22 Nisan Da Telefonları Kapatıp Tepki Veriyoruz
-
ben açık tutacam ve sizden daha etkili olurum 4 aydir kontur yüklemiyorum :d
-
katilacagim. hatta facebookta etkinlik duzenlense iyi olur.
-
okulda bütün sınıfların panosuna astım bu yazıyı
bi katkımız olur inş.
-
benim kapatmama gerek yok zaten kimse beni aramıyo bende kimseyi aramıyorum ha kapatmısım ha kapatmamaısım.5 aydır kimse aramadı :D telefonu müzik dinlemek için kullanıyorum
-
adamların çok da umrun da olur sanki
devletin vatandaşı korumaya yönelik ciddi anlamda kanunları yokken umrun da bile olmaz.
(telefon hatsız internet gelicek ti ttnet de 1 yılsürdü hukuk savaşı hatsız internet geldi ama +15x12 hat tesis ücreti ile )
-
telefon kapatmakla olacak iş değil.eylem yapılması güzel bişi..neden en pahalı iletişimi kullanayım ki ? yanlız bu eylemden vazgeçin.çünkü okudum yorumlarda herşeyi kabullenen bir toplum oldugumuzu yeniden anladım.sms pahalıysa daha cok calısacam öle atacam demiş.sms i 10 tl yaptıgı zaman calısacak mısın ? eylem yapacaksın.fark yok.iki durumda da pahalı zaten.
herşeyi kabullenmeye devam..
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
Twitter bunu yazdı:
sevgilisi olanlarda sevgilisiyle anlaşıp kapatsın sonuçta birgün konuşup mesajlaşmadı diye ölmezler heralde .
sen bu sevgilileri bilmiyorsun hocam, bunlar bir gün gorusmesin, sms atmasınlar kafayı yiyip depresyona girerler.
-----------------------------Sonunda inşaatta biter olay.
-
edit// tamam gözlük alacam.. yanlış okumuşum siz devam edin /:
-
valla ben 10 dk sı 50 kuruşa her yöne konuşuyorum ve memnunum açıkcası bu şekildede en pahalısını ben veriyosam yuh amk
açıkcası ben pek şikayetci değilim yani, eskiden olsa amenna harbiden pahalıydı ama şimdi 1000 dk sı 29 tl civarı iken bu protestoya gerek olup olmadığından emin değilim.
zaten rekabet var paso dahada düşecektir.
not : burda gms operatörlerinin bi suçu yok bence (fiyatlarda) ebesinin nikahı kadar vergi kesiliyor kdv,ötv,stv vs vs
-
CyberAngel bunu yazdı:
edit// tamam gözlük alacam.. yanlış okumuşum siz devam edin /:
-----------------------------yarıldım :D