folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 22 Nisan Da Telefonları Kapatıp Tepki Veriyoruz

22 Nisan Da Telefonları Kapatıp Tepki Veriyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle bir eylemin gerekli olduğuna inanmıyorum , cep telefonu tarifelerine gelene kadar protesto edilip arıza çıkarılması gereken N tane mevzu var ülkede 

başlangıç olarak , benzin elektrik ve doğalgaz fiyatları , temel yiyecek içecek fiyatları , internet bağlantı fiyatı ve internete uygulanan sansür ... 

sormaver vergileri, zorunlu sigortalar,  fahiş kdv, fahiş ötvler vb vb daha neler neler giriyoçıkıyo durduk yere bize 

bunun yanında cep telefonu fiyatı çok masum kalıyor mesela ben ayda 20tl yüklüyom ve rahatlıkla yetiyor , telefonla konuşmuyor da değilim gerektiği kadar konuşuyorum sadece , tamam bir abd yada avrupa ülkesi gibi ucuz değil ama zaten burası allaaanstr ettiği bir ortadoğu ülkesi sıfatında uzun zamandır kendimizi lüksenburg ile kıyaslamaya hakkımız yok ne yazıkki , bak bizim ligdeki diğer ülkelerin mesela suriye, afganistan cep telefonları internetleri bile yok garibanların...

yinede eyleme destek verecem kendi çapımda sırf belki bazı toplumsal reflekslerin, karşı koyuşların önünü açar mı umuduyla - gerçi pek umudum da yok ama

beyler adam gsm sirketinde calısıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

böyle bir eylemin gerekli olduğuna inanmıyorum , cep telefonu tarifelerine gelene kadar protesto edilip arıza çıkarılması gereken N tane mevzu var ülkede 

başlangıç olarak , benzin elektrik ve doğalgaz fiyatları , temel yiyecek içecek fiyatları , internet bağlantı fiyatı ve internete uygulanan sansür ... 

sormaver vergileri, zorunlu sigortalar,  fahiş kdv, fahiş ötvler vb vb daha neler neler giriyoçıkıyo durduk yere bize 

bunun yanında cep telefonu fiyatı çok masum kalıyor mesela ben ayda 20tl yüklüyom ve rahatlıkla yetiyor , telefonla konuşmuyor da değilim gerektiği kadar konuşuyorum sadece , tamam bir abd yada avrupa ülkesi gibi ucuz değil ama zaten burası allaaanstr ettiği bir ortadoğu ülkesi sıfatında uzun zamandır kendimizi lüksenburg ile kıyaslamaya hakkımız yok ne yazıkki , bak bizim ligdeki diğer ülkelerin mesela suriye, afganistan cep telefonları internetleri bile yok garibanların...

yinede eyleme destek verecem kendi çapımda sırf belki bazı toplumsal reflekslerin, karşı koyuşların önünü açar mı umuduyla - gerçi pek umudum da yok ama

beyler adam gsm sirketinde calısıyor.

ciddi konuda geyik yapmaktan bu şahıstan şikayetçiyim admin bey ... 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Haklısın dediklerin için de bir eylem planı varsa sorgusuz sualsiz katılırım. Bunu gördüm buna katılıyorum diğerlerine de katılırın. Ama cep telefonu ücretleri düşük demekte doğru değil gibi. Benim gibi sms paket almayan telefonu pek kullanmayan birisi bir sms için 40 kuruş ödüyorsa bunun pahalı olduğunu düşünürüm. 

Friendfeed' te birkaç başlık gördüm konuyla ilgili. Bakalım toplumsal bir reflek olacak mı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

ne ters bi zamana denk geldi :( ben  yokum beyler kusura bakmayın ince işlerimin bol olduğu bi güne denk geliyo :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hoca keşke açmasaydın böyle bir konu.

mazot u 1 TL yapıcam

benzini 1.5 TL

olmaz böyle , türkiye de pahali olan dünyanın en pahali gsm leri en pahali interneti en pahali benzini vb.

hepsi vergi ile alakalı şeyler , yoksa internet veya gsm şirketlerinin o kadar büyük bir kâr koymadığı ortada

ne internetimi , ne telefonumu nede başka birşeyimi kapatmıyorum , bir hizmet aliyorsam onun parasını vermek zorundayım

pahalı geliyorsa daha fazla çalışıp daha fazla kazanmalıyım ,yada vatanı terk etmenın zamanı gelmiştir.

protesto hiç birşeyi çözmez.

1SMS 40 kuruşsa sms atmayacaksın

ya sms paketi yap ya konuşma yap yada sadece dışardan aramaları kabul et diğer türlü kazık yersin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Birlik beraberlik olan bir ülkede değiliz.

Diyecek başka birşey yok çok zor.

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu arada hayatımda tepki vermek istediğim tek şey 23 nisanlardı o da ilk okul zamanı .

dünyada birtek bizde çocuk bayramı var ama bu sadece onun adı dünyada sadece bizde öğrencilere eziyet çektiriliyor.

kaç öğrencinin 23 nisanı sevdiğini bilmliyorum saatlerce güneş altında belediyebaşkanı vb. kişilere folklör gösterileri yapılır sora dağılınır

ha bide bandosu varsa okulun beldenin yarısını bando arkasında yürürsün güneşte bekleme kısmı bu yürüyüşten sora yapılır.

ömrüm geçti , hocalara etmediğim küfür kalmadı tabi onlar sandalyede bizim bu istikrarlı ameleliğimizi izliyorlardı

acaba kim eğleniyordu ? bayramı olan bizlermi , yoksa 8 yıl bize eziyet çektiren hocalarımız mı ?

kaç yıl geçti hala unutmuyorum şu günlerimi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bir hizmet aliyorsam onun parasını vermek zorundayım

pahalı geliyorsa daha fazla çalışıp daha fazla kazanmalıyım ,yada vatanı terk etmenın zamanı gelmiştir.

protesto hiç birşeyi çözmez.

1SMS 40 kuruşsa sms atmayacaksın

Beyin bedava.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

keske herkes yapsada ogun telefonum hic calmasa :|

ne super olur lan :|

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

telefonu kapadığımda kaybedeceğim parayı verecek olan varsa kapatırım

yoksa mecburen açık kalacak

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
Toplam Hit: 5860 Toplam Mesaj: 39