Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı
-
11.11 kargoları yeni yurtdışına sevk edildi diyor birde yoğunluğu eklersek 2 hafta sürer heralde
-
Ohalden dolayı PTT'de yığılma var. Gümrüğe inse de yavaş giriliyor sisteme. O yüzden.
Tabi çinden havalanmayan kargolarda var. Shangai Pudongda bekliyor China postların cogu. Uçağı fulleyip öyle kaldırıyorlarmış.
-
11 kasımda verdiğim sipariş 21 kasımda yurtdışına sevk edildi yazıyor henüz güncelleme olmadı
-
içime umut dogdu arkadaşlar :D gelebilitesi yüksek ozaman benim kargoların ? 7 kasımda verdim siparişleri ? fikriniz nedir umudumu kaybedeyimmi :d
-
11.11 kampanyasından söylediğim ürünlerden biri(adaptör) yaklaşık 4 gün önce falan geldi. Onun dışında diğer söylediğim ürünlerden biri daha 4 gün önce çinden çıktı diğer üçü yaklaşık ayın 15 i gibi çinden çıktı ama daha haber yok.
Genelde çinden çıkan ürünler maksimum 3 haftada elime ulaşıyor, bakıcaz artık.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
benim postayı 700 km uzaktaki ilçeye ve baş harflerimiz tamamen farklı birine teslim etmişler.
İsim soy isin yazmıyorum Zara Y.çamözü direk babama teslim
Bidefa babalar günü üçin babama köstekli aldım adresyazmayı unutmuşum Sivas zara erdem direk babama vermişler peder nasıl çevre yaptıysa sende şans yokmuş
-
Aliexpress den 6 urun aldım..1 tanesi singapur ama gelen giden yok.. Bekliyoruz..
-
Malezya posta (sunyou ecomonic air mail gibi) düşenler allaha emanet 10 ekimde cikan kargo bügün anca geldi bide takipli posta olacak
-
gearbest ten aldım 18 ine yarın elimde olacak inş bir sıkıntı yok gibi yani.
-
gelen giden oldumu arkadaşlar