folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Ayıptır yaptıgınız. Sizin inancınız size bizim inancımız bize nedir bu her dinle alakalı konu açıldıgında küçümsemeleriniz laf sokma çabalarınız nedir sizi bu kadar geren ? Aslında hep aynı kişiler yönetimin bi şekilde buna dur demesi lazım adamlar her fırsatta laf sokmakta hakaret etmekte tahrik etmekte. Konuyu açan arkadaş bile amacım bilimsel bilgi aktarmak deyip karikatürle laf sokma cabasında.

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Hadi size garip bişey söyleyeyim.

Tahribatta bi aşk konusu açılır, burda bok atan bazı mümin kardeşler aşk doktoru kesilir.

Tüyo verirler çünkü ellerinden çok kadın geçmiştir.

Tahribatta bi kavga konusu açılır, yine bazı mümin kardeşler jackie chan olurlar.

Tüyo verirler çünkü ellerinden çok kişi dayak yemiştir.

Tahribatta bi içki konusu açılır, yine bazı mümin kardeşler likör dükkanı olurlar.

Tüyo verirler çünkü hepsi çok içki içmiştir.

Bu böyle uzar gider.  Tam teşekkürlü bi listeyi araştırıp çok rahat çıkartabiliriz.

Ama tahribatta ne zaman din-evrim konusu açılsa işte o mümin kardeşler gelip burda bok atarlar.

Mala vurun, adam dövün, içki için, sigara için, club club gezin, gecelere akın gelin burda mümin kesilin:)

Sizin hayat da güzel tabiki:D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Aydınlandım (!)

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Tahribatta bi aşk konusu açılır, burda bok atan bazı mümin kardeşler aşk doktoru kesilir.

Tahribatta bi kavga konusu açılır, yine bazı mümin kardeşler jackie chan olurlar.

Tahribatta bi içki konusu açılır, yine bazı mümin kardeşler likör dükkanı olurlar.

Bu böyle uzar gider.  Tam teşekkürlü bi listeyi araştırıp çok rahat çıkartabiliriz.

Ama tahribatta ne zaman din-evrim konusu açılsa işte o mümin kardeşler gelip burda bok atarlar.

Mala vurun, adam dövün, içki için, sigara için, club club gezin, gecelere akın gelin burda mümin kesilin:)

ben içiyorum geziyorum veya *ikiyorum ve aynı zamanda inanıyorum diye dini kötüleyemezsin. bu benim hatam, inandığım dinin hatası değil. 

edit: burdan sonrasını The-ExTaCy  ye cevap için yazmadım!

birşeyide merak ediyorum islamiyet size ne zarar verdiki siz bu kadar karşısınız? islamiyet çalmayın diyor, başkasının karısına bakmayın diyor, hakkın olmayanı alma diyor, temiz ol diyor, insanlara saygılı ol diyor, yaşlılarına iyi davran diyor, cocuklarını düzğün yetiştir milletin anasını avradını sövmesin diyor bunların neresi yanlış ben anlamıyorum? sizin inançlarınızda yada ne bileyim düşüncelerinizde bu anlattıklarımdan farklımı yani sizce çalmak, başkasının hakkını yemek veya birbirinizin (kimse üstüne alınmasın sadece bir örnek)  eşiyle bilmem nesiyle yatmak normal mi ki bu kadar karşısınız bu görüşlere?

yahu deseniz ki islamiyeti kullanıp milleti kandırıyorlar haklısınız derim yada islamiyeti değil de inanan insanların hatalarını eleştirseniz yine haklısınız derim ama direkt islamiyetle veya tüm inançlarla bu çatışmanın nedenini anlayamıyorum.

oliWeR tarafından 06/Kas/12 02:49 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

islam dinine çıkma fiil ile olmaz (kur-an a fiili bir hakaret harici) dinden çıkmanın tek sebebi sözdür. bir insan Alalh ın batıl dediğine hak, hak dediğine batıl derse o artık müslüman değil. 

Şöyle örneklersem: Ben zinanın haram olduğunu biliyor ve kabul ediyorsam ama zina da yapıyorsam o zaman günahkarım ve yine de

müslümanım.

