaptık geçen sene bu sene fıss :D
Ben diyorum sakın gelmeyin amk diye :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
vay ananı avradını bee dokuz eylül işletme 90 binde 96 bine gelmez dedik ne 96 bini 306 puana inmiş 328 e gelmez derken neler olmuş neelr..
Daü Hukuk oldu hayırlısı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA) HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK (%25 BURSLU) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 300110325 5 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı TM-2 364,77988 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi GAZİMAĞUSA KKTC Hayırlı olsun hocam %50 olsa daha iyi olmazmıdı şimdi çok para tutar :)