folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

11.11 kargoları yeni yurtdışına sevk edildi diyor birde yoğunluğu eklersek 2 hafta sürer heralde

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gortaburun
    gortaburun's avatar
    Erkek

Ohalden dolayı PTT'de yığılma var. Gümrüğe inse de yavaş giriliyor sisteme. O yüzden. 

Tabi çinden havalanmayan kargolarda var. Shangai Pudongda bekliyor China postların cogu. Uçağı fulleyip öyle kaldırıyorlarmış. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

11 kasımda verdiğim sipariş 21 kasımda yurtdışına sevk edildi yazıyor henüz güncelleme olmadı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

içime umut dogdu arkadaşlar :D gelebilitesi yüksek ozaman benim kargoların ? 7 kasımda verdim siparişleri ? fikriniz nedir umudumu kaybedeyimmi :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

11.11 kampanyasından söylediğim ürünlerden biri(adaptör) yaklaşık 4 gün önce falan geldi. Onun dışında diğer söylediğim ürünlerden biri daha 4 gün önce çinden çıktı diğer üçü yaklaşık ayın 15 i gibi çinden çıktı ama daha haber yok.

Genelde çinden çıkan ürünler maksimum 3 haftada elime ulaşıyor, bakıcaz artık.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

benim postayı 700 km uzaktaki ilçeye ve baş harflerimiz tamamen farklı birine teslim etmişler.

İsim soy isin yazmıyorum Zara Y.çamözü direk babama teslim 

Bidefa babalar günü üçin babama köstekli aldım adresyazmayı unutmuşum Sivas zara erdem direk babama vermişler peder nasıl çevre yaptıysa sende şans yokmuş

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Aliexpress den 6 urun aldım..1 tanesi singapur ama gelen giden yok.. Bekliyoruz..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek

Malezya posta (sunyou ecomonic air mail gibi) düşenler allaha emanet 10 ekimde cikan kargo bügün anca geldi bide takipli posta olacak

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

gearbest ten aldım 18 ine yarın elimde olacak inş bir sıkıntı yok gibi yani.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gelen giden oldumu arkadaşlar

Toplam Hit: 11768 Toplam Mesaj: 134
yurt dışı alışverişi