Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı
-
DJ_Alper bunu yazdı
dolar olmuş coni moni :)
butün siparişler geldi 2 gün önce sipariş geçmiştim iyi olduf dolar artmadan geçtiydim
aliexpresste şu var alıcı rütbesine göre muamele çekiyolar :) acemiyse hiç göndermeyenler var :D
Hacı A2 için takla yaparlar mı?
-
24/11/2016da kargoya verilen ürün daha yeni geldi. Aliexpressten almıştım normalde 20-25 arası gelirdi bu sefer 54 gün sürdü. Vay mk
-
11 kasımdaki diğer sipariş dün istanbula geldi bugün dağıtıma çıktı malezya post
-
Bu kargo olaylarını hiç anlamadım. 10 tane sipariş geçtim hepsi 16 Aralık.
1 tanesi 28 Aralıkta elime ulaştı. Gerisinden haber yok.
-
Aralık 16 siparişlerimden bugün gelenler, geriye 5 kargo kaldı, inşallah onlar da sorunsuz gelir :D
1) 3D mıknatıs kelebekler = gerçekten kaliteli, yanında yapıştırmak için bantla birlikte geliyor.Montesi aşırı kolay.Odaya mutfağa ayrı renk katıyor.Tavsiyedir.3 rengini de aldım, sorunsuz geçti.
Fiyat ----- 1$2)Örgülü iphone şarj kablosu = siyah ve altın rengini aldım, sorunsuz geçti.şarj hızı güzel, uzun zaman kopma olmaz gibi görünüyor. 1,5m olanlardan aldım.
Fiyat -------- 2$3)Elektronik sigaram pico için kılıf = yeşil ve siyah rengini aldım. ince ve çok hafif.iş görür.pişman olmazsınız.
Fiyat --------- 1,35$4)VEITHDIA Polarize Güneş Gözlüğü = Gözlük polarize ve harika kalitede.Kutusu paketlenişi vs harika .Malzemesi de çok iyi.
Fiyat --------- 10$Şarj Kablosu Linki : https://tr.aliexpress.com/item/2015-Original-Micro-USB-Cable-with-Colorful-Nylon-Line-Metal-plug-for-iPhone-6-Plus-5s/32470659404.html?spm=2114.13010608.0.0.CpSLyIPico Kılıf Linki : https://tr.aliexpress.com/item/New-For-Istick-Pico-75W-Box-Mod-Colorful-Protective-Cover-Silicon-Case-VHG07-P23-0-4/32721023813.html?spm=2114.13010608.0.0.CpSLyI -
konu yine aynı bayram üzeri yurt dısı alısverişi yapıp gelmesinde gecikme yasayan varmı
-
Hâla bekliyoum 2 tane böyle kargom var. Siparişi verdiğim tarih 28 Ağustos. Bir tane daha var 31 Ağustos'ta aldığım o da PTT'nin sistemine 10 Eylül'de girdi bir değişiklik yok şimdilik.
-
isot99 bunu yazdı
Hâla bekliyoum 2 tane böyle kargom var. Siparişi verdiğim tarih 28 Ağustos. Bir tane daha var 31 Ağustos'ta aldığım o da PTT'nin sistemine 10 Eylül'de girdi bir değişiklik yok şimdilik.
hocam normalde kac günde geliyordu ? suan kac gün geçti onu söylermin sana zahmet
-
19 ağustos'taki siparişim 5 eylül de geldi benim, takipsiz aliexpress.
-
crystalmeth bunu yazdı
19 ağustos'taki siparişim 5 eylül de geldi benim, takipsiz aliexpress.
bayramdan bir gün önce felan aldım ondanmı böyle oldu yada patladımı anlamadım valla :D
yılbası ve bayramlarda 10-15 günde gelen şey 1 ayda geliyor anlamadım bu işi