Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
by_zannoq bunu yazdıZachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
hocalar izmite gelen varsa seriden izmitçe eğitimi verebilirim hiç sorun olmaz,kesiyonuz daa az çok buraları :D
onu bırakta hocam bu arslanbey yerleşkesi nerde onu biliyormusun sen
arslanbey hocam halkevinden idrek arslanbey otobüslerine biniyosun götürüyor seni :))
izmiti geçiyosun kartepeye doğru ve çokta hoş bir yer değildir dikkat et kendine
Bende duydum pek iyi bir yer değilmiş sanırım. Keşke umuttepede olaydı okul. Neyse sanırım ilk sene hazırlık okuyacagımdan umuttepede olurum.
Genede pek fark etmez ya Dilovasında okudum ben liseyi
-
Zachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdıZachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
hocalar izmite gelen varsa seriden izmitçe eğitimi verebilirim hiç sorun olmaz,kesiyonuz daa az çok buraları :D
arslanbey hocam halkevinden idrek arslanbey otobüslerine biniyosun götürüyor seni :))
izmiti geçiyosun kartepeye doğru ve çokta hoş bir yer değildir dikkat et kendine
Bende duydum pek iyi bir yer değilmiş sanırım. Keşke umuttepede olaydı okul. Neyse sanırım ilk sene hazırlık okuyacagımdan umuttepede olurum.
sıkıntı olmaz hocam ya yaslan arkanaaa :)) sen alışıksındır,hatunlarla ilgilen daha çok :)
-
by_zannoq bunu yazdıZachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdıZachariah bunu yazdıby_zannoq bunu yazdı
sıkıntı olmaz hocam ya yaslan arkanaaa :)) sen alışıksındır,hatunlarla ilgilen daha çok :)
pek bir bigide bulamadım internette. koskoca sivil havacılık yuksekokulunu niye izmite yapmassınki amk
İlk sene izmitse eğer ikinci sene otobüs düşünebilirim. izmitte kalırım okul-yurt 1.6km miş. yürüyerek 20 dk otobüslede 2* dk frk eden pek birşey olmaz
-
ndmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ali ibnesi sana yardımcı olsun hazırlık sınavını verebiliyorsan ver benim gibi mallık yapıp hazırlık eğlencelidir karıdır kızdır diyip batağa düşme şimdiden başarılar :D
-
Hna bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ali ibnesi sana yardımcı olsun hazırlık sınavını verebiliyorsan ver benim gibi mallık yapıp hazırlık eğlencelidir karıdır kızdır diyip batağa düşme şimdiden başarılar :D
harbi mi hocam ben de hazırlığı sallar ortam yaparım diyodum :D biz o zaman ing çalışak
-
Hna bunu yazdındmylmz bunu yazdı
O ibnelik hususunda kaynağın götün sanırım, lakin öyleyse kılavuz hesabı götün sikten kurtulmaz senin.
-
La karabükten olan yokmu eve cıkalım yurtlar cok pahalı :/
-
Easx bunu yazdı
La karabükten olan yokmu eve cıkalım yurtlar cok pahalı :/
evler çok mu ucuz sanki aileye 300 lira olan ev öğrencilere 650-700 lira
-
my4 bunu yazdımy4 bunu yazdımy4 bunu yazdı
beyler bayanlar birşey soracağım .benim arkadaş tercih edecek .
iletişim fakültesinde okuyacak . %100 burslu olarak
yeditepe ün , bahçeşir üni , istanbul bilgi üni . hangisini tercih etsin sizce? nedeniyle beraber açıklar mısınız
-
my4 bunu yazdımy4 bunu yazdımy4 bunu yazdı
beyler bayanlar birşey soracağım .benim arkadaş tercih edecek .
iletişim fakültesinde okuyacak . %100 burslu olarak
yeditepe ün , bahçeşir üni , istanbul bilgi üni . hangisini tercih etsin sizce? nedeniyle beraber açıklar mısınız