Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
hacettepe var mı gençler
-
mizahi bunu yazdı
konuyu okumadim, var mi iu avcilar kampusu?
Konuyu oku hacı vardı 1 2 tane
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DIŞ TİCARET (AÇIKÖĞRETİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 101050236 1 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı 423,57570 Kayıt Tarihi 02/09-17/09/2013 Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR. YERLEŞTİĞİNİZ PROGRAMA DEVAM ZORUNLULUĞU YOKTUR. tek tercih tek sonuç (:
-
mizahi bunu yazdı
konuyu okumadim, var mi iu avcilar kampusu?
var hocam var olmaz mı :))
-
Nobel bunu yazdı
Çanakkale bilgisayar mühendisliği
Aynı fakültedeyiz bende Harita Müh. 2. sınıfım yardımcı olurum
-
ankara üniversitesi matematik.
-
hatayi bunu yazdıHellaven bunu yazdı
9. alay ettiğiniz bıyıklı/ favorili kızlar, 1-2 yıla
manken gibi olacak. büyük konuşmayın, erken
rezervasyondan yararlanın.yada en kötüsü beraber traş olursunuz özellikle makinedekilerle fln:D
kütahyaya gelen kimse yok herhalde bu sene, okulu kapatacaklar yakında amk:D
-
ndmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ah beşiktaş ah.
-
Eskişehir Anadolu Osmangazi bana yazılabilir.
-
ndmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
Her konuda yardımcı olurum seve seve.