Ben zinanın haram olduğunu biliyor ama inadına ya zina da haram mı olurmuş diyip inkar etsem hayatta hiç bir kadına bakmasam bile artık müslüman değilimdir.

islamdaki en önemli kaide imandır. insanı cennete ya da cehenneme girmesini belirleyecek şey budur. Yaptığı ameller ise cennet ya da cehennemde kademeleşmeyi belirler. 

Şahsi olarak alkol kullanmam, insanların canını yakma gibi ya da kötülük düşünme gibi bir amacım yoktur her zaman iyi düşünmeye çalışırm, kız arkadaşlarım oldu birlikte de oldum ama bunu sadece seks mantığıyla yapmadım. Yaptığım şeyin günah olduğunu bilincindeyim ve günahkar bir müslümanım.

Konuyu dağıtma gibi bir amacım yoktu, arkadaşın alakasız yazısına cevap vermek istedim sadece. Konuya gelirse güzel bir paylaşım yüzeysel olarak sorulara baktım ve açıklamara baktım. Detaylı olarak incelenecek bir arşiv. Teşekkürler 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Ben o yazdığımda dini kötüleyen bişey göremedim dostum.

Önce neyi eleştirdiğimi anla sonra yorum yap.

Ayrıca islamiyetin kötü emirleri de var onları da öğren.

@unbalanced

Dostum ne amaçla yaparsan yap aşık ol olma farketmez. 

Kuranda ne diyor? Zina en büyük günahlardandır diyor.

Yani inancına göre önce bi cayır cayır yanacaksın sonra cennete gideceksin farkındasın dimi?

The-ExTaCy tarafından 06/Kas/12 02:20 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Ben o yazdığımda dini kötüleyen bişey göremedim dostum.

Önce neyi eleştirdiğimi anla sonra yorum yap.

Ayrıca islamiyetin kötü emirleri de var onları da öğren.

ben kötüledin demedim ki hocam :) sadece konu ile alakasız olmuş o yüzden bir eleştirim oldu ve de kendine müslüman diyen biriyle islamı

eleştirmişsin. insan yanlış yapabilir. eğer yaptığıının yanlış olduğunun farkındaysa problem yok günahkardır o hesabını da Allah a verecektir.

konu islamiyet olmadığı için iyi kötü emirleri tartışmayacağım. Ben elimden geldiğince dinimi biliyorum araştırdım yıllardır bir çok şey okudum her

türlü yayını da. O yüzden benim sıkıntım yok.

edit: günahkar insanım biliyorum. yanıp yanmayacağımı bilemem.. bakarsın imanımı kaybederim ebedi cehennemde kalırım bilemem bunu.. ben yaptığımın doğru olduğunu söylemedim ve de bilincindeyim. hatalıyım ve bunu yapmışsam cezama katlanmaya razıyım demek ki.. Aslında bu tür şeylerin açık olarak söylenmemesi lazımdı bi hata yaptım yazarak .. neyse konuyu dağıtmak istemiyorum. daha mesaj yazmayacağım. 

unbalanced tarafından 06/Kas/12 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Bi bitmediniz amk diyerek mi bilgi aktarıyosunuz?

hayır kuran diye bi fantastik roman var hikayeci muhammed yazmış onu okuyarak aktarıyoruz

Senin maymundan geldiğini iddia eden evrimci deden Darwin ve Lamarck 1500 yıl sonra O'nun (s.a.v) kadar iyi yazamıyor

Wordpressten tiksiniyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben kötüledin demedim ki hocam :) sadece konu ile alakasız olmuş o yüzden bir eleştirim oldu ve de kendine müslüman diyen biriyle islamı

eleştirmişsin. insan yanlış yapabilir. eğer yaptığıının yanlış olduğunun farkındaysa problem yok günahkardır o hesabını da Allah a verecektir.

konu islamiyet olmadığı için iyi kötü emirleri tartışmayacağım. Ben elimden geldiğince dinimi biliyorum araştırdım yıllardır bir çok şey okudum her

türlü yayını da. O yüzden benim sıkıntım yok.

Hocam o kısım sana değildi yukarıda mesjaı editledim

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

bu cekısmelere bı anlam veremıyorum ateısten hrıstıyansan muslumansan kımene bak dalgana hepımız olecez ınanan cennetı bekler ınanmayan aslında oda cennetı hayal eder neyse oturun dersını calısın masturbasyon yapın kahve ıcın hıc olmadı bı sıgara yakın evlenenlere mutluluklar dıleyın 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 11269 Toplam Mesaj: 